AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence engelle geç
Ya işin komiği dün en son ben gel halledelim falan yazdım bak 3 yılık ilişki hatalarım olabilir düzeltiriz falan diye istemiyorum seni diyor ama dün ona aldım küçük oyuncak arabayı atmadina dair foto atıyor dün dedim o hediyeyi başkasına ver diye yok atmicam sanane diyor
umutlanma , bitmiş ilişkiniz. artık yeni birini bul.
Yeni ayrıldık zaten 10 gün oldu işin enteresannı şu aldım hediyeyi atmamış ve dün foto atı atmadım diye
2 3 gün önceden bir ortak arkadaşıma çok seviyorum falan demiş ilk sevgilisiyim 3 yılık bir ilişkiyi bir baktım ayrılır ayrılmaz yeni hesaplar açmalar tik tok açmalar kızları eklemeler kızlarla arkadaş olmalar kendini paylaşmayan çocuk kendini paylaşmaya baslamış geceleri gezmeler
amaan boş ver. daha ergen olmaya çalışan biri o belliki. başınıza silahmı dayıyorlar böyle tiplerle sevgili olmak için?
İlk sevgilim onunda ilk sevgilisiyim 3 yıldır berarberdik
üzücü. ayrılmak kolay olmaz. ayrılık sebebiniz ne?
Ayrılık sebebimiz çok kirmisim onu çok üzmüşüm falan fistan dedi ayrıldı öğün tam bende işte şuralarda hatalarım olabilir özür dilerim akşam görüntülü konuşalım dicektim pat diye ayrıldı ddmeden
uzak mesafe saçmalığı mı sizin ki?
Evet 3 yıl uzak mesafe ilişkisi sürdürdük
Az önce sevdiğim kız beni engelledi Instagramda ama o beni tanımıyor istek atıp duruyordum aşığım ona
Benim duruma bir yorum yapcak olsan ne dersin en son dün ona aldım hediyesi atmadina dair foto atmıştı hediyede öyle ahım şahım bir şey değil küçük bir oyuncak araba ondan önce engelerim bak seni dedi bende engele sen bilin dedim
🙄
Ayıp etmiş
Noldu bir erkek neden bunu yapar
Gtu kalkmıştır
Nasıl iner o gt
Kolay kolay inmez
İlla vardır bir yolu görmezden gelsem 1 2 ay falan
😂😂😂😂işte bak bu kızı bul hiç bir zaman yanılmam ben 😉😉
@Yamaal engelledi ama
Sebep
@Yamaal istek attip durdum için
🤔🤔hee bilmem belki sevdiği baka biri var dır ya da seni ciddiye almamıştır 🤷♀️🤷♀️
@Yamaal sevgilisi yok
O zmanaseni ciddiye almadı 🤔🤔
@Yamaal beni tanımıyor
Oyuzden işte ciddiye almadı diyorum yaa bende tanımadığım kişiyi zere kadar ciddiye alamam
@Yamaal offg
Ne oldu 😕😕
@Yamaal biri de beni sevin
🥺🥺arkadaş olalım da sevgi ben pek emin değilim hata değil istemiyorum
@Yamaal tamam gel
Muhtemelen seninle tamamen iletişimi kopartmak istemiyor. Olurda bir adım atarsan diye bekliyor.
Denedim çabaladım gel halledek diyr ama ses seda yok
Büyük ihtimalle ego kasıyor. Klasik mesafe ilişkilerinde yaşanan bir durum maalesef. Sen de çok ilgi gösterdin mi ilişki döneminde.
Zaten ilk ilişkimiz birbirimizin ilk sevgilisiyik ilgide gösterdim sevgimide hissetirdim zor zamanında yanındada oldum annesi babası ezerken ben yanında oldum uzağım ama yanındayım diye birlikte namaz bile kilardik kavuşmak için:)
Ne kadar güzel ben de sevdiğin kişiye ilgi vermenin doğru olduğunu savunuyorum ancak bazen karşı taraf ilgiyi ceptelik olarak görebiliyor.
Napmalıyım kafam allak bullak sınava odaklanamıyorum
Ayrılmanızı tetikleyen durum nedir durup dururken olan bir şey mi?
Çok kırmışım onu öyle dedi öfkeliymiş bana öyle cözülmicek bir konuda değil ama dinlemedi ayrıldı sebeb eski konuları arada açıyordum işte üniversitesi ye gittinde arda aklıma takılan şeyleri diyordun oda guvenmiyorsun bana diyodu bide sınav yılım benimde bazen derse çok odaklandım zaman ona geç dönüyordum benden uzaklaştın kavgası yapiyodu
Engelseydin sen
Gitmeye cesareti yok sadece o kadar
Unutmuştur
Yeni ayrıldık 10 gün falan oldu en son ona aldım hediyeyi atmadina dair foto atmisti
ya bırak boş ver
Açık kapı bırakıyor
En son dün gece ona aldım şeyi atıp atmadini sordum atmadiysan bir çocuğa ver sevinsin dedim atmadım dedi görüldü atım gecr resmini atmış oyuncak küçük bir araba almıştım
Ablam ayrilmamissiniz siz
Barışın
Barışma yanlısı değilki halledebilirz dedim kafan taşa degincemi anlıyorsun dedi lan ozaman niye bana halla seni özlüyorum dedin dedim oda özledim kadarda kırgınım dedi
Tamam burdan döner bu. Çocuğu kırmış olabilir misin seviyor gibi geldi
Ay biri bana yardım etsin fikir versin kafayı yiyecem
Tamam veriyorum işte xjkdkd
Biraz sanırım kırdım işte sürekli bir şey tavrim vardi sen iste soylesin böylesin tavrı eski konuları çok aciyordum hesap açmış tik tok açmış nerde kız varsa eklemiş arkadaş olmuş 2 günlük tik toktan tanıştı kızla askolu kuskolu konuşuyor canlisinda gördüm bu kız icinmi ayrıldın dedim engeledi beni bende wp kuzenine babasına herşeyi anlatcam dedim oda korkuyla yazma babama dedi bende o kız ilişki içinde var mıydı yokmuydu dedim oda hyr dedi tik tokya tanistik dedi sonra işte biraz kıskanç tavır sergileyyince wp SS atı al bak dedi sonra artık peki anladım beni istemiyorsun bundan sonra işte okulum bitter şunu şunu yapcam dedim anlatma beni ilgilendirmez dedi
Kendini paylaşmayan çocuk kendini paylaşmaya başlamış ama tik toktan çok efkarlı şeyler paylaşıyor Instagram herkeze açıktı kapatmış
Klasik erkek hareketi. Seni unutmak için başka biriyle konuşmuş yara bandı misali düşün, anlık öfkeyle vs yapmış olabilir. Diğer hareketler de yine dikkat çekmek için, bak ben hayatıma devam ediyorum mesajı veriyor. Ayrılık sonrası bu davranışlar normal cidden insan ne yapacağını bilemiyor. Otur bugün düşün bu ilişkinin oluru var mı diye, eğer gerçekten hala seviyorsan yazacaksan yaz yazmayacaksan ben yokum bu son sana son gelişim de resti çek. Ona göre şekillenir. İstemiyorsa da bak kendi yoluna, ama ondan mesaj beklemektense bütün gün düşünmektense ara gitsin
Dedim artık olmicani anladım sende bir şey demiyorsun dedim oda bişey yazmadi zorlamakta istemiyorum ama hareketleri tuaf ilk sevgilisiyim hatta bir ara fakr hesap açmıştım erkek ismiyle 1 yıldır erkek hesabı sanıyor o hesaptan arkadaş olmuştum onla işte kavga etimiz zaman ordan yazoyorumdum yengemle durum nasıl diye işte en son 2 3 gün önceden bana o hesaba çok sevdini işte kolay kolay ayrılamam ben o kızdan falan yazmıştı o hesaba hatta bir kaç video atmıştım bana SS atmıştı gözüm halla duvar kağıdı olduna dair ama bilmiyor işte benle yazistini erkek saniyordy
Ya ilk sevgilisiyim ben onun oda benim 3 yıldır kötü seylerimiz oldu kadar unutamica güzel seylerimizde oldu annesi babası dışlarken ben yanındaydım her şekilde yardım etim üniversiteye yerleşti gitti yerde gariban gibi kalmasın diye ne varsa yolladım sonra yok beni kırdın etin falan dedi ayrıldı işte bre oc madem sevmiyon beni madem unutun ne geziyor aldım hediye sende hediye küçük bir araba kalbi kutu içinde 2 kitap ayracı ve kitap bide ona yazdım not saçma geliyor halla atmaması ve atmadina dair foto atması
Sen bu adamı seviyor musun sevmiyor musun, geri istiyor musun
Halla birşeylr var içimde ama işte bu gerçekten hemen unutumu çözemiyorum ne yapmam gerek şu an
Tabii ki unutmadı yukarıda anlattım ya dikkat çekmeye çalışıyo
3 yılımız geçti iyi kötü çocuk aklıyla bir çok hatamız olmuştur aklımız yeni yeni olgunlasiyor tabiki 3 yıl yılın emeğini isterim ama kendisi niye böyle yapıyor anlamıyorum istemiyorum diyor hediyeyi atmıyor sevmiyorum diyor o hesapta çok seviyorum ama işte çok kırgınım olminca olmuyor diyor kızları ekliyor
Bu dönüş yaparmi
Kırgın olduğu için işte senin gönlünü alman lazım yaz bence aşkta gurur olmaz boş ver
Bir de her şeyi geçtim kendin için yapıyorsun bunu belli ki istiyorsun en azından net bir cevap alırsın olacağına veya olmayacağına dair
Yazdım gruru yapmadan ama istemiyorum diyor kafayı yiyecek istemiyorum seni uzak dur benden diyor
Olmaz diyor ama işte madem beni istemiyorsun sevmiyorsun at hediyeyi işini görecek bir hediye bile değil ki kendiside alabilir aynı arabadan
Off triplenmis hiç uğraşılmaz. boş ver yazma arama sen de yazar o sana görürsün
Yazmıyorum dünden beri ama tek merak etim pişman olcakmı
Net olur
Ben bugüne kadar pişman olmayan erkek görmedim. Sen de ayrılsan o da ayrılsa illa bi dönerler
Tik toktanda sürekli hüzünlü şeyler paylasiyormuş
1 2 ay yazmim hiç bir şekilde ama adım atacani sanmıyorum eşek inadı var 1 2 ay yazmim sonra nasilsinmi yazsam veya onun yazmasinimi beklesem
Pişman üzgün değil gibi davranıyor işte geceleri gezmeler kendini profil komalar
Enteresan bilemedim