Herkese hayırlı sabahlar dilerim Yeni uyananlara da şimdiden günaydınlar dilerim Umarım rahat bir şekilde dinlenmişsinizdir Hem günede dinç olarak başlamışsınızdır Daha günün yarısına bile gelmedik Ondan benden size tavsiye olsun Asla motivenizi bozmayın Her daim pozitif düşünceler düşünmeye çalışısın Yani kötü ve olumsuz düşüncelerden kendinizi arındırın Bunu yapmak içinde sevdiğiniz aktivitelerle uğraşın Mesela dışarıya çıkıp sabah yürüyüşü yapabilirsiniz Temiz oksijen her daim insanın içini ferahlatır Orta boyutta yaş mama alıp kedilere yemek verebilirsiniz Sonuçta havalar oldukça sıcak Kedilerde açlıktan yavaş yavaş ölmek üzereler Annenize ev konusunda yardım edin Hani sabah anneniz uyanmadan kahvaltıyı yemek masasına siz hazırlayın Buda annenizi oldukça çok mutlu edecektir İşte vb. daha bir sürü işler yaparak kendinizi oyalayabilirsiniz Şimdilik bu kadar olsun Kendinize çok dikkat edin Gününüz istediğiniz gibi hayırlısı ile geçer umarım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tükenmişlik sendromunun dibindeyim tek istediğim şey bir an önce ölmek. Aldığım her nefeste kalbim acıyor.
Ahh şey böyle düşünmeseniz İllaki hayatta zevk aldığınız ve sizi mutlu ettiği anlar olmuştur Hem kalbinizin acıdığı biliyorum Bazen her insan yaşanan kötü olaylara karşı dayanamıyor Artık zorluklara karşı savaşacak gücü dahi kalmıyor Ama genede siz ne kadar çabuk pes ederseniz Sizi çekemeyen ve kıskanan kişilerde o kadar çabuk sevinirler Ondan onlara inat tekrardan hayata tutunmayı üzüldüğünüzü ve acı çektiğinizi belli etmeyeye çalışın Hem emin olun ki birgün bu bütün zorluklara karşı başarılı bir şekilde hallettiğiniz anda anıksızın gelecek Ve o gün sizin feraha erdiğiniz an olarak sayılacak Sadece biraz sabretmeniz lazım
Beni çekemeyen veya kıskanan hiç kimse yok bu hayatta. Bana herkes bir böcek gibi davranıyor. Bunu umursamadım bu yaşıma kadar. Gerçeklerin farkına yeni vardım ve hayat yaşanmaz bir hâle geldi. Bana iyi gelen tek şey uyumaktı ama artık onu da yapamıyorum.
Ya aslında sen kendin kafanda böyle kuruntular ve seneryolar oluşturuyorsun Yani illaki hayatta herkesin çekemediği ve kıskandığı kişiler vardır Ondan böcek gibi demiyelim de Direkt seni ezik rolünde gördükleri için Ayak takım işlerini sana yaptırıyorlar diyelim Hani kendini bir hayvana benzetmek hiç hoş değil
Genede kafana takmamayı öneririm Bu biraz zor olacak Yani öyle ben dedim diye Anında kafana takmamazlık gerçekleşmiyor Hani insanlara karşı ilk önce hayır demeyi öğrenmen lazım Sonuçta hiçbir insan sana zorla bir şey yaptıramaz Bununda önlemini senin alman lazım Demek istediğim uyumak güzel bir şey Ama hayat böyle ilerlemiyor İllaki senin bir işin ucundan tutup o işle sonuna kadar ilgilenip başarılara ulaşman lazım Hem kendinide yatarak geliştiremezsin
Bu zamana kadar kendimi geliştirmeyi çok denedim. Ama beynim almıyor. Sadece çok basit yüzeysel düzeyde öğrenebiliyorum. Sanırım zeka geriliğim var. Hiçbir türlü olmuyor. Hayata dair hiçbir ümidim kalmadı.
Ya yapabileceğin ve kolay işler illaki vardır Ee bu tekstil hayatıda olabilir Uçak temizliği görevide olabilir Yani vb. bu tarz işler hazırda bekliyor Hem cidden birazda olsa kendini güzel düşüncelere ve olumlu fikirlere yorsan Senin için daha iyi motive kaynağı olur Hep böyle karamsar ve kötü düşüncelere sahip olmamak lazım Dediğim gibi hayata sen ne kadar iyi pozitif enerji ile bakarsan Bir o kadar da hayat sana iyi ve pozitif enerjiyi karşına sunar Yani geri dönüş yapar diyelim
Benim derdim iş para pul değil ki. Bir ömür yalnız olarak yaşamak. 70 yaşında öleceğimi varsayarsak 40 sene yapayalnız eşin dostun olmadan yaşamak...
Hayır o anlamda demedim zaten Hani kafanı kötü ve karamsar düşüncelerden dağıtmak için iş mevzusunu açtım Hem yazdıklarına bakılırsa parayı istemediğin oldukça belli Hem bir şey diyeceğim Bu zamana kadar hiç sevdiğin bir kız oldu mu Hani yanlızsın Ve kendi kendine kafanda garip senaryolar kuruyorsun Buda seni içten içe öldürüyor Hemde canının yanmasını sağlıyor Belki eğer iyi kalpli ve güzel huylu bir kız bulursan Hani birde evlenirsen bu kötü ve karamsar düşüncelerden sıyrılmış olursun Çünkü birtek aklın fikrin karında olmuş olur
Keşke bulabilsem o zaman bütün sorunum çözülür. Ama ben birinin isteyebileceği birisi değilim. Her zaman her yerde son ihtimal oldum hep.
Resmen şarj oldum ne güzel yazmışsın, hayırlı sabahlar sana da
Haha moralini düzeltebildiysem ne mutlu bana Hem teşekkür ederim İnşallah günün hayırlısı ile istediğin gibi geçer
İnşallah, senin için de son derece verimli ve güzel geçer inşallah.
Düzeltmez olur musun ciddi manada moralim arttı
Güzel sözlerin ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim, iyi günler diliyorum