Yaklaşık bir ay önce ayrıldık ve geçen gunlerde yanına gittiğimde kafasınin çok karışık olduğunu ve açıkçası bahaneler bularak kafasında bir şeyler kurup ilişkiyi bitirdiğini anladım. Şöyle oldu kısaca ben farklı bir şehirde işte onun iş yerine gittim. Tabi bunun pek doğru bir hareket olmadığını bildiğim için olabildiğince rahatsız etmeden yapmak istedim ama pek öyle olmadı. Gittim işte kısa bir mektup yazdım bir sayfalık bir resim çizdim dedim ki içeri girip mağazaya elime verip çıkarım. Gittim kapıda orada çalışan bir çocuk vardı ona dedim ki kusura bakma ama şu mektubu şuradaki kıza vermek istiyorum izin verir misin? Hani bir sorun olmaz dimi sizin için. Olmaz dedi bende özür dileyip teşekkür edip girdim içeri. Sonra karşı karşıya geldik ve mektubu uzattım ve özür dilerim böyle yaptığım için ama zorundaydım dedim. İş çıkışı bana beş dakikani ayırabilir misin dedim ve tekrar özür dileyerek 10 saniye de çıktım. Sonra dışarıda bekledim, iş çıkışına kadar baya vakit vardı sanırım 4-5 saat ama ben orada mağazanın dışında oturdum bekledim. Beklerdim de zaten, sonra arkadaşı yazdı nasıl gelirsin oraya falan filan. Dedim ki bakın onunla konuşmam lazım ve böyle bir mesajla ayrılık olmaz. Düzgünce sorunlarımızı konuşup ilişki devam eder mi etmez mi anlamamız lazım ondan sonra herkes kenid yoluna gider. İyi giden bir şeyi niye bitiriyor anlamıyorum ve burada benim duygularım da çok önemli değil mi? Bir aydır kendimi suclamaktan, 60-70 sayfa belki daha fazla yazı yazmaktan mektup, özeleştiri vb yoruldum. Her gün ölmek istiyorum, acı cekiyorum ve duygularımı hiç biriniz önemsemiyorsunuz. Neden böyle yapıyor anlamıyorum, o kadar iyi giderken nasıl böyle oldu? Neyse öyle veya böyle biraz gerildi ve iş yerinden izin aldı yanıma çıktı ben öyle istemesem de. Çünkü korktu haklı olarak ama eline verdiğim mektubu açsa kendini iyi hissedecek ve ona zarar vermek istemediğimi sadece onu utandırmadan konuyu konuşmak istediğimi anlayacak ama okumamış bile. Neyse sonra çıktı konuştuk bana dedi ki ben sana güvenemiyorum, bu da unide dersleri vermeye çalışırken ailemden ve herkesten bunu gizlemeye çalıştığım için ondan da gizlemistim. Ne bileyim o an utandım işte kendi kendime çözmek istedim. Bundan güvenini kaybetmiş ama biz o olaydan sonra çok iyi olmuştuk ben hatamı kabul ettim özür diledim anlattım hatta sonra sadece bana güvendiğini bile söylemişti. Aylarca ilişki devam etti ve güzeldi? Peki burada asıl yalanci kim oluyor? Duygularıyla oynamak rol yapmak? Neyse ben sustum tabi sonra dedi ki biz zaten evli değiliz ve uzaktan yürütüyoruz. Belki sadece istemiyorumdur falan filan dedi. Ben elimde kutu içinde 70 sayfalık bir mektup duygularımı anlatan, bazı anılar, çerçevesini ellerimle yaptığım fotograf, ağaç oyarak yapmaya başladığım tarak vb güzel anıları elimde tuttum vermek istedim ama istemedi. Sonra baktım dedim ki, peki! O mektubu acmadiysan açma lütfen hemen onu yırt sakin açma. Giderken arkama dönüp baktığımda ağlıyordu ve çok üzüldü.
Sevgili için 200km yol gitmek bisikletle?
Güncellemeler
+1 yıl
Sonra dedim ki ben bu kıza bir söz vermiştim başına bir şey gelirse ne olursa olsun gerekirse yürüyerek bile yanına gelirim. Seni asla bırakmam asla yanlız değilsin vb şimdi bu sözümü gerçekten yerine getirebilir miyim görmek istiyorum. Ondan ziyade kendi kendime bunu yapabilir miyim kanıtlamak istiyorum.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen haklısın bence..
Kız seni hak etmiyor
Ya şöyle onu ben tanıyorum ve gerçekten kötü biri değil ama kafası çok çabuk karışıyor her konuda. İlişkimiz gerçekten çok güzeldi hani her açıdan iyiydi. Ama ufak tefek sorunları bence artık ben öyle düşünüyorum arkadaşlarımı kafasında büyütüyor onlar mı etkiliyor bilemiyorum. Veya çok fazla sevgi ve fedakarlık mi yaptım da ağır geldi anlamıyorum. Ama ben böyleyim yani sevdiğim kişiye kendimi adarim, bu çok garip biriyle konuşmak istiyorum ama kimse derdimi gerçekten anlamak istemiyor. Herkes öylesine unut gitsin vb hayirlisi falan diyor. Ben gerçekten her şeye rağmen kalbini biliyorum ve beni sevdiğini biliyorum sadece kafasındaki o olaylardan onu kurtarmam lazım. Bisikletle bu büyük macerayı tamalarsam ve karsina çıkarsam ona verdiğim sözlerin hepsini tutabileceğimin çok kesin bir kanıtı olmaz mı? Aslında seven insan her türlü yol bulur en basit şeyden bile bahane bulup severde neyse. Gerçekten çok tatlı ve çok iyi kalpli biri. O yüzden çok seviyorum onu ve hayatımdaki ilk ve tek ilişkim o olsun istiyorum. Ömürlük bir ilişki arayışındayim...
Öyle bir şey yapsan bile sonuç aynı değişmeyecek.
Sen bilirsin yine de.
Hmmm bu kadar şeyden sonra bile bir umut olmaz mı diyorsun?
Büyük fedakarlık 🙄
Emoji ne alaka?
İçimden geldi, sorun nedir
Bilmiyorum, bu bir dalgaya alma mi? Yani anlamadım.
Hayır be, cidden büyük fedakarlık. Ben olsam yapmam.
Hmm anladım, tabi herkese göre değil bu baya ölüm yolculuğu çünkü.