Evli biriyle surekli bir çıkmaz içindeyim bu kez kesin terkedecegim beni birakirmi peşimi?

Ayni isyerindeyiz. Yasca cok buyuk benden. Ben esimin kumarı yüzünden boşanan bir kadinim cocuk yok. Bu adamla 4 aydır görüşüyoruz. Ama artik ben bırakmak istiyorum. Bi boşluktayım. Asla yapmam dediğim şeyi yaptım onunla beraber oldum. Yatakta vardi. Ama artik devam edemeyeceğim. Onu seviyorum oda sevdiğini söylüyor ama bu böyle devam edemez. Gecen hafta isyerinden bir arkadas bana baktı dedi. Belkide bizi farkettiler zarf atiyor. Bende bunu ona soyledim. Aksam ara beni dedim. Israr ettim ilk defa. Oda engelleyecem seni dedi ama baktım engellememis. Hep beni arzuladığı ni söylüyor bende onu arzuluyorum ama artik devam etmek istemiyorum.. Cunku artik cok üzülüyorum. Zaten sonu yok istemiyorum. Sizce benden hemen vazgecermi?
Güncellemeler
+1 yıl
Defalarca beni terketmeye kalkti ama yapamadi qrkadas kalalım ddidm akşamına optu beni. Icimde fırtınalar kopuyor bir yandan senle olmak istyrm bir yandan evi düşünüyorum dedi ama devam etti hep
Evli biriyle surekli bir çıkmaz içindeyim bu kez kesin terkedecegim beni birakirmi peşimi?