Sizce amacı ne? Doğruları mı söylüyor? ?

1,5 senedir hoşlandığım bir doktor vardı ikimizde adım atmıyorduk birbirimize o beni takip ediyordu hesaplardan şimdi Haziran itibariyle adım attı ama değişik bir adım oldu senden çok hoşlanıyorum düşünmeden uyumuyorum hep diyerekten girdi.. değişik seylerinin olduğunu öğrendim sadece bu konu üzerinden konuşuyor ben normal olarak tanımak istediğimi söylediğimde normal olarak klasik soru ve cevapları almak yarım saat sürmez dedi bana bu şekilde gelme ben ciddi seyler istiyorum dedim onun icin ciddi seyler düşüneceksek bu konuları konuşmak zorunda olduğunu kendine denk bulamadığı icin evlenmediğini ifade etti benim icin evlilik bunlar +sohbettir dedi senin dereceni uyumunu öğrenmek istiyorum sohbet gerisi kolay zaten dedi kendime denk bulamadım haklısın dedi değişik şeylerim var dedi.. fırsat verirsen belki ciddiyete bineceğiz hazır olduğunda buluşuruz tanışırız zaten vs dedi sonra ben yokladım sen istesen bile ben senle o amaçla yaklasmam dedi hayatını karartmam dedi sadece ciddi şeyler düşünüyorum cok a r z u l u y o r u m ama geri dönülmesi zor oluyor evlenince dedi o yüzden seni şimdi ölçüyorum dedi benim icin önemli şeyler bunlar dedi bilmiyorum yaşı da benden 10 yaş büyük t e c rü bü me güven dedi sizce gerçekten bunun icin mi?

Sizce amacı ne? Doğruları mı söylüyor? ?