Baya yıl oldu ama şimdi anladım ki cidden ondan başka seven kız olmadı, 😥 Bazen diyorum sevgililik boş bu feminist kadınlarla hayat mı geçer diye soruyorum ama, işte geldi eski anılar aklıma
Güncellemeler
1 yıl
🚬🚬🚬🚬🚬puuufff
Güncellemeler
1 yıl
Ara ara aklıma geliyor ya🙁
Kaç yıl geçti bilmiyorum ama canım dan çok sevdiğim eski sevgilimle anılarımız aklıma geldi neden?
En çok da o koyuyor kız bana demişti ki. Benden sana bakan kız olmaz dedi ve dediği oldu 28 yaşıma geldim sevdiğim yok yaa hayır bekarlık tan da şikayetim yok. Ama diyorum neden sevilmiyorum acaba diye soruyorum🤨
Orası öyle ya zaten iş sitresi falan ben yürütemezdim heral de ama yine denerdim ben pek pes etmeyi sevmem kolay kolay baya çabalarım ha olmadımı ayrılırım.
Hayatına biri girmediği için ilk fırsatta aklına o geliyor aslında onu değilde onunla yaşanılan güzel duyguları özlüyorsun kimseyle öyle şeyler yaşayamayacağını düşünüyorsun
Benim çok güzel bir özelliğim var birinden ayrıldıktan sonra aşkından ölsemde aramıyorum sormuyorum çünkü ayrılık böyledir ayrılınca bunları kabullenmen gerekiyor beyninide ikna etmen gerekiyor zor oluyor ama zamanla oluyor belkide hayatına biri girecek daha güzel anılar biriktireceksiniz sen ama geçmişe takılı kaldığın için hep o mutlulukları kaçıracaksın
Gelse o eskileri unuturum heral de hayatım da ki kadına önem veririm, Yok ya ne ararım nede sorarım hiç bir yerden yazmam naptığı beni alakalar etmez. Alıştık üzerin den kaç yıl geçmiş he yeni sevgilim olursa da mutluluk tan kaçmam bilirim ki o eski sevgiliydi ondan fayda yok şimdi ki sevgilime çok sıkı ilgilenmem gerekir derim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yaşadığın hissi anlıyor olmamla birlikte gerçekten sevmiş ve çabalamış hiç bir insanın "Ah"ı alınmaması gerekir bence.
Yani suçlu ben miyim bu yazdığın şeyde😔
Eğer o kız senin için çabalamışsa evet suçlu sensin.
Ya ama yazdığım da anında cevap vermiyodu şüpheli hareketleri vardı bende çabaladım hemen suçu bana atman haksızlık
Farkındaysan "çabalamışsa" dedim ki burada suç atmış olmuyor olmamla birlikte sadece verilen bilgiye göre değerlendirme yapıyorum.
Pardonn kusura bakma
Duygusal hallerini anlıyor olsam da insanları yargılarken iki kez düşünmelisin.
Evet doğru söylüyorsunuz kusura bakmayın
Sadece anılarda kalıyor üzülmelerin ağlamaların boşuna oluyor bir noktada
En çok da o koyuyor kız bana demişti ki. Benden sana bakan kız olmaz dedi ve dediği oldu 28 yaşıma geldim sevdiğim yok yaa hayır bekarlık tan da şikayetim yok. Ama diyorum neden sevilmiyorum acaba diye soruyorum🤨
Ona bakma ya birçok kız bunu diyor daha çok seveni çıkmıştıda kimse bulunmaz hint kumaşı değil sonuçta
Orası öyle ya zaten iş sitresi falan ben yürütemezdim heral de ama yine denerdim ben pek pes etmeyi sevmem kolay kolay baya çabalarım ha olmadımı ayrılırım.
Hayatına biri girmediği için ilk fırsatta aklına o geliyor aslında onu değilde onunla yaşanılan güzel duyguları özlüyorsun kimseyle öyle şeyler yaşayamayacağını düşünüyorsun
😔😔😔
Evet
Bağlı olduğum bir kız olsaydı unuturdum dediğin gibi sadece güzel anılar aklıma geliyor.
Ama sana bir faydası yokki o uçmuş gitmiş o hayatında
Evet giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ama bu beynim anlamıyo ki kız unuttu keyfinde ben baya yıl geçti hala anılar geliyor aklıma diyorum.
Benim çok güzel bir özelliğim var birinden ayrıldıktan sonra aşkından ölsemde aramıyorum sormuyorum çünkü ayrılık böyledir ayrılınca bunları kabullenmen gerekiyor beyninide ikna etmen gerekiyor zor oluyor ama zamanla oluyor belkide hayatına biri girecek daha güzel anılar biriktireceksiniz sen ama geçmişe takılı kaldığın için hep o mutlulukları kaçıracaksın
Gelse o eskileri unuturum heral de hayatım da ki kadına önem veririm, Yok ya ne ararım nede sorarım hiç bir yerden yazmam naptığı beni alakalar etmez. Alıştık üzerin den kaç yıl geçmiş he yeni sevgilim olursa da mutluluk tan kaçmam bilirim ki o eski sevgiliydi ondan fayda yok şimdi ki sevgilime çok sıkı ilgilenmem gerekir derim.
Zaten şu hayatta mutluluğa hasretiz gelen fırsatı da çok iyi değerlendirmek lazım.
Unutma birşeyi ne kadar beslersen ölmez sen içinde beslediğin sürece bu durum seni üzecek öldürmen gerekiyor bazı hisleri
Acı hissetmiyorum ki içim de olan olmuş olmuş bitmiş
Aklına gelmesi bile his
Hayda napıcam ben ya
Bu durumu atlatınca o zaman bir kızla olacam yoksa o aklıma gelirse yeni sevdiğim kıza haksızlık yapmış olurum.
Kafana takmıyacaksın hiçbir faydası yok sana şu an :)
Yokya hatta depresyon da bile değilim rahatım şu an biraz çok nadir geliyor🙂
İyi bakalım
E sende ne var ne yok reis biraz da sen anlat😀
Ben de bir şey yok pek anlatmayı sevmem ben :)
Sorun yok benden sır çıkmaz dedikoduyu sevmem zaten🙂
Öylede pek sevmem
Tamam sevma
Özlemiş olabilirsin
Bazen instagramına bakıyorum😥