Çok bilinmeyenli denklem sorusu değil. Nasıl anliycaz sizin aşık olduğunuzu? Malum çok iyi rol yapanlar var aranızda dimii😄

Çok bilinmeyenli denklem sorusu değil. Nasıl anliycaz sizin aşık olduğunuzu? Malum çok iyi rol yapanlar var aranızda dimii😄

Neden bunu anlama gereği duyuyorsun ki. Aşık olduğunu anlasan soğursun zaten. Kadınların genleri sevilmeye müsait değil. S klmeye müsait. Sevdikçe kaçıyorsunuz. Denendi onaylandı
Merhaba,
Çok basit aslında ama anlatması zor!
İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar. Köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor!
Nesilden nesile daha da kötüye gidiyor, insanlar insanlık, ilişkiler hemen hemen her şey ve maalesef daha da kötü olacak!
Erkek ya da kadın sevginin ispatı olur. Lafta sözde herkes sever seviyor aşık önemli olan icraat. İnsan yaptığı ya da yapmadığı her şeyiyle belli eder sevgisini aşkını...
EyvAllah 🫡
Sana zaman ayırmasından, program yaparken önceliği sana vermesinden, seni günlük meşguşiyetlerin arasına sıkıştırmamasından, seni dinlemesinden, duygu ve düşüncelerini önemsemesinden anlarsın. Bunlar rol yaparak olmaz, içten gelir.
Anlaşılmaz aşkından ölecek kadar seviyorken seni öldürecek kadar nefret edebilir
Bu güzel bir cümle oldu:)
En güzel cümleler yaşayınca kurulur
🥂
Cevap
28Cevap
Tutku ile bağlanırım, kimse benim aşkımı sorgulayamaz bile
Zamanla anlaşılır sadece.
Anlayamazsın maalesef. Bir gece önce "seni çok seviyorum, sensiz yaşayamam" temalı 3 sayfa mesaj atan adam, sabah uyanınca "sana bi şey söylemek istiyorum, benim sevgilim var" demişti. O gün öğrendim asla emin olunmayacağını... biz flört ediyorduk o kızla 3 gün önce tanışmış sevgili olmuş falan filan
Hayattaki ilk yıkımımdı
İlgi alakasındaki samimiyetten kaçamak cevaplara sığınmamasından. Zaten zor zahmet sana hal hatır soran erkek ne olduğunu belli ediyor. Bende anlaması zor olmuyor açıkçası karşı cins iletişimlerde yad a genel olarak iletişim kurduklarımda. Özellikle tek iletişimi mesaj olanlar bariz ortada.
Mesajdan başka iletişim kurma zahmetine girmeyen, en başta kaybetmiş olur. Yani kızı cepte falan sanıyor 😄
Hee herkesin en akıllısi kendileri zannediyorlar😅😅Sanki anlamıyoruz biraz zeka kırıntısı olan her kadın anlar yedek olduğunu o durumda fırsat vermiyorum böyle kişilere hiç😁😁
ben aşık oldum hatta önce o peşimden koşuyordu sonra ben. Ve ne fedakarlıklar yaptım ama o gitti başkasına. Bazen aşık olmak gerçekten sevmek de yetmiyor. Rolün alasını ben kızlarda gördüm. Seni sevmek istedim sen ol istedim diyen kız ucuz bahanelere sığınarak sorun çözmeye odaklanmadan çekip gidebiliyor. Erkek bunu yapamaz gururuna yediremez basit bahane uydurmaz uyduramaz ama kızlar öncesinde ne söylediyse tamamen unutup tam tersini kendisi yapabiliyor. Yani kızların da gerçek sevip sevmediğini iyi rol yaptığını biliyoruz.
Tek cevap... Senin için ve senin karşında sevgisinden ağlayabilen erkek, aşıktır. Aşık olmayan erkek, karşısındaki kadın için tek damla gözyaşı dökmez.
Hiçbir erkek gerçekten sevmeyi bilmiyor bu konuda anlaşalım :D
Yok ula anlaşılmaz. Onlar en az bizim kadar sinsi. 🤣
Değer bilen ve sadâkatli erkek, gerçekten seviyordur.
İlgilenir , zaman ayırır, çaba sarf eder sevgisini gösterir.

