AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
861Cevap
Kadın tek beynine dünya sığdırır bizde onlar olmadan yapamayız. O beynide cesaret ve girişkenlik çalıştırır
Kesinlikle cesur olmalı.. Çekingen kız içten pazarlikli olur bir genelleme yapmak istemiyorum fakat düşüncem bu yönde :)
cesur olmalı her şekilde her olayımda olmalı yanımda :)
mesela benimle beraber beline döner bıçağı takıp deplasman yapmalı
Ortası diyelim, cesur olursa bu kız çok kişi eskitmiş diye düşünülebilir. Çekingen olursa klasik olarak bu tam kezban imajı çıkabilir...
Ikiside olmali hatta bunlara ek olarak sempatik, guler yuzlu olsun.. Varsa bole biri hemen evleneyim yaa :-D
kız dediğin çekingen olmalı sus pus olmalı, ortalık yerde her lafa atlamamalı, cesur olacaksada sevgilisinin yanında olmalı ;)
Cesurluk tam anlamıyla deliliğin azcık yontulmuş hali, elbette ki biraz deli olmakta fayda var. Çekingenliğin aksine daha çekilir bir tip özelliğidir.
Ortası daha iyi. Her gördüğü şeye bodoslama atlayan birini pek kimse sevmez. Ama yerinde bir cesaret sevgili hatta arkadaşta bile aranan özelliktir.
Çekingen ama yeri gelincede herkesten daha cesur olmalı
bence herıkısı cesur olması rahat olması demektır cekıngen olması ise bıraz korku ıle gezmektedır heryerde herseyde korkusu olur
cekingen kızlar daha tatlı acıkcası ne o öyle cuneyt arkın gibi kız yarın birgün bende döver kız dedigin hanım hanımcık olmalı
Tabikide cesur olmalıdır
Bayan dediğin her türlü konuyu çözebilmek
Yanında erkek olmadan bile sorununu halledebilmeli
Cesur ve girişken olması gerekli. Hayatının her anında lazım olcağı bir durumdur. Çevresindeki insanları da etkilemesi gereklidir bu yönüyle.
kız evi naz evi çekşngen kızlar her zaman daha cok ilgilerini çeker ancak çok fazla çegingen olupta kendinizide sogutmamak lazım
cesur kızları severim hayatında cesur kızlar her işi yapar ve cesurdur ceginden kızı da severim ama cesur kızın yerini tutamaz
çekingen)
tatlı oluyorlar, ve bence birisi utangaç çekingen ise bu onun temiz oluşundandır.
cesur olmalı, çekingen olunca söylenmesi gereken şeyleri söyleyemiyor. Buda ilişkide boşluklar oluşmasına neden oluyor.
cesur kızları ne oyle herdediğine evet diyen kız mı olur biraz surundurecek tabi benim olmadığım zamanlarda dışarda kendini koruya bilsin
İkiside şöyle çekingen olabilir yapısı gereği ama sevgiye sahiplenmeye evlenmeye gelince cesur olacak ailesinin sözünden çıkmayan tiplerden olmayacak
Evleneceğim kızda cesaret değil namus bekaret geçmişinde erkek olmamış birini ararım.. ararımda bulamam :=)
canım erkekler cesur olan kizlari pek sevmezler once utanckasin sonra kendini brakcksin cesur olcksin
Hersey yerine gore cekingenlikte cesurlukta ikisindende supe duyma ama fazla cekingenlik yapma sicak kanli ol derim.
Her okuduğum romanda cesur kadınlardan hoşlanılıyor
gerçekte ise bu kız adamın başını belaya sokar sözleri işite bilirsiniz
ahlaklı kızlar herkese gösterip veren kızlar değil...
Her ikisinide bir arada bulursa mükemmel olur sanırım ama herzaman cesur olan kazanır:)
Kız dediğin her boka atlamicak ne kendini koruyabilecek kadar cesur olsa yeter
Hirçin olmali tuttunu koparmali dalindan degil kokunden almali bence 'her konu icin:) '
cersur tabiki.. çekingenlik demeyelimde yerine göre cilve de olmalı
Tabi ki cesur. Cesur ve girişken hatunlar beyefendiler arasında her daim dikkat çeker.
Çekingen olsun azcık, ama azcık diyorum bak bokunu çıkarmayın!!
cesurlugunda snırı olmalı cesur derken girişken gibi ama aşırısı bokunu cıkarır
Kılıbık erkekler çekingen kızlardan olmadığına göre :)
Cesur olsun yürekli olsun ama hışto olmasın :) apaçi de olmasın erkek fatma tripleri boş
Herşey yerinde güzel, ikisi de olmalı, hatta bazen ikisi de aynı anda olmalı :)
Bu soru o kişiye kalmış bişey yani bazıları Dominant sever
Biraz çekingen olacak çok aktif kizlar biraz yapmacik geliyor ama abarti da degik
Allahtan korkan kuldan utanan..
helal sana dostum
:)))))
Tabiki cesur olacak ama bazi yerlerde kendini sinirlamali dikkat etmeli
gerektiğinde erkeğinin arkasına saklanan ama gerektiğinde kendini korumayı bılen
cesur olacak adam gibi adam olacak edepli namuslu sadık
Kadın dediğin cesur olsun..
Çekingen kızı severim, cesuru ise yatakta, her daim favorim çekingen.
cesur olun ya birkerede siz gelin teklif edin biz ypamıyoruz bari siz gelin söyleyin herşeyi erekten beklemeyin
Çekingen olsun biz geyşaya çeviririz en azından eğitimi biz vermiş oluruz saygılar
aslında ikisi de kabul, ama illa birini seçeceksek, cesur oldun :)
Ben kadın 👩 ın zeki, çevik ve ahlaklı olanını severim
B. Yıldırım :-P
cesur olsun da gidip erkeği tavlamaya kalkışmasın bir zahmet :D
Cesur kız tabikide. Kız dedigin cesur ve manyak olmalı.
Her gün arasın rahatsz etsin uyku uyutmasın başka bişy istemiom :) :) :)
Tabi yerine gore değişir ama cegingen dahs iyidir bor kizda
Cesur kendinden emin bir o kadarda sadik ve soz dinleyen :) cok sey istiyorum sanirim
Kız dedigin cesur olacak.
Ama kararını bilecek tabiki.
Çekingen, az konuşan, ikna edilebilen, her söylediğine inanan, sorgulamayan.
Bence çekingen olanlar çünkü utandıklarında daha bir tatlı oluolar
cezur olan dobracı anıden bırkelıme soyleyebılen çekınmeyen bırısını tercıh ederım
Hanım hanımcık olsun ne fazla sert ne fazla yumuşak olsun ortasını severiz :D
cesareti olmayanın hayata karşı bir fikride olmaz... sanırım yeterince açıklamıştır.
Ikiside onemli yeterki nerde nasil davranacagini bilsin ;-)
Her erkegin düşüncesi ayrıdır. Cesur kız nasıl kızmıs hiç görmedim... Kız çekingendir herdaim
İster cesur isterse çekingen olsun yalansız ve sadakatli olsun yeterli