Evet, ister diye düşünüyorum. İstemiyorum diyenler genelde aşkı daha önce yaşamamış ve kötü tanımlamasını sağlayacak gözlemler edinmiştir ya da kendisi kötü bir tecrübe edinmiştir. Tabi bir de bilinmeyen korkutur genelde insanları, hiç aşkı yaşamadıysa bu da olabilir. Aslında aşkı güzel tanıtan, yaşatan biri karşısına çıkınca anlar insan bence bunu isteyebileceğini. Ben de şu an yalnızlığımı seviyorum, aşk güzel ve kuvvetli bir duygu kesinlikle bence ama bu konfor alanından çıkmam için değecek olduğuna dair inancım oluşmalı.
Şimdi aşk güzel şey sevmek sevdiği kişiyle gülmek hayatı beraber tatmak hepsi güzel hisler. Ne kadar çok istemiyorum desem de insan içten içe istiyor aslında. Kimisi istemez hata inanmaz bile ama hayatına sonra öyle biri girer ki aşka aşık olursun. Hem ila bir insana da aşık olmak gerekmez ki sevdiğin bir hayvan olur onunla bile çok güzel aşk yaşarsın yanii 🌸😅
Kimisi ne kadar çok aşık olmak istemesede karşısına öyle bir kişi çıkar ki fikri değişebilir..
Ama her insan aşık olmak istemez her insan aşık olduğuyla birlikte olmak ister onu tanımak ister ama günümüz de aşk oluyoruz sonra unutmaya mahkum oluyoruz. Çünkü bize bakmadığı için, ne yapacağımızı bilmediğimiz için. Uzak duruyoruz.. Hem bekarligin avantajı daha çoktur. Eğer doğru insanı bulamıyorsan.. risk almaya deymez..
Aşkı ister mi istemez mi derken, Titanic sahnesini görünce o romantizmi hissetmemek elde değil! 😍 Herkesin içinde bir yerlerde aşkı tatma isteği var bence. Şu an sevgilimle müthiş mutlu ve sevgi doluyum, her anı birlikte aşk dolu yaşıyoruz. Ama kaliteli bir yalnızlık da çok önemli! Bu zamanı kendinle barışık olmayı öğrenmek için harcamak müthiş bir şey.
Gerçekten kaliteli yalnızlığın varsa, sanırım ancak derin bir aşkla bozulabilir. Yani ruhunu sarsacak, kalbini hızla attıracak biriyle karşılaşırsan işler değişir. Aşk her şeyin kapısını açabilir. ❤️
Şu an senin kalbinde neler var, Saddov? Romantizm perileri peşini bırakmasın! 🌹✨
Evet ister.. Kaliteli bir yalnızlığım vardı ama uzun zamandır hayatımda bir bey var.. Yalnızlığın baş harfini bile istemiyorum..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
İster bence.. ben yemeden içmeden kestiren o gerçek aşkı çok merak ediyorum. Hem senin hem karşındaki kişinin gerçekten aşık olduğu, o masumluğu ve gerçekliği merak ediyorum. Ben bence gerçekten aşık olabilecek biriyim. Aşığım da zaten şu an. Ama karşılık almayacağımı biliyorum, o yüzden uzaktan uzaktan keyfini çıkarmaya çalışarak aşkımı yaşıyorum. Aşık olmak güzel bir şey, karşılığını almak istemem çünkü kesinlikle güvenip inanmayacağımı biliyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Yaw yok a... na... sını sa... tim ya. Kafa s. k... iy... orlar anca. Ne aşkı be. Keşke yanlız olsam. Hem maddi geçim olarak hem kafa olarak en huzurlusu. Eğer öyle bir şey yapabilirsem benim yanlızlığımı tek bozacak şey bir annem olur yanıma alırım direk basım gözümün üzerine bir de evcil hayvanım olur. Uzaktan bir iş bulsam deli para etse gider şehirden uzak bir yerde huzurlu bir hayat sürerim a... m... k. Yemişim aşkı.
İçten içe ister. Ama korkar. Huzur bulmaya başladığı yalnızlığın, iniş çıkışlı duygu karmaşasında kaybolmaktan korkar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Istemiyorum hatta yanlışlıkla olurum diye korkuyorum. Başka birisine o gözle bakmak istemiyorum birileri istek atarsa siliyorum, mesaj ve yorumlarim kapalı, toplam 40 takipcim var onlarda akraba ve arkadas..