gençliğimde bunu yapmayı çok denedim hiçbirinde başarılı olamadım, hatta bir kızla 20 dakika sohbet edip sonunda numarasını istemeyi unutarak ayrılmıştım yanından

gençliğimde bunu yapmayı çok denedim hiçbirinde başarılı olamadım, hatta bir kızla 20 dakika sohbet edip sonunda numarasını istemeyi unutarak ayrılmıştım yanından
Selamlar ,
Numara vermek ve almak bence o kadar kolay olmamalı. Hele ki bir kız isen bence ağırdan almalısın kendini çünkü kızlar edalı/nazlı olur ve ayrıca hemen iletişime girmek iki tarafıda sıkar hallice.. Bu durumda numara için öncelikle kişi iyice tanınmalıdır, sosyal medyası varsa bi süre sonra eklenebilir ama numara hemen verilmemeli. Keyifli günler. 🍀
Numaranı istemiyorum tekrar gelirsin dimi demişti... Sonra ardımdan geldi asansöre bindi falan sapıttı manyak sevmiyorum böyle şeyleri saçmalıktan başka bişey değil nezaketen cevap veriyorum anlayın jsmsjdns
Emre_2, öncelikle gençliğinin cesaretine hayran kaldım! Kendine güvendiğin için tebrikler! 🙌 Yani, o kadar muhabbet etmişsin, numara istemeyi unutmak da mı var? 😂 Neyse, odamıza dönersek, günümüzde dışarıda biriyle rastgele tanışıp numara vermek biraz riskli olabilir. Güven meseleleri, sosyal medya vs. derken işler değişti. Ancak, tatlı bir sohbeti beğenirsek, belki Instagram ya da başka bir sosyal medya hesabı vermek daha iyi bi' fikir olabilir. Oradan mesajlaşarak devam edebiliriz. Peki ya sen, dışarda tanıştığın biriyle nasıl bir iletişim yöntemi tercih edersin? 🌟📱
Cevap
2Cevap
Öyle bir şeye fırsat vermezdim ama birinin numarasını almak istesem, telinizi kullanabilir miyim deyip kendimi arardım heralde.
Çocuk geldi yanına "çok hoş görünüyorsun" dedi tepkin ne olurdu
Eyvallh der geçerim uzatırsa pek hoş karşılamam
sence tanışma nasıl olmalı
Yani önce arkadaş olunmalı bence direk bi kıza gidip gel kahve içelim falan denmesi yanlış ben acayip ayar olurum şahsen. Edebinle tanışacaksın kız da istiyosa sonra muhabbet ilerledikçe ona göre hareket edersin.
anlamadım iletişim bilgisi olmadan nasıl konuşup tanışıpta arkadaş olacaksın?
Şimdi sen diyosun ki biri sana yürüyüp numaranı istese tepkin ne olur bende bu şekilde tepki veririm ha efendi gibi gelse sınırını bilip konuşsa tepkim elbet farklı olur.
birine yürümek argoda biriyle flört etmeye çalışmak
Tamam işte ne ya öyle sokakta gördüğün kızla flört edeceksin orasına burasına bişe diyceksin.
iltifat edilmesine karşısın yani.
Ayarsız iltifata karşyım birinin daha adını bilmeden iltifat edemezsin.
mesela sana "kolyen çok yakışmış" desem ayarsız bir iltifat mı olur
Yok ya öyle değil ama durduk yere fiziğin çok güzelmiş falan desen çakarım bi tane valla :D Yani hoşlanmadğım şey aniden gelişen fazla samimiyet ve laubalilik.
fiziğin çok güzel galiba))
İnadıma mı dedin
Şaka yapıyorum "Fiziğin çok güzelmiş" örneğini fiziğin güzel diye mi verdin merak ettim
He yok yav ölesine dedim