Ne saçmalama be saçmalayan sensin asıl marifetmiş gibi söylüyorsun iğrençlik yapıyorsun bunu sana övüneceğini mi sanıyorsun karın yapsa ne düşünürsün bütün hakaretleri küfürleri edersin sen yapıyorsan sevmiyorsan karını boşan sonra ne halt yersen ye evdeki kadına yazık
Senin gibilerde burada çok olsun onlara da derim merak etme susmam doyamıyormuş da bilmem ne karın da bende erkeklere doyamıyorum derse o zaman gör sen durumu
Ya karşıma sen çıktın ve sana cevap veriyorum yaptığın şeyi böyle diyerek hafifletemezsin aldatıp bununla övünen tek kişi sen değilsindir zaten de aldatmamak diye de bi seçenek var ya hani
Ya bu nasıl bir savunma kardeşim olmasi gerektigi gibi dersin ki ben evliyim ve karımdan başka kadınlarla ilgilenmiyorum sağolun onların sana yazması bahanesinin arkasına saklanınca masum olmuyosun karın öğrense ne derdi nasıl üzülürdü ve onuru kırılırdı bi düşün bakalım sonra bahane ararsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İnşallah karında erkeklere doymuyordur marifetmiş gibi burada anlatıyorsunuz
Yakisikli olunca kizlarda bana yürüyor evli olduğum halde
Bende bunu fırsat bilip yapiyorum
Bence sapsın ve beraberinde işsizsin. Bu tarz sorular sorarak ilgi çekmeye çalışıyorsun. Biraz kitap oku abe heyran sjs
T. çoşkun , nuri erço, birde sen oldu bu üçlü 🤣🤣
Bir benim tamam
Hela mı? Dert etme çok sürmez hela peşinde koşmaların bir gün düşersin delikten boşluğa doğru ejjeje
dikkatli birini görmeyeli uzun zaman olmuştu şeytan detayda gizlidir derler tebrikler hatayı yakalamışsınız
Tamam
Boşan o zaman karına yazık değil mi tam tersi olsa ne düşünürsün
Saçmalama
Ne saçmalama be saçmalayan sensin asıl marifetmiş gibi söylüyorsun iğrençlik yapıyorsun bunu sana övüneceğini mi sanıyorsun karın yapsa ne düşünürsün bütün hakaretleri küfürleri edersin sen yapıyorsan sevmiyorsan karını boşan sonra ne halt yersen ye evdeki kadına yazık
Doyamiyorum
Elimde degil
O zaman niye evlendin be evde kendine hizmetçi mi aradın sevmiyorsan boşan gitsin oda kendi hayatına baksın
Sen niye karışıyonya
Bi ben değilim
Senin gibilerde burada çok olsun onlara da derim merak etme susmam doyamıyormuş da bilmem ne karın da bende erkeklere doyamıyorum derse o zaman gör sen durumu
Tamam
Sen birisiyle olurken karın benle olsa kızmazsın yani
Bu evli erkeklere azan kızlar oldukça durulmazsın sen
Awk bunun övünülecek bir tarafı mı var
marifet gibi de yazıyorsun bir de
Bence eşine sadık ol
Gülüncek bişey görmüyorum ama
Dostum eşine değer ver
G*vatsin bravo sana
Benmi yok be
Aaa olur mu canım hiç benimki de laf
Yapmasan çok çok iyi olur
Tamam
Güzel
Laf dinliyorsun
Olur
Beğeniyorum
Güzel
Gereksiz
Nasil
Karına yazık senin gibi biriyle evli
Doyamiyorum
B8rde konya da ciktin tü
Infernoya yaslilari aliyor mi
Senin icinmi😂
İğrençsin
Ne yaptim
Yaptığın şeyin aldatmak olduğunu ve karına çok büyük haksızlık ve saygısızlık yaptığının farkındasındır umarım gelmiş marifet gibi anlatıyon bi de
Ne yapım herkes burada herseyi paylasiyor
Ben diyince kötümü oldum
Ya karşıma sen çıktın ve sana cevap veriyorum yaptığın şeyi böyle diyerek hafifletemezsin aldatıp bununla övünen tek kişi sen değilsindir zaten de aldatmamak diye de bi seçenek var ya hani
Napim kizlara dayanamiyorum
Onlarda benle konuşmazsa tamam diyecem ama onlarda yazıyor hani
Ya bu nasıl bir savunma kardeşim olmasi gerektigi gibi dersin ki ben evliyim ve karımdan başka kadınlarla ilgilenmiyorum sağolun onların sana yazması bahanesinin arkasına saklanınca masum olmuyosun karın öğrense ne derdi nasıl üzülürdü ve onuru kırılırdı bi düşün bakalım sonra bahane ararsın
Buluruz
Biseyler
😁😁
Veya sadece karına odaklanıp adam gibi adam olmayı tercih edebilirsin
Bilemem
Evlenmeseydin o zaman
Sanane
Olm zaten bana ne ama evlilik bu mu sence evlilik her şeyden önce sadık olmaktır senin yaptığın ne belki dikkate alırsın diye söylüyom
Tamam