Yardim edebilcek var mı ?

maddi acidan sıkıntı cekdiğim bi donemdeydim sevgilimin doğum günüydü ona supriz yapmak icin yemedim icmedim kenara para attim herseyi pilanlamistim oysaki hediye falan bi yandan bunuda hallettim diye mutluydum dogum gununden 1 gün önce isten ciktim eve geldim gece 3 falan di baya yorulmustum o gun telefonu aldigimda elime wp den artik eskisi gibi hissetmiyorum gibisinden suslu cumleler yazip yol vermisti engel atmisti ilk anlam veremedim Instagram hesabina baktigimda biyografisinde tarih ve kalp vardi ve etiket sonra yeni manitasinin hesabina baktigimda zengin biri oldugunu gordum sonra kendi kendime dedim ki zaten sıkintılı donemdeyim para icin terk edildim hani kiza biside diyemedim o anlik piskolojiyle kaldim 2 aydir disari cikmiyorum kimseyle konsumuyorum dizi filim izliyip uyuyorum bu durumdan artik sıkıldım ama elimden bisi de gelmiyo napcagim hakkinda yol gostebilcek olursa sevinirim ama bana gelip baskasini bulursun gibisinden konusmayin oyle kolay bisi degil yasadiklarim aranizda illa boyle olaylar yasayan tecrubeli insanlar vardir onlardan bi yardim bekliyorum?
Yardim edebilcek var mı ?