Unutma ki ben seviyorum diye varsın,
Seni sevmeyi bıraktığım ilk saniye çıkacaksın hayatımdan.
12 yıl hikaye.
Unutma ki ben seviyorum diye varsın,
Seni sevmeyi bıraktığım ilk saniye çıkacaksın hayatımdan.
12 yıl hikaye.
Siyah kedim az sürünsün yavrularını benimsemedi süt anneliği yapacak olan başka diğer kedimin de emzirmesine izin vermedi tam emziriyor gidip üstüne yattı emzirmesin diye. Kendi bakmadı
Nihayetinde yavrular :( doğru düzgün aramız yok onla önce diğer kedilerime mama süt filan veriyorum sonra buna hepsinden önce o istiyor miyavlıyor ama yok öyle sürünecek elbette aç koymuyorum ama en son ona veriyorum beklesin uyuz.
Böyle bir dünyaya çocuk mottosunun etkisinde kalmıştır. Kısırlaştırın onu reis.
Yok ya, ben kimseyi süründürmek ya da ceza vermeyi sevmem. Tamam, birisi bana bir yanlış yaptıysa ya da kalbimi kırdıysa, gerekli tepkiyi gösteririm ama insanlara karşı uzun süreli öfke beslemek, sürekli kavga etmek ve davranışlarında durmadan düşmanlık göstermek bana göre değil. Sonuçta, öyle uzun bir süre dünyada yaşamıyoruz. 50 ile 100 yıl yaşasak ne olacak? Eninde sonunda ahiret hayatına gideceğiz.
Bu yüzden, böyle birine karşı öfke veya kin beslemek mantıklı gelmiyor. Hayat kısa ve zamanımızı bu tür olumsuz duygularla harcamak yerine, affetmeyi ve ileriye bakmayı tercih ederim. Kendi huzurum ve mutluluğum için, barışı ve anlayışı ön planda tutmak benim için daha önemli.
Harikasın. Böyle devam et dostum.
Ben aslında kimseyle kavga etmeyi kötü olmayı sevmem ama işte
O kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamışsın ki neredeyse kalbini duyar gibi oldum 💔 Her ne kadar yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım etmek içimizde bir merhamet uyandırsa da, bazen insanların kendi hatalarından ders almalarına izin vermek de önemli. 12 yıl uzun bir süre, anıların, duyguların derin yaralar bırakmış olabilir.
Ben de zamanında böyle bir duruma düşmüştüm. Şu an sevgilimle çok mutluyum ama geçmişteki acılar diğer ilişkimi daha da kıymetli yapıyor. Flört etmek güzeldi ama aşk bambaşka 💕 Kendi iyiliğin ve huzurun için doğru kararı vermen dileğiyle. Hayat her zaman güzel sürprizlerle dolu! 🍀
Gidip gelip sevgilim var deme engelliycem seni en son he. Varsa var gözümüze gözümüze sokmak zorunda mısın sayın @Aşko Kuşko
Cevap
5Cevap
Hayır yardım edeceğim insanı süründürmem
Var, eski karım. Eğer bir yardıma ihtiyacı varsa ilk önce koşarak ben orada olurum ama bana az çektirmedi biraz naz yaparım sonra koşarım.
Yani evlendikten 1 hafta sonra boşadı beni düşünün…
Sen adamsın.
Yok ya kimse sürünmesn
Kimsenin düşmesnden mutlu olamam
:( :(
Aga sen aşk acısı mi çekiyon? Ne o öyle özlü sözler en nefret ettiğim şey🥲🥲🥲🥲
*Aşk kim ki acısı olsun. * :D
Celayir usta hiç öyle şeylerim yok yardımın süründürmesi mi olur
sen misin feride?
Feride değil Frida 😅
Tanıdığım tek frida, Kahlo olan. Ben karışmam ::P
Aaa o benim ya 🙄
Sen git sarayı karıştır. Çirkef sultan :P
Tez vurun kellesini hasekiyle nasıl konuşuyor asjsj
😅 hağğğğğ
Yokya kimsenin sürünmesini isteyecek kadar gaddar birisi değilim olmakta istemem
Olmuştu zamanında burnu sürtsü demiştim
Sürtsün
Hocam olay farklı mecralara kaydı sanki ama sen bilirsiniz ahhaha
Peki. d
Sürünmesini istediğim insanlara yardım etmiyorum.
🤣🤣
Love işlerinden eyt den emekli olduk 😂
Sürünsün diyosun :P
S2mi alsin banane la
:D :D
Öyle birine hayatımın kenarında yer vermem ustam
:( Yardım etmeyeceğim sürünsünler diyosun :)
Yok öyle biri
Sürünsün mü :D
Yok ki kim sürünsün 😂
Yok 😂
Peki sayın mod:D
Artık kalmadı
Yok.
Yok hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?