Dostlarım benim boyum 170 ve genelde herkes fiziğimin çok güzel olduğunu söyler. Beni de hep uzun boylu düzgün fizikli erkeklere yakıştırılar. Lakin benim tanıştığım o tür erkeklerin hepsi beni çok üzdü, değersiz hissettirdi.
Şimdi tanıştığım biri var ve hayalimde erkek gerçekten ama aynı boydayız ve herkes yakışmıyorsunuz deyip duruyor. Takmışlar kafayı "taş gibi kızsın" ama ne alaka ya? Çocuk çok da yakılışlı aslında, kafamı karıştırdılar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
yürümüş işte sana. salla geç
Aslında kadınlar, erkeklerin boyuna posuna değil de karakterine baksa kadina siddet ve aldatilma durma noktasina gelecek.
Ya evet, ben bunu öğrendim zaten. Bana şefkatle, ilgiyle yaklaşan biriyle olmak istiyorum ben. Bad boylar artık midemi bulandırıyor. Eskiden benim de boy takıntım vardı ama cidden şu an yok, yoksa zaten o çocukla konuşmazdım da
Olay şu aslında çoğu kız üst segment erkek istiyor doğru kimseyi kınamıyorum hayata bir kez geliyoruz tabi ki de her şeyin en iyisini isteyeceğiz. Fakat erkek ile kadın arasinda çok büyük statu farki olursa erkek aldatmaya meyilli oluyor. Taş gibi kızlara kaçıyor. Statu farki esit veya yakin olan insanlarda buna daha az rastlanir çünkü bu iki insan bir digerini aldatma isterse yine yakin statude bir insan secmek zorundalar bu da aldatmak icin bir sebep dogurmuyor. (istisnalar hariç)
Ben hep alt satatüdeki erkeklerle oldum hepsi de bombuştu ckskfk boyları uzundu ama😅
Bu çocukla aynı segmentteyiz işte ya, oturup felsefe konuşabildiğim tek erkekkkkk
Ne güzel mutluluklar dilerim. Çevrene de aldırma boş tastan çok ses çıkar.
Ne kadar saçma, sizin erkek aradaşınızdan kime ne. Neden onları dinliyorsunuz. Fiziksel görünümden çok iyi bir insan olması önemlidir
Aynı boyda olduğun için yakışmıyor mu diyorlar😅
Cahil insanlar onlar. İstersen bioenerjine bakalım
Milletin algısı bozuldu. Boyu boyuna huyu huyuna der eskiler. Tanış konuş belki çok iyi anlaşırsınız.
Elalem ne der? Diyen Biriysen yaşadığın, yaşayacağın hayat senin değil elalemin tercihi olur! "Gönül kimi sevdiyse aşk onda güzeldir"
Zkmişim elalemi, hepsinin mnakoyayım, sana iyi geliyorsa devamke keenks
kadinlar elde edemedigi erkegi kotuler. cekemiyorlar. cocuk iyiyse evlenin gitsin.
Sen beğeniyosan bitmiştir iş milletin elestirmesini boş ver et
Ya sen kendi mutluluğuna bak , evlenirseniz beraber mi yaşayacaksınız bu eleştirileri yapanlarla. Sen keyfine bak
Onlari boş ver kendin mutlu musun onunla ona bak
Aynen uzun boylularla eğlendim günümü gün ettim. Şimdi de beni bu halimle kabul edecek bi enayi arıyorum sorusu.
Müsaitseniz detaylı ilişki çift karakter uyum analizleri yapıp yansıttığınız enerjiyi yorumlayalım
Milletin ağzıyla mi yapacaksın saçma. )
Hayır tabii ki de insan bir etkileniyor ama işte
Takma boş ver.))
Demek ki çok da yakışıklı değil
Yakışıklı sadece yapılı ve uzun değil. Ben spor yaptığım için kaslı bir kızım
Hmm anladım
180 lerde iyi birini bul
Kimseyi dinleme bence
boş ver başkalarını. Kalbini dinle.
dış görünüşe bakarsan bu işler olmaz
kafanı karıştırmalarına izin verme
Tabi eminim öyledir