1 sene önce hoşlandığım çocuğa açıldım ama beni reddetti ama hâlâ unutmadım onu. Sizce ne yapayım?

Ben lise son sınıfta bi çocuktan çok hoşlanmıştım ve aynı sınıftaydık çocukla. Ben buna hoşlandığımı belli etmemek için saçma sapan hareketler yapıyordum. İşte mesela bana iltifat ederdi ona ters ters bakardım, küfür falan ederdim bazen🤦🏼‍♀️ hâlâ düşündükçe utanıyorum cidden. Neyse ben içten içe bu oğlanında benden hoşlandığını hissediyordum, bakışlarını falan yakalıyordum ama soğuk yapmaya devam ettim. Bide bunun bitane arkadaşı vardı beni hiç sevmiyordu. Neyse işte baya böyle sürdü sonradan oda bana kötü davranmaya başladı birbirimizi zorbalar dururduk. Ben en son mezun olacağımız hafta bu çocuğa açılmak istedim ve yazdım. Buluşmak istediğimi söyledim. Bu arada buluşmak istediğim yer onun evine çok yakındı. Bana müsait olmadığını burdan ne yazcaksam yazmamı istediğini söyledi bende boş ver o zaman sonra konuşalım dedim. Bana yazdı ki “İnşallah kafanda saçma sapan şeyker şeyler kurmamıssındır.” Yerin dibine girdim o an. Yani bide o kadar heyecanlandım ki açılacağım için. O an başımdan aşşağı kaynar sular döküldü. Bende yok kafan rahat olsun gibisinden bişeyler yazdım. Neyse mezuniyet günü geldi biz birbirimize hiç bakmadık. Bikere tek göz göze geldik o kadar. Bidahada hiç görüşmedik. Sonradan öğrendim ki en yakın kız arkadaşıma demiş ki işte “Buse bana böyle şeyler yazdı inşallah aklından saçma sapan şeyker geçirmemiştir yoksa ona çok acırım.” Falan demiş. Arkadaşım şok olmuş (ona söylememiştim bu çocuktan hoşlandığımı) Bide aramızda kalsın falan demiş işte sonradan. Çok utandım yerin dibine girdim çok üzüldüm ama hâlâ o çocuğu unutamadım. Takıntımı acaba. Yani seviyo diye hissetmiştim yanılmışım...

1 sene önce hoşlandığım çocuğa açıldım ama beni reddetti ama hâlâ unutmadım onu. Sizce ne yapayım?