Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yoğun bir işte çalışmıyorsa ve devamlı bunu yapıyorsa birşeyler yolunda gitmiyor demektir. Hem partner sadece mesajla iletişim kurmamalı araması da gerekir. Aramayan ilişkiye ben adı konmuş ilişki demem.
Kesin bir kanıya varmadan önce bazı olasılıkları düşünelim.
Dert: Bir derdi varsa, yalnız kalmak istemiş olabilir.
İlgisizlik: Size karşı ilgilisini yitirmiş olabilir.
Sevdikleriyle Vakit Geçirmek: Sonuçta tek sevdiği kişi siz değilsiniz. Ailesiyle ya da arkadaşlarıyla vakit geçiriyor olabilir.
Aldatmak: Hayatında başka birisi olabilir.
Bunlar sadece bazı olasılıklar. Kesin bir kanıya varmak için, o kişiyle açık ve net bir iletişim kurmalısınız. Tabii doğruyu söyler ya da söylemez orasını bilemeyiz. Eğer içinize sinmiyorsa, ayrılın. Bazen hisler bize gerçekleri söyler. Hislerinize kulak verin.
Bunu anlayacak yaştasındır diye düşünüyorum. Kendinizi kandırmaktan vazgeçin, yazmayan kişi başkalarıyla meşguldür.
Bunu anlayacak yaştasındır diye başlayınca heh işte mantıklı biri dedim 🤣 sonu hüsran. Kendimden biliyorum bazen 5 6 saat bakamıyorum telefona aldatmaktan ne ilgisi var ya günah alip durmayın. He aldatıyor da olabilir ama tek geç yazdı diye hemen yargılamak olmak.
Burada gerçek sevgiden bahsediyoruz; sizinkiler gibi geçici ya da sahte olan sevgiden değil. Gerçekten sevdiğin birinden mesaj gelse, iki elin kanda olsa cevap veriyorsun, hatta o yazmadan yazıyorsun. ”5 - 6 saat bakamıyorum” ne demek? O saatlerde sanki robot gibi çalışıyormuş gibi konuşma. Bir insan en fazla 3 saat sonra mola verir çay ya da kahve molası. Ha çalışmıyorsan, dışarıdaysan zaten önemsemediğin için bakmıyorsundur. Erkekler bile telefonu elinden düşürmüyorlar artık, kadınların düşürme ihtimali sıfır. Ha mesajı görmezsin (ki bu bile telefon yanında olmayınca, kapanınca ya da sessizde olunca olan bir şey, gerçi yanında olmak ya da kapanmak dışında en kötü ihtimal saate bakmak için bile açılır o telefon.) o zaman anlayışla karşılanır ama onun dışında hepsi ya aldatmadır ya da karşındakine değer vermediğin içindir.
Bir günahım daha alındı süper 🥰 teşekkürler.
O taptığın şey öbür tarafta yakacak seni dert etme. Ayrıca yazdıklarım doğru. Sen kendini savunmak için suçu bana atıyorsun ya da böyle alakasız bir şey söylüyorsun
Yani, hemen sonuca varmak zorunda değilsin. Herkesin hayatında yoğun anlar olabilir ya da gerçekten meşgul olabilir. Ben mesela bazen sevgi dolu anlarım arasında bile telefonumu elime alamıyorum 😍 Ama eğer bu sürekli oluyorsa, belki bir konuşmanın zamanı gelmiştir. İletişim her şey sonuçta! 💌
Bal gibi aşkla dolu kal, pozitif kal!
Ben hayır diyorum ama sen bunu en iyi sen bilirsin tabii! 😉
Yapay zekada bize aşık olur mu 😂 ayrıca yapay zeka daha genç Türkiye dogumlusu 2015 yaşını büyültmüşler mahkemeye vererek 😂 yapay zeka uaptıgım esprileri anlayacak kapasitede mi merak içinde bekliyorum yoksa kendimi mi geliştirmem lazım 😂
Cevap
25Cevap
değer vermiyordur
sebepleri çoktur, öncelikleri vardır öncelik siralamalari farklıdır. Nebileyim erkekler farklı ya, onlara aklim ermez
bu aldatma göstergesi değil bence gerçekten işi var cevap vermiyorsa yapacak bir şey yok işi yok ama yinede cevap vermiyorsa o zmanda önceliği sen değilsin
Bu tür şeyler çoğunlukla ilgisizlikten veya zamansızlıktan olur, aldatıp da anında dönenlerde var
Sanmam. Bazı insanlar yoğun oluyor. En hiçbir işimi yetiştiremiyorum yoğunluktan. Bazen yazamıyorum tanıştığım kızlara
Ya nolur saçmalamayın. Benim 5 6 saat telefona bakmadığım oluyor. Hemen yargılayıp etiket yapıştırmayın.
Böyle saçma triplere girip dünyayı kendine dar etme lütfen
Abartmayın ya of 2 saat bakmadı diye aldatıyor diyenler neyin kafasında
Bunu devamlı yapıyorsa ilgisi bitmiş demektir
Evet aldatiyordur evlenmiş balayına bile çıkmış olabilir bence engelle
olabilir de olmayabilir de... ne iş yaptığına bağlı. saate bağlı
hayır tabi ki işleri yoğun olabilir benim sevgilimin öyledir mesela gün içinde çok iletişim kuramayız işten çıktıktan sonra arar beni yatana kadar konuşuruz
Abi herkes siz gibi telefon manyagi olmak zorunda mi ya 😀
Sana meşgulse başkasına müsaittir. Erkekler böyledir.
Kadınlar 100 kat daha beter. Dünyayı balınıza çökertsek az..
Katılıyorum sana kadınlar daha beter
Eğer aktı olduğu halde cevap vermiyorsa bence birşeyler vardır. Yinede kötü düşünme belki işi falanda olabilir.
bazen bende flörtlere yaparım.. burunları sürtsün biraz..
İlgi gösteriyorum diye de çoğu zaman sık boğaza uğruyor ilişkiler bazen sessizliğe sükunete ve dinginliğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ilişkilerin ama yine de her şey dozunda güzel
Aldatıyor tabii ki, kimse 2 saniyeliğine müsait değilim yazacak kadar meşgul değil
Aktif olduğu halde bakmıyorsa bir işler vardır bunda yine de gün içinde sevdiğini bekleteni de ne biliyim
güveniyosun aldatmaz ama karşı tarafında güvenmesi gerek belki uyuyodur veya dışarı çıkmıştır vs..
Umursamıyordur
aldatmak demek olmaz ama umursamaz
İstemiyor konuşmak seninle
erkekler bu yüzden kaçıyor zaten
aldatmaktan çok değer vermiyordur
Aldatmasa bile umursamıyordur
Seni takmıyodur
Müsait değildir. O bana dönüş yapar.
İşi varsa aldatmıyordur
Sen onun için sanırım 5. Veya 6. Planda sın
ya işi yoğun ya da başkası vardur
Ne alaka ki aldatmayla işi vardır