AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
bence sabret
Nasip kısmet değil hayatıma devam ederim.)) Her şey olacak diye bir kaide yok sonuçta. ))
Valla öyle amaan onlar kaybeder bundan sonra gezeceğim
En iyisi.))
Yakışıklı erkek çabuk aldatır seven erkek bulman daha iyi olur
Tipsiz erkekte istemiyor yakışıklı erkekte halbuki çirkin biriside değilim ortalamayım 😂 ama farkettim ki erkekler tipe bakmıyor çirkin olsun ama kaşmer olsun istiyorlar
Sen kaşmer degilmisin 😀 nasıl birşeysin ki
Drg
Değilim namusunda kibar işinde gücünde dürüst biriyim ama onlar kaşmer seviyor neyse Avrupa'da denerim şansımı bende Türkiye'de erkek bitti
D
Anlayamadım bu neyin kısaltması
Avrupa'ya açılayım diyorsun yani 😅
Yapacak bir şey yok ya. D hem evlenende çok var görüyorum reelslerde
Umarım hayırlı bir talip bulursun kendine
Tabii ya erkek mi bitti koca dünyada 😂 amin sende bulursun umarım
Kısmet işi bunlar delinin birisi denk gelir bakalım 😅
Yok namuslu sadık birisi denk. Gelsin
var mı ki varsa yolla buraya
Nasip kısmet değilmiş demek ki
Amann gitsinler saldım umrumda değil 😂
En iyisi
Kafalar uyusmamis demekki
Boş adamdı
Hayirlisi olmus
Demek ki onlarda sende aradığını bulamamis
Hep kaşmer ruhulara bakıyorlar anladım ama kaşmer olupta ruhumu satamam demek ki karakterleri bozukmus
Çirkinler de egoist oldu vay anasını be
Sorma ya artık saldım hepsini. d
Şaka gibi ya daha düne kadar isyan edip simdi kimleri reddediyorum ben mk demeye başladılar
Kızların artık ideal tip standartı düştü hep çirkin erkeğin yanında illa ki kız görüyorum tipsizlik artık sorun olmamaya başladı ama karakter büyük sorun. Yapacak bir şey yok geçici seçenekler bunlar ya 😂
Bunların gotunü kaldıran siz oldunuz zaten amann tek şansı ben diyip yüklendiniz iyice simardilarr mdmxkdkd
Ya aslında efendi diye konuşmak istedim baktım hemen havalara girdi neyse dedim 😂
En son artık siz biseksuel kayıyorsunuz bu durumlar yüzünden oyle bir yönelme de olmayınca iflas bayrağını çekip aman kedilerle yasicam mottosuna geçiş yapıyorsunuz 😂😂
Yok kanka ne bisek oluyorum ne de kedi alıyorum Avrupa'ya gideceğim türk erkekleri tıraş bir b"k olmaz boşuna sevinme 😂😂
Yurtdışına gidip yurdumun erkekleri diye gelme o zaman ben de o zaman kapıya sürgü cekerim bak gör 😒😂😂😂
Çok şükür yokluk çekmiyoruz sanki erkek bitti bir dünya erkek var 45 milyondan ayrı 😂😂 asıl siz gay oluyorsunuz yokluktan işiniz sonu damacanaya gidiyor ahahaha
Bana gönderme yapabilecegin veya beni asalama moduna girmeni gerektirecek bir durum yok aksine seni savunucu sözler söyledim saldırıya gerek yok sakinn 😅😂
Valla işiniz bitmiş hayat algıniz en efendinizin bile kasmer türk erkeği kaşmer aşkı 😂😂 aman eksik kalın kaşmer seven yurdum erkekleri uzak dursun 😂😂
Arkadaşım senin karşına doğru düzgün çıkmadı diye saldırgan ve aşağılık dil kullanmanin anlamı ne tonlarcasını hak ediyorlar da suç günah ne diğer sabilerin tamam yurtdışına git özellikle Kanada ve İsviçre'de birileri ile olmayı dene onlar hiç değilse daha saygı çevresinde ve sınır bilen birileri çıkar 😒😂
En son artık siz biseksuel kayıyorsunuz bu durumlar yüzünden oyle bir yönelme de olmayınca iflas bayrağını çekip aman kedilerle yasicam mottosuna geçiş yapıyorsunuz
Aynen kanki beni savunuyorsun aynen 😂😂 neyse siz türk erkeklerine bol kasmerli yiyecekler 😂😂 ömür boyu kaçacağım ben sıramı kasmerlere verdim. d
O kadar kötü durumda ki hemcinslerim sonunuz bu duruma düşmek zorunda kalıyor dedim arkadaşım sana bir saldırı da derdim yoktu neyse kaşmer mi her ne haltsa o tarz saldırılarına devam et sen 😅😅
Kanki inan o kadar umurumda değilsiniz ki artık 😂 buraya bu konu hakkında son sorumu sormuştum cevapları merak ettim ve düzgün erkek yokmuş meğer ülkede yazık 😂
Tamam arkadaşım selametle ve iyi yolculuklar dilerim sana
Yeteri kadar sende çirkin değilsindir😂
Yok knk kaşmer değilim. d
İletişimin de hata olduğunu düşünürüm
Kurmama bile izin verilmedi halbuki ortalama birisiyim. d kasmer olduğunu belli edicen tipinle yoksa bizimkiler sevmiyor
Vala son cümleyi anlamadım.
Yani kasmer davrananlari seviyorlar tıp umurlarinda değil açıkta giyinsen faydasız kasmerler seviliyor
Burada konu giyim vb değil bence senin tercihler yanlış.
Dimi bende öyle düşünüyorum halbuki beyefendi konuşmayı bilen tiplerle tanıştım gerçekten efendi olan tipler ama insanı zamanla tanırsın aslında hepsinin içinde kasmerlere ilgi var
Erkekler ile iletişimi cinselik üzerine kurma
O konuda teklif onlardan dahil gelse müsaade etme
Yapmıyorum zaten ama efendi erkekler bile artık bunu arıyor
Bak efendi erkek uslu kız diye bir şey yoktur. Cinsellikte var olan bir şeydir. Herkes bunu arar bu normal. Fakat öncesinde bir değer görmek gerekir.
Beğenme sen beceremiyon
NE
çünkü çirkin erkekler egolu
Çirkinin nesi egolu olsun al benisi mi var😂
Valla öyle ama yakışıklısida öyle saldım tc erkeklerini kızlar gerisi sizde
Ego konusunda türk kızı hiç bi ülkenin kızıyla yarışamaz 😂gvaraski ruskii kkskd
@BlackDeacker kanki ego konusunda TC erkeğiyle kimse yarışamaz bak çirkinler bile egolu sen düşün hemen bir kızdan fazla kişiler ilgi gösterince havalaniyorlar hiç uğraşmam valla benimle kalan benimledir gideni tutmuyoruz
Seninki egoluymuş napalım😄fişi faturası varsa iadesini yap gitsin jdjd
@BlackDeacker hiç almadım bile para harcamaya değmedi 😂😢
Oo iyimiş😄
Güzenilir bir partner bul ve yuzine otur derim
Niyet edip 5. günün şafağını bekle
boş ver patlıcanla devam et yoluna
Nasibin değilmiş
Olmuyorsa zorlamak anlamsız bizde tek başımıza Avrupa seyahatine çıkarız 😂😂
Mantıklı 😁😁
Yakışıklı birini bul
Onlar hiç cekilmiyor iyisimi çalıştığım parayla pasaport alıp dünyayı gezmek 😂😂
O da bir seçenek