Beni her yerden engelledi istemiyorum sevmiyorum dedi ertesi gün en yakın arkadaşı istek attı
3 ay
Ula erkekler, ula erkekler hiç mi normali olmayacak ya. Belki küçük akılları ile seni denemek istemişlerdir belki de o arkadaş karaktersizin önde gidenidir.
Cevap
37Cevap
Ayrılıktan sonra bir de deneme tahtasında görmek istiyor seni. Bakalım onun bıraktığı boşluğu hemen bir başkası dolduracak mı diye testten geçiriyor seni.
Bu demek oluyor ki sana hiç güven duymamış. Sana güvenmediği halde sende ısrarcı olmuş. Birlikte olsan bunu fark etmeyecektin. Ayrılık bir nevi sana ödül olmuş.
Onları da hiç anlamam düzgün insan davranışı değil bunlar bence
kabul etme sevgini sınıyor senin hemen onu silip 1 başkasına mı koşacak mı yoksa onu bekleyecek mi bunu da en yakın arkadaşına yaptırıyor çünkü sen de onu tanıyorsun
Onun aracılığıyla ulaşmaya çalışmış olması ihtimali iyimser bakış açısı,
Diğer ihtimal ise, arkadaşının fırsatçı bir * olması
Arkadaşının seni sevdiğini öğrenmiş ve fedakarlık yapıp senden ayrılmış seni kankasına bırakmış?
Demek ki arkadaşın tam bir serseri sende herkesi engelle arkadaşının istek atması tam bir terbiyesizlik
Arkadaşının sende gözü varmış demek ki. Ya da eski sevgilin seni stalklamaya karar vermiş. 😀
Seni deniyor akıllı ol sakin kabul etme uzak dur
Deneme de olabilir. Arkadasi karaktersizdir ya da..
O bakmak istiyordur hikayelerine. Arkadaşına demiştir istek at stalklicam diye
Arkadaşı sana göz koymuş demek ki çok iğrenç bir durum
Sıranın kendisine geldiğini düşünmüştür, ucuz insanların ucuz beyinleri neden olur genelde buna
Pusu kurmuşlardır, sapla yumruğu böğrüne köppeklerin sjsj
yeni nesil böyle birbirini mi dönüyor vay be yaşlandık...
Kabul etme. Büyük ihtimalle ya seni deniyor ya da seni aralarında dondurecekler (yani bütün arkadaşları ile sevgili olup yatmak istemiyorsan kabul etmemelisin) biraz sert oldu ama gerçekler bu. İnsanlar aşağılık varlıklar
Seni deniyor da olabilir ya da yakın arkadaşına senden ayrıldığını söylediyse yakin arkadaşı senden hoşlanıyorsa itiraf edecektir senden hoşlandığını yahat bı şekilde nasıl olsa ayridilar diye
Acaba seninkinin haber var mı? Böyle yaptığına göre yaşadıklarının hepsini birer birer anlatmış
Anlatıyordur zaten beni orb gibi görüyordu biz sevişirken o bahsettiğim arkadasi aramisti Şu an yapiyoruz falan diye konustu peki arkadasi neden istek atti o da mi beni istiyor
midesizlermiş gerçekten. önemli olan senin kararın
sıra bende demiştir arkadaşına peşkeş cekmişyir. ya da kendisi engellediği için artkadaşı seni takip edip sevgiline ispiyonlar
Erkeklerin iğrenç düşünceleri olabiliyor engelle arkadaşını uzatma sakın. yazsa bile cevap verme
Fırsattan istifada yararlanalım demiş bu kadar.
31 yerine seni tercih etmiş tekrar. Hiç yoktan iyidir demiş
Devir işlemleri için notere gittnizmi diye sorsaydın.
Şimdi seni deniyor. Bakalım bu kız motor mu diye. Tipik erkek aklı işte.
Ben çok faydalandım biraz arkadaş faydalansin ayakları
Bide o tadına bakmak istiyordur
Henüz yazmadi arkadaşı amaci o olsa yürürdü bence
Akbaba leşe gelmiş resmen
Nasil yani
Seni kontrol için olmasin
Sarkacak sana
tadına bakmak istiyor arkadaşı sıra ile sana geliyorlar
Aynisi başıma geldi birbirlerlerine pasliyorlar
Sana yürümek için atmış olabilir veya eskis evgilin attırmıştır hesabına bakmak için
Eski sevgilin*
Seni seviyor olabilir
Niyeti fırsattan istifade etmek olabilir. Evlilik niyeti olmayana yüz verme.
Erkekler saçma varlıklar
Konunun benim hemcinslerim olduğu bi soruya yazarsın.
Arada kaynıcaksın vaziyet al bence
O erkek haketmiş sende yol ver boş ver
Sende onu engelle direk.
İsmin ilayda mı?
Seni deniyor olabilir
Şeftalinin suyundan içmek için 👍
Change yapmislar
Bakicakki sen napiyosun
Seni test edecekler. Kanma sakın.
Seni deniyor olabilir.
Dur ben bi sorayım.
Unutmamis