Karısını aldattığı kızın mesajlarını whatsapptan silmiyor bekletebiliyor günlerce. Kadın kurcalamıyor olabilir ok ama telefon bu aniden kadın eline alabilir ihtiyaç olabilir vs bir erkeğin normalde bu riski alabileceğini hiç sanmam.
Üstelik bir ara kadın söylerse diye tedirgindi adam
Hem tedirgin olup hem bu rahatlık ne
Üstelik bir ara kadın söylerse diye tedirgindi adam
Hem tedirgin olup hem bu rahatlık ne
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benımkı de sılmemıstı
Metresı degılım ama karısının gormemesı gereken mesajlar vardı
Neden peki böyle yapıyorlar acaba? Bu rahatlık ne yani? Ne gizli bölüme alma ne de arşiv olayı da yok. Mesajları anında görüyor hatta üstten okuyabiliyor. Kaldı ki gizleme özelliği gelmeden önce de böyleydi
Ben karısı bakmıyo dıye dusunmustum
Aşkım bakmak değil ki bu konu. Adam duşa girince bakmayacağı ne malum kaldı ki ihtiyaç olabilir alabilir kadın eline
Valla aynısını ben de merak etmıstım senın gıbı dusundum dedım acaba sıfresını mı kımse bılmıyo o yuzden mı bu kadar rahat dıye
Bıde ısmımın yanına bacı yazıp oyle kaydetmıstı😂
Nasıl kaydettiğinin önemi yok ki kadın mesajı açsa ortada. Valla bilemedim cidden ben bi kere ondan vücudunu çeker misin diye mesaj yazmıştım mesela ertesi gün mü iki gün sonra mı ne mavi tik oldu, üstten okumuştu. Garip işte kadın o mesajı görse?
Ben de senı cok ozluyorum senı yanımda ıstıyorum yazmıstım aynı senınkı gıbı ustten okumuştu
Nasıl boyle rısk alıyolar anlamıyorum
Kız benimki korkuyordu bi de, korktuğu halde bunu nasıl yapabilir ki garip cidden anlayamadım
Belkı de ıkıncı telefon kullanıyodur?
Yok ya tek telefon onu biliyorum. Yani öyle bile olsa zaten kadın da biliyordur iki telefonu sürekli yanında çünkü telefon
O zaman bılerek mı yapıyo karısı gorsun bosansın dıye😂
Aşkım öyle de olsa niye korkuyordu madem hadi onu geçtim aldatma olunca yüklü tazminat ödemiyorlar mı boşanmada, yani adam kendisini niye riske atsın ki. Ha ben şey demiştim olur da bişi yakalanırsa ben senden daha çok yalanlarım demiştim bu kafasında bişiyi değiştirir mi bilmiyorum
O zaman o karısının huyunu bılıyo yanı bakmayacagını ondan rahat
Bılemedım ben de ya ne ayaklar bunlar
Aşkım biz zaten kurcalamaktan bahsetmiyoruz ki kurcalamıyordur muhtemelen ama biz diyoruz ki kadın eline alabilir her türlü bu olabilir sonuçta. Gerçi o adam instadan senelerce karı kız kovaladı o kadın bunları hiç mi görmüyordu sanki o da bi garip durum
Yok kadında bı bosluk var zaten yoksa adam bu kadar rahat olmaz
Korkusu var dıyosun ama demekkı korkusu reelde yakalanmaktan telefondan degıl
Nasıl yani ikisi de aynı şey ki? Yani ha ben kadına söylemişim ha kadın mesajı yakalamış. Hatta mesaj daha riskli, benim söylediğimi adam inkar edebilir ama mesaj bir delildir kadın mahkemeyle tazminat alır
Iste kadında bosluk var dıye bu yuzden dedım bellıkı telefonla falan ugrasmıyo adamda ondan rahat
Kadın da aldatıyordur mu diyorsun? Ya telefona bakmak değil olay yine söylüyorum, ben annemin telefonunu bile alıyorum bazen whatsapptan bili atmak için vs.
Gizli bölüme almıştır o işini bilir
Hayır ne gizli bölüme alma ne de arşiv olayı yok. Mesajları anında görüyor hatta üstten okuyabiliyor. Kaldı ki gizleme özelliği gelmeden önce de böyleydi
Minareyi çalan kılıfı hazırlar vardır bı bikdigi
Ne gibi?
Bilmem
Metres ne ya
Bilmem anlamı için Google a bakınız
bir erkekle aralarında nikâh olmaksızın karı koca yaşamı süren kadın. Demiş... Nasıl ya şimdi sevgilim metresim mi oluyor? İlk kez duyuyorum terimi fsdfsdfsdf.
Yani bilemiyorum... belki bulsa da ayrılsa falan diyodur?
Öyle de olsa niye korkuyordu madem hadi onu geçtim aldatma olunca yüklü tazminat ödemiyorlar mı boşanmada, yani adam kendisini niye riske atsın ki.
Açıkcası hiçbir fikrim yok...
Valla bilemedim cidden ben bi kere ondan vücudunu çeker misin diye mesaj yazmıştım mesela ertesi gün mü iki gün sonra mı ne mavi tik oldu, üstten okumuştu. Garip işte kadın o mesajı görse?
Yani şöyle bir şey var. Direk bu senaryo mantık dışı zaten. Evli olduğunu bilen kadın niye o adamla beraber... Hayır gerçekten seviyorsa adam o zaman boşanır onla evlenir falan.
Ki evlense bile yarın öbürgün o kadın nasıl güvenecek o adama. Evlendiği kadını aldatmış adam... Onu da aldatır mutlaka fırsatı olsa
Ne alaka ya o zaman bu mantıkla kimse kimseyle sevgili de olmasın çünkü eskisini terkeden sizi de terkeder. Birini aldatıyorsa o kişiyi tekrar aldatır ama birini aldattı diye de başkası aldatacak diye bir şey yok. Yahu burada konu bunlar da değil ben ne soruyorum siz ne diyorsunuz
Şimdi yaptığın mantıkla benim söylediğim şey alakasız...
Sevgilisini terk eden, uyumlu olmadığı için terk etmiştir. Benimle uyumluysa terk etmez ki. Aldatan konusunda da tecrübeme dayanarak söylüyorum, bir kere aldatan genelde yine aldatıyor...
Ben sadece durumun absürtlüğünü belirtmek istedim.
Ya geç kardeşim geç sen sorulan şeye yorum yap.
Boşanmak istiyor
Öyle de olsa niye korkuyordu madem hadi onu geçtim aldatma olunca yüklü tazminat ödemiyorlar mı boşanmada, yani adam kendisini niye riske atsın ki. Ha ben şey demiştim olur da bişi yakalanırsa ben senden daha çok yalanlarım demiştim bu kafasında bişiyi değiştirir mi bilmiyorum
İplemiyor seni
Konu bana nasıl geldi pardon kardeş?
Ben ne diyorum sen ne diyorsun?
Mesajları silmediği kişi benim, karısı değilim. Soruda benlik bişi yok sen boşanmak istiyor dedin ben de niye yakalanmaya çalışsın yüklü tazminat öder dedim konu bana nasıl geldi
Ben seni karısı sandım😂