Güzelim sen orada hem kendini hemde çocuğu kandırmışsın, sorun şu ki buna inandırmışsında. Helal olsun. Yazışmalarda bas baya oyunculuk gördüm. Soruna cevap verecek olursam sert olmamış bu baya kazık hatta balyoz darbesi olmuş. Çocuğu sevseydin bu cevapları ve bahaneleri sunmazdın. Belli ki kararsızlık veya isteksizlik var. Madem öyleyse çocuğu ne diye oyalıyorsun. Çocuk da mesajdan anladığım kadarıyla sana hasret değilmiş. Yol versen arkasına bakmaz. Yanii ne kendini nede çocuğu oyala gülüm. Bu arada msjlar ı da atmışsın buraya belki çocuk görüp o senden ayrılabilir
Senin mesajın başından bu yana verdiğin cevaplar tersler ve üstten bakar gibi gözüküyor burada arkadaşın bu kadar gurursuz olup hala seninle konuşma çabasını anlayamadım.
Bu tür muamele mi yapıyor güle güle deyip geçmesi lazım ama çocuk sadece kendini küçük düşürmüş.
Çocuk çok efendi saygılı bi şekilde söylemiş ama sen onu hakedecek bir insan olmadığını göstermişsin. Ondan sonra insanlar ağlayıp zırlıyor yok değer görmüyoruz bilmem ne. Ben olsam çocuğun yerinde direk s*kt*ri çekerdim hiç kusura bakmayın.
Sorun sende değil o çocukta. Galiba ilk kez flört ediyor veya daha önce bir travma yaşayıp içine kapanmış bu konuda. En fazla 2 ay içinde bu flört biter çocuğunda gözü açılır
Yazdığı zaman mesajına bakmıyorsan hayatında da kalabalık etme. Nedenlerinde haklı olabilirsin ama mesajına bakarsın benim işlerim var dersin. Sohbetini mıymıy buluyorsan kendine bunun gibi ilgili erkek yerine mesaj yazdığın zaman seni saatlerce görüldü atarak bekleten bir badboy da bulabilirsin. Şöyle çocukları üzmeyin artık yeter
Sen bunu bil ama yansıtma. Aksi halde daha çok kapanır içine. Gerçekten değer veriyorsan yanında olduğunu hissettir ona. Böylece kendine olan güvenini toparlayabilir
Örnek, yazışmayın. Yazma olayını rafa kaldırın. Hadi uzaksınız diyelim, bir şey konuşacağınız zaman telefonlaşın, görüntülü görüşün. Çok sık buluşun. Bu şekilde daha sağlıklı ilişkiler yaşarsınız.
Ya bir s@ktir git ben en kral şekilde en dürüst efendi şekilde konuşsam da fayda etmez ben denemesini de yapmışım size kaba saba orta doğulu abazan Kadına her şekilde aşalıyan tıp lazım