KENDİMİ TANIYAMIYORUM?

kendimi ciddi anlamda tanımıyorum hayatım boyunca bi çok insan girip çıktı hayatıma ama aralarında ciddi düşünüp aileme anlattığım tek bi insan oldu onunlayken sanki dünya benim için bi cennet haline geliyordu ona o kadar aşıktım ki canımı bile vermeye hazırdım onun için ailesinin beni istemediğini bilmesine rağmen o da aynı şekilde benimle devam etti 2 yıla yakın bi ilişkimiz oldu çok saçma bi sebepten bitti ve şu an ayrıyız ayrıldıktan sonra unutmak için yine saçma şeyler yaptım hayatıma başka insanları almayı denedim onlarla konuşmayı ama sonra işe yaramadığını farkedince bu fikirden vazgeçip konuştuğum bütün insanlara yol verdim hayatımda ilk birine bu kadar yoğun hisler besledim onu çok seviyorum sizce ne yapmalıyım o beni unuttuğunu ve hayatına devam ettiğini söylüyor ama ben unutamadım ve unutamayacağımı da biliyorum en fazla alışırım ama ben onsuz bi hayata alışmayı bırak düşünmek dahi istemiyorum abiler ablalar kardeşler bana bi fikir verin yardımınıza ve fikirlerinize şu an herkesten çok ihtiyacım var..
KENDİMİ TANIYAMIYORUM?