Akışına bıraktık ta noldu yine aynısı olacak sadece o yoğun duygu olmayacak farkı yok
DOĞRU KİŞİYİ NEDEN ÇIKMIYOR?
Akışına bıraktık ta noldu yine aynısı olacak sadece o yoğun duygu olmayacak farkı yok
Off arkadaşlar ya benim duygusal yoğunluğun çok fazla ve ben doğru kişiyi bulmak istiyorum ilki çok uzaktaydı benim varlığımdan bile haberi yok ikincisi ile aynı sınıftaydık o beni seviyor gibiydi ama ortaokul bitince ayrıldık normal olarak sonra 3. De Allah belasını versin seviyor sanıyordum meğer her kıza bakıyormuş. Allah'a kandillerde, 5 vakit namazdan sonra oruçta iftar dayken ya da normal hayatta hep dua ediyorum Allahıma ama gelmiyor yani ben artık ağlamaktan ağlamayı unutucam ya da sıkılıcam, ya da pes edicem ama etmiycem. Sürekli o sevgi ve ilgi ihtiyacı ile ilgi rüyalar görüyorum, yeter gerçekten, isyan etmemek için zor turuyorum, pes etmemek imin zor tutuyorum kendimi gerçekten. Neden gelmiyor فية وفيه Zaman var diyen var ama niye zamanı var onu söylemiyorlar yani zamanı var diyenler nedenini de bilmeli yani en azından örnek verebilmeli. Lütfen derdime derman olun, TEŞEKKÜRLER...😔
Böyle kafaya taktığın zaman olmuyor zaten hayatı olağan akışına bıraktığında kendiliğinden oluyor. Üzülme be bizde de yok kimse ama tabi insan sevilmek istiyor haklısın o konuda
Bebek önce doğar sonra emekler sonra düşe kalka yürümeye başlar sonra birden ayaklanır yürümeye başlar, doğru insanda önce yanlış insanları tanımak ike başlar, elersin zamanla herkesi bir bakmışsın doğru insan karşında
3 insan eledim yeter daha ne gelecek 3'dw sanki 1000 tane elemiş ı'm gibi beni kahretti
Ee hani demedi
Benim olmayacaksa ne gerek var gerçek yüzlerini görmeme pardon da yani
Yaaa gerçek yüzlerini gördüm gördüm de ben onu demiyorum Allah gerçek yüzlerini göreyim diyemi karşıma çıkarttı ne alaka gerçek yüzü görme oyunu mu oynuyoruz Allah neden böyle desin ki
Hangi konuda
Yani yaprım zaten 3 tane daha ne gelecek
Hasbünaalahh
Hatta 3 değil ya yanlış yazmışım 4 diğeride hoşlanıyprdu belliydi ama çok utangaötı arkamı dönünce kafasını başka yere çeviriyordu o da okuldan gitti
Neyse ya bende iyi değilim yaa
İyi hissetmiyorum teşekkürler iyi geceler 🥺
Vay be, ne çekmişsin sen de... 😟 Anlıyorum seni, gerçekten doğru kişiyi beklemek bazen sonsuz bir sabır gerektirebiliyor. Ama pes etme! Her şeyin bir zamanı var diyenler aslında haklı, çünkü bazen doğru kişi en ummadığın anda ortaya çıkıyor. Belki de şimdi kendi içine dönüp kendini daha çok tanımanın zamanı gelmiştir, kim bilir?
Ben de sevgilimi bulana kadar birçok yanlış kişiyle karşılaştım. Ama sonunda kalbime dokunan birini buldum ve inan bana, doğru zaman geldiğinde her şey yerli yerine oturuyor. Şimdi seni anlıyorum, bu süreç zorlu olabilir ama sonunda sevgi dolu ve mutlu olacağını biliyorum. Sen kendini sevdikçe, emin ol ki en doğru kişi seni bulacak 💖
Dualarına devam et, umudunu kaybetme ve kendine olan güvenini her zaman yüksek tut. Unutma, sen her şeyin en iyisine layıksın 😘
Cevap
9Cevap
Doğru kişi yok çünkü
Bir an da karşına çıkar beklenmedik zamanda gelir birtakım şeyler.
50 yaşında gelirse ne faysası var o zaman aşk değil ölüm isterim ben tövbeee
Mutsuzluğundan o yok diye zaten
Hangi durumlar
Evt
İyide yani niye zamanı var ki bu soru saçma gelicek ama derinine inersen anlayacaksın beni yani neden var ki çok mu küçüğüm yani
Yani okul var çevre olarak yetmez mi
Haa doğru sen bilmiyorsun benim yaşım doğru değil ben liseliyim
Okuldan demedın zaten 🙄🙄🙄
İnşallahhh umudumu kesersen daha kötü olacak
Bu derdin dermanı yoktur zamana bırakıp hayırlısını istemek gelen şansları değerlendirmek gerek
Geliyor mu ki keşke bir sorsaydın ve hayırlı olması içinde sevgili işlerinin olmaması lazım
Hayır yani sevgili olmak haram ya hani onu diyorum evlenmeden dokunduğun için ondan
Ya offf neyse işte gelmedi ama yok öyle kimse
Öyle deme nolur yaa Allah nasibinde olmayanı dua wttirmezmiş
Ama işte isterken hayırlısını istiyorum ve hayırlı değilse gönlümden soğut diyorum hayırlıysa gönlümü genişlet diyorum
Yuva kurmak gerçekten istiyormusunuz
Yuva değil benş ademe ikimiz olsun istitorum
Yuva değil ben sadece ikimizin olduğu bir ilişki istiyorum
Dalga mı geçiyorsun bulsam yazarmıyım buraya Allahımm sanki derdimiz yok bide sizin gibilerle uğraşıyorım 🙄🙄🙄
Bir şey beklersen olmaz.
Tanımak isterim
Doğru kişi bulamıyoruz ya
bizim jenerasyonun genel sorunu bu
Yazsana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?