Erkek arkadaşım ne günaydın nede iyi geceler mesajı yazmıyordu hiçbir şekilde de arayıp sormuyordu bende ayrılmak istiyorsan söyleyebilirsin soğuk yapmana gerek yok dedim o da bu cevabı yazdı ayrıldık geri döner mi?
Aranızda yaşadıklarından bağımsız olarak söylüyorum: Bir erkek, ayrılma motivasyonuna sahip bir kadını asla istemez. Sebep her ne olursa olsun sen bu motivasyonu gösterdiğin an olay bitmiştir. Ayrılma motivasyonuna sahip bir kadın, yarın bir gün aldatır da "kesin". Böylesine riskli bir kadına yürük takılmayacağı için maskülen tavrını ortaya koymuş ve bırakmış. İleride dizlerim üzerinde ayrılacağıma, şimdi ayaklarımın üzerinde ayrılırım demiş. Alfa bir erkeği kaybetmişsin, bir daha nah bulursun!
0
1 Yorumla
Soran
11 ay
Alfa mı, ilişkinin başladığı zamandan beri ne yazdı ne arası bı gunaydin mesajı bile yazmadı hep yazan çabalayan bendim çalışıyor diye ben sürekli iş yerine gdiiyordum görmek için
Bahane tabii ki ya. Gerçekten seven insan zor dönemden geçiyorum falan filan diye uzak durmaz. Aksine gelir sevgilisiyle paylaşır, yanında olmasını ister. Konuşacaklarıyla gayet güzel konuşuyorlar, vakit ayırmak isteyenin önünde hiçbir engel olamaz. boş ver defolsun gitsin. Kurtulursun emin ol 🌸
Bırak ya dertliysen dertliyim dersin hala suçlayıp üste çıkıyor defolsun gitsin ayrılabilmek de bi marifet adam olsaymış düzgün gitsin hiçbiri yapamıyor ki zaten ne beklıyorsak yanı ne gelmeyı ne gıtmeyı beceren yok
Saf mısınız gerçekten saf mısınız siz? Herkesin problemleri var problemi olmayan mi var Yalan tabi ki problemi olan kalkar senle sertleşir sana gelir senin sevginde bulur huzuru yalandan edebiyat yapmış vallahi
Bu kizin böyle kibar konuştuğuna bakmayın bana özelden ne küfürler yazdı şok oldum. Bir bayanin ağzına yakışmayan küfürler. Dışı sizi içi beni yandirir. Dikkat edin buna. Benk engelleyecek zaten. Ben söyleyim de size haberiniz olsun. Sonra vay efendim ben duymadım yok efendim ben bilmiyorum demeyin
Ah canım, mesajlar tam bir kafa karışıklığı festivali olmuş… Erkek arkadaşın, kendi içinde yaşadığı sıkıntılar yüzünden uzak durduğunu söylemiş ama bu durumu açıkça ifade etmek yerine soğuk davranmayı tercih etmiş. Kesinlikle daha açık ve direkt olması gerekirdi. 🙄
Geri döner mi? Hmm, bu tamamen onun bu süreçten ne düşündüğüne ve çabasına bağlı ama şu an seni belirsizlikte bırakmak doğru bir tavır olmamış. Sen, kendi mutluluğunu önceliğe koy, zaten olursa olur, olmazsa olmasın. 💪💕
En İyi Cevaplar