Çok zoruma gitti?

Kendisi ayrıldı 3 yıl yakın olmak için bekledim uzak mesafe TC üniversiteye gelince bir an değişti 2 ay önce çözülecek birşeyi bahene eti ayrıldı heleki bu yıl yks senemdi sınavıma az kala bunu yaptı çözmek için yazdım aradım çabaladım ama hyr dedi hemen birini bulmuş oda okudu yerden uzakmiş onla buluşmak için yanına kadar gitmiş bir ortak tanıdımız biri ona yaptın ayıp oldunu dile getirmiş bari üstünden zaman gecseydi demiş oda sanane demiş o beni eliyle itti demiş eliyle iti demesinin sebebi ilk ayrıldımız zaman başkası için ayrılmıştı güvenim sarsilmisti bunu dile getirip duruyordum bide sınav senesi olunca üstümde büyük bir baskı vardı hem ilişki hem ders yürütmekte zorlanıyordum düşüncem sınav sonu ne güzel buluşup herşeyi çözüp her şey yoluna gircekti ancak umutlarımı hayallerimi yerle bir etti etini bulurmu
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldiktan 1 gün sonra Instagram tik tok actini öğrendim gizli açmış ilişki içindeyken sanırım bunu dile getirince ters psikoloji yapma her şey senin suçun diyip durdu yaşatını yaşamazmi bu
Çok zoruma gitti?