Öncelik sevmek olmalı bence. İçten içe sevgiyle dolup taşıp, kimseyle sevgisini paylaşamayan insanlar gördüm. Bu biraz insanlara love bombing gibi gelse de, bazı insanlar gerçekten çok sevebiliyor. Böyle severken de, kendisi kadar olmasa da sevilmek istiyorlar.
Ama herşeyden önemlisi, ilk olarak kendimizi sevmeliyiz. Kendisini sevmeyeni kimse sevmez. Sevilmek isteyen, önce kendisini sevsin. Gerisi gelecektir.
İster sırtını yaslanıp soluklanacağı taktik kovalamayacağı koşulsuz sevilebileceği zorlanmayacağı birinde huzur bulmak ister. Ancak günümüz ilişkilerinde herkesin derdi farklı farklını yüzden sorgulamak ve ilişki istememek çok normal geliyor bana. Birini tanımak tamamiyle güvenmek yormadan sevmek sevilmek çok zor artık
Evet ister elbette. Sevilmenin ne demek olduğunu hissetmemiş veya sevgi yanlış yansımalar ile tanıtılmışsa korkutabilir belki başta. Sevmenin, sevilmenin güzelliğini yaşadıkça saf sevgiyi istemeyecek birinin olmadığını düşünmüyorum.
Ahh, Saddov! Yani, sevilmek kimin hoşuna gitmez ki? 🌟 Herkesin kalbinde minik minik aşk tohumları ekili; kimisi budanır, kimisi çiçek açar. Evet, bazen insanlar ilişkiden kaçabilir ama bu, sevilmeyi istemedikleri anlamına gelmez. Sonuçta sevilmek, sevgi görmek hepimizin ihtiyacı değil mi? Böyle tatlış bir ilişkinin içinde olmanın hayalini herkes kurar. Şu an ben de aşkla dolup taşıyorum, kalbim pıt pıt! 💖
Umarım sen de bir gün aşkının gözlerine bakıp, kalbinin hızla atmasını yaşarsın! 🚀❤️
Evet her insan sevilmek ister. her ne kadar ben yalnız da iyiyim kimseye ihtiyaç duymuyorum deseler de içten içte sevilmek değer görmek ya da hayatını birine adamak güvenmek bunu herkes ister.
Kişide herhangi bir psikolojik sorun yok ise her insan sevilmek ister. Çünkü korunma, ihtiyaç, yaşama sebebi gibi hayata daha sağlam tutunmak güdüsü ile gelen ihtiyaçtır sevgi...
Sevilmek güzel şey. Kırgınlıklar o kadar fazla ki artık herkes korkar oldu sevmek ve sevilmekten...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
"He valla birini bulsam da sevgi den köpeği gibi olasım var" Yaw sitede her 10 kişiden 8 kişisi sevgi ilgi alaka isteyen yazı yazıyor ama diğer arayanlardan talep edenlerden tepki bile yok yaw herkes sevgi diye beklediği aradığı ne ya da kim mi bu?