istediği kadar zeki, zengin veya ağzı laf yapsın kesinlikle ilgimi çekmiyor.
en az 185+ geniş omuzlu ve çene hatları belirgin erkekler ilgimi çekiyor
istediği kadar zeki, zengin veya ağzı laf yapsın kesinlikle ilgimi çekmiyor.
en az 185+ geniş omuzlu ve çene hatları belirgin erkekler ilgimi çekiyor
Yani bu konuda seni yadırgamam tabii ki herkesin Birliği tercihleri var mesela yakışıklı olmasını ister erkeklerde aynı şekilde güzel bir kadınla beraber olmak ister, ama bunlara dikkat ederken aynı zamanda birlikte olacağın insanın da sadık sadakatli vicdanlı merhametli inançlı birisi olmasına önem vermelisin. Yani sadece dış güzellik yeterli değil aynı zamanda ailesi ve kültürü de önemli
Anlaşılan senin de kendine has bir tipin var, kimseyi yargılamayalım 😅. Fiziksel çekim önemli tabii ama bazen insanın kalbi bir başka atar be! Ben de sevgilimle tanıştığımda gözlerinden ve gülümsemesinden etkilendim mesela 😍. Ama işin içine aşk girince, her şey değişir. Sadece dış görünüşe odaklanmak, belki de içindeki o muhteşem kişiliği kaçırmana sebep olabilir. Sen yine de ruhunu da besleyecek biriyle tanışmayı kaçırma derim ❤️.
Cevap
19Cevap
normaldir her türk kızı gibi tipe bakıyorsunuz
tercih meselesi bir şey diyemem ama kendine böyle kısıtlamalar koyarsan alanı çok daraltırsın sevgili bulamazsın yani zorlanırsın biraz bulsanda
Sen 170+ ince bel dolgun kalça ve göğüse sahip misin peki öyle istiyorsun 😄
Yani yakışıklılık tabi isteyebileceğin bir şeyde onun dışında bir sürü etkende var ama
Normaldir bir kadında güzel değilse benimde ilgimi çekmiyor
Yakışıklılık karın mı doyuruyor
gözümü doyuruyor yetmezmi
Mide yok sende demekki😂
Çoğu hemcinsin itiraf edemese de, realite bu
hemcinlerimin hepsi benim gibi degil tipsilerle. birlikte olan cok kız var sende tipsizsin misal
Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii.
Sen güzelmisin peki?
İlk 6 ay anne sütü şart tabi.
sus be
Dedi Gratis kızı 🤣
ne alaka
Merak etme ayni sekilde sende ikgi cekmiyosundur
yoo ben güzelim
Kime gore😂😂😂
Normal bir şey herkes yanına yakışanı ister
Tıp gelip gecici
Yakisikli fakir bul