(İnstagram'dan yazan sevgilimin ablası o sayede anladım zaten yalan söylediğini sevgilim normalde İstanbul'da yaşıyor ardahan'a bayram için gitmişlerdi.)
Arkadaşlar sevgilimin yalan söylediği sizce de çok açık değil mi okur musunuz sizce ne yapmalıyım?
Bir dediği bir dediğini tutmuyo bn olsam kafayı yerdim bu durumdayken ne yapacağını bilemiyor bir güzel benzet açıklama yapsın mantıklı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
"Yalan soyleyecek halim yok" diyen birinine cok farkli seyler yapmak istiyorum.
0
3 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Ama konuyu iyice konus sonra karar ver. Ustune biraz fazla gitmissin. Sakince istedigin her soruyu sor , yalan soyluyorsa tutmaz dedigi seyler birbiri ile. En iyisi sakin sekilde soru sormak, eger soylemiyorsa kaciyorsa vakit kaybetme.
Kanka fark ettiysen her görüşürüz dediğimde neyse dediğimde uzaklaşıyor dürüst insan açıklama yapmaz mı ben haklı olsam bir konuda sonuna kadar kendimi savunurum şahsen sinir olmamak ve gerilmemek elde değil ablasıyla konuştuk bugün öğlen gibi bir saat sonra da sevgilim yazdı ve İstanbul'a döndüğünü söyledi halbuki dün gece Karadeniz turu yapıyordu sözde insan ister istemez artık güvenini kaybediyor
Benimkide oyleydi. Bir konu konusuyoruz lan bi bakiyom en ufak terslememde gurur yapiyor kaciyor. Boylelerini kacacagi yere arkasindan itmek lazim. Ben yaptim kurtuldum. Sende yap rahat edersin. Mesela ben bi soru soruyom bana diyoki"nasil biliyorsan oyle dusun" baska insanlari inandirmak. zorunda dgilim vs vs. Bunlarla varya hicc vakit kaybetme. Yanliz. kal. daha iyi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet yalan tabi
Bir dediği bir dediğini tutmuyo bn olsam kafayı yerdim bu durumdayken ne yapacağını bilemiyor bir güzel benzet açıklama yapsın mantıklı
"Yalan soyleyecek halim yok" diyen birinine cok farkli seyler yapmak istiyorum.
Ama konuyu iyice konus sonra karar ver. Ustune biraz fazla gitmissin. Sakince istedigin her soruyu sor , yalan soyluyorsa tutmaz dedigi seyler birbiri ile. En iyisi sakin sekilde soru sormak, eger soylemiyorsa kaciyorsa vakit kaybetme.
Kanka fark ettiysen her görüşürüz dediğimde neyse dediğimde uzaklaşıyor dürüst insan açıklama yapmaz mı ben haklı olsam bir konuda sonuna kadar kendimi savunurum şahsen sinir olmamak ve gerilmemek elde değil ablasıyla konuştuk bugün öğlen gibi bir saat sonra da sevgilim yazdı ve İstanbul'a döndüğünü söyledi halbuki dün gece Karadeniz turu yapıyordu sözde insan ister istemez artık güvenini kaybediyor
Benimkide oyleydi. Bir konu konusuyoruz lan bi bakiyom en ufak terslememde gurur yapiyor kaciyor. Boylelerini kacacagi yere arkasindan itmek lazim. Ben yaptim kurtuldum. Sende yap rahat edersin.
Mesela ben bi soru soruyom bana diyoki"nasil biliyorsan oyle dusun" baska insanlari inandirmak. zorunda dgilim vs vs. Bunlarla varya hicc vakit kaybetme. Yanliz. kal. daha iyi.
Adamın üzerine çok gitmişsin sanki
Üzerine mi gitmişim knk mesajları hiç okumadin sanırım bildiğin ayakta uyutmaya çalışıyor
Yalan yok bence
Olabilir