Güncellemeler
+1 yıl
Dostum denedin mi bunu
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Açıkça söyle hazır olmadığını, anlıyorum ama güzelce açıklayabilirdin falan derse de özür dilemen gerekiyor zaten dilersin. Sürdürüyorsa da zamana bırak.
Bu konu hakkında konuşmama hiç izin vermiyo soguk yapıyo
Mesaj at
? Anlamadım
Sevgiline mesaj at. Madem arayınca veya yüz yüzeyken soğuk yapıp konuyu konuşmak istemiyor sen de bunu da belirterek açıklamak istediğini yaz ve gönder.
Denedim ama cok etkili olmuyo
Ah be kardeşim naptın sen be güzel kardeşim klasdjılo
Abi hiç hazır degildim şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum
Kadınlar nefret eder reddedilmekten. Ben de çok yaptım bu hatayı zamanında :D Ara kızı, biraz konuşmak istiyorum seninle de, ses tonun kararlı ve keskin olsun, ama telefonda konuşma. Kızın evinde git, kapısını çal, kapıyı açtığı gibi gözlerine kilitlen birkaç saniye, dur kapıda, sonra içeri girip kızı aniden çek belinden kendine, dudaklarına yapış. Sevişin. Sevişme boyunca yönlendirici, kendinden emin ve tutkulu ol. Ertesi gün her şey düzelmiş olur. Çok küçük bir ihtimal daha var. Eğer kızı tutup kendine çektiğinde ve dudaklarına yapıştığında seni ittirirse yine aynı bakışlarla kilitlen gözlerine birkaç saniye ve ardından tekrar dene. Eğer yine ittirir veya mırın kırın ederse, çok düşük bir ihtimal ama, yine kilitlen gözlerine, hiçbir şey söyleme, arkanı dön kapıyı çek çık. Bir daha da o seninle iletişime geçene kadar asla iletişime geçme. Dediğim gibi çok küçük bir ihtimal bu ama eğer gerçekleşirse yine hazırlıksız yakalanma diye söylüyorum dslfkdsş
Abi sen hiç denedin mi bunu yanlış anlama ama
Tam olarak aynısını yaşamadığım için bu dediklerimin aynısını da hiç yapmadım. Benzerlerini çok yaptım ama. Bak, karar elbette senin kararın ama sana şunu söyleyeyim, ilişkinin iplerini verdin kıza. O kaçıyor sen kovalıyorsun şu anda, bu işin devamında oyuncak olur ve kızı kaybedersin. Büyük ihtimalle de aldatılarak olur bu. İşleri tersine çevirmek istiyorsan risk almak zorundasın. Birini kaybetme riskini göze almadan onu kazanamazsın. Şu an sen muhtaçsın, o ihtiyaç. Bu kadınlar için en itici şeydir. Kendini muhtaçlıktan çıkarmadan da bu işi tersine çeviremezsin. Anlıyorum seni bu kıza değer veriyorsun ve ya bunları uyguladığımda kızı kaybedersem ve milletin aklına nerden uydum keşke davrandığım gibi davranmaya devam edip akışa bıraksaydım belki düzelirdi diye düşünüp pişman olursam diye düşünüyorsun. Sen kızı zaten kaybediyorsun farkında mısın? Kaybedersen bırak gitsin dostum, akacak kan damarda durmaz. Cesur ol. Bir şeyi yapmak ile yapmamak arasında kalırsan her zaman yapmayı seçmeni tavsiye ederim. Zaten içinde bulunduğun duruma da yapmakla yapmamak arasında kaldığın bir şeyi yapmamayı seçtiğin için düştün, öyle değil mi?
Biraz kabaca geldi sadece.