Dış görünüş.. ?

bir şey söylemek istiyorum dışarıya çıkınca fark ediyorum kızlar bana tuhaf tuhaf bakıyo yani böyle samimi bakışlar atıyolar anlamıyorum pek bir ara markete gitmiştim benden sanırım 1 2 yaş büyük ama daha uzun boylu bir tık kalıplı bir erkekte yanağıma dokundu ne kadar tatlısın dedi bende sasırdım hafif gülümsedim çok kısık sesle bilmem deyip çıktım neden bilmiyorum çok yakın samimi olduğum bı kuzenim ise boynumdan öptü biraz tuhaf hissettim 8. Sınıftayken erkekler bana çok seskisin deyip duruyodu ama böyle yanaşma faln yoktu arkadaştık lise 9 da kızlar etrafımda toplanıp başımı oksuyodu opuyodu çok tatlisin diyolardi çok utaniyodum hocalarda başımı oksuyodu teneffüsteyken bir ara mahallede yürüyorum tanimadigim benim yaşımda bir çocuk karşımdan gelirken bana bakıp gülümsedi ne kadar yakışıklısın faln dedi sonra görüşürüz gibisinden konuşup bitirdik bir kadın misafirliğe gelmişti bize kız gibi güzelsin diyodu gülümsüyodu neden insanlar bu kadar şey yapıyo nörtm işte napayım düşünceleriniz neler

Güncellemeler
6 ay
17 yasindayim site gör bunu kaldırılsın yorum
Dış görünüş.. ?