Bakışları hal ve hareketleri bir şekilde kendini ele veriyor. Sizin konuşurken düşük ses konuşurlar falan, ne derseniz kabul eder kendine görev bilirler.
Erkekler için gerçek aşk diye bisey yok yani duygusal yolla aşık olup bağlanmıyorlar... kaybetme korkusu vereceksin anca öyle bağlanır ve aşık olurlar
Sürekli onunla konuşmak isterim, sevmediğim kişi ilgi vermediğinde mesajlarıma geç baktığında umursamam ama sevdiğim yapsa sorarım mesela
Aşkın tanımını bilmiyorken erkekte nasıl arayım aşık mı değil mi karşılıklı hissederek anlayabilirim
Sana odaklı değilse, hayatınla ilgilenmiyorsa , tanımaya çalışmıyorsa engel atıp aylarca küs kalabiliyorsa sevgi yoktur..
Senin icin ağlıyorsa , kaybetmemek için her şeyi yapıyorsa çünkü gercekten aşıksa duygularına hakim olamaz
Bir erkek bir kadına geleceğe yönelik yatım yapıyorsa seviyordur gerçekten
Aa barney, nasıl da denk geldi. Soru sorar sormaz karşıma bu soru çıktı 🤣
Bı erkeğin aşık olduğu kadın değilseniz hiç Bir şeyisiniz.
Yürüyen oyuncu onlar. Ya onlar gibi olacaksın. ya da uzak duracaksın
Gözlerinden nefes alışverişinden elini tuttuğunuz da nabız atışından
Bunun net cevabı yok. Gerçekten aşık olduklarıma daha farklı ne yaptım bilmiyorum mesela.
Gerçekten seviyorsa kesinlikle emek vermekten sana zaman ayırmaktan kaçmaz ama eğer sadece hoşlanma varsa bir olur bir olmaz bir ilgilenir biranda kaybolur ortadan
Bir erkegin günümüz şartlarında sizi sevmesi çok zor bir ihtimal. Gelecekle ilgili birşeyler yapıyorsa eyvallah ama aksi halde takılıyordur
Anlaşılmaz en iyisi bile birgün kaçar gider
Gözler herşeyi anlatır hal ve hareketleri
Size sevgisini hissettiriyorsa, gelecek planlarinda varsaniz, istedigin şeyi sen soylemeden anlayabiliyorsa mesela
ilgilenme, beğenme, arzulama, heyecan, öpüşmesinden...
Nikah masasına oturunca anlarsın. Başka anlamak pek mümkün değil 😊
O kadar iyi rol yapıyoruz ki, tekmeyi yemediğiniz sürece anlamanız mümkün değil.
Anlayamazsın erkek bi kadın gördümü tavlamak için elde etmek için her yalana baş vurur benim çevremden biliyorum seni aglatır arkanda ortamlarda canım benim için aglıyor diyor biliyor musun gerçek bu
Anlaşılmaz çünkü çok güzel numara yapıyorlar.
Ben belli ederim hemen
Bunla ilgili tonla yazı var
googleda
Bence yok öyle şey ya sevmez bir erkek
Verdiği emekten
Anlaşılmıyor erkekler çok sahte yalancı
Anlayamayız anlayamıyoruz
Barney always win
Sevmeyi bilmiyorsa aşıktır
hiçbir zaman anlayamazsınız
Bebeği gibi sever gerçekten seven.
önceliği yaptıysa seviyordur
Nikahsız olarak aynı evde yaşıyorsa da seviyor mudur?
Her erkek seks ister sadece hemen istemezse seviyordur
Kimse bunu anlayamaz ki yaşayarak hissettirmek lazim
Annesine sizden bahsederse
Papatya falına bak🤣🤣🤣
Anlaşılmaz yaşanır
Zor zamanında anlarsın
Tavırlarından
Anlayamıyoruz
hic anlasilmiyor
Tavrı hayata bakışı
Çoğu erkeği anlayamazsın
Gerçek sevgi diye bir şey yok. Hepsi rol.
Erkeklerin aşık olabileceğine inanamıyorum
Çok zor
Kadin anlar bunu net sekilde zaten sorman hata
Mükemmel aşk aramayın boşuna
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?