Eski sevgilim wpden engelledin mi diye aradi?

Guzel bi iliskimiz vardi her seyycok iyiydi bana surprizler yapar gecenin bi yarisi kapima gelir kavga ettigimizde gece 4 lere kadar yurdumun onunde olurdu hatta benim icin ayrildigimizda aglamisti yanimda babasi mac izlemeye cagirmisti buraya kadar guzel her sey bunla tanismadan 7 8 ay once arkadaslarla clube gittik irdan yemek yemeye orada bi olay oldu biz gordu tanigiudik ifade verdik sonra mahkeme icin cagirdilar cocuga da clup olayi disindakileri anlattim ondan bahsetmedim gereksiz buldum ondan once aramiz bozulmasib diye sonra o bunu ogrendi bayagi sinirlendi sana guvenmistim sevmistim Allah kahretsin diye bagirmaya basladi ayrilmak istedigini siyledi ki o da zamaninda cok at kosturmus cluplerde ayni yastayiz ayni fakultedeyiz ayrildiktan 2 gun sonra aradi hirkan bende diye nerdesin vereyim dedi erkek arkadaslarimla 3 erkek bi ben ituruyoduk gordu bisi demedi ama sinirlendigi belliydi fazlasiyla sonra ben dedim kiyafetin bende gel al diye beni aradi wpden engelledin mi dedi bugun ayrilali 4 gin oluyo yani ppme bakip beni stalkliyo mu instada takipcisi hala agni kimseyi eklememis annesi de bizi biliyodu bana hediye falan almisti hatta barisir miyiz yazar mi ozluyo mudur

Eski sevgilim wpden engelledin mi diye aradi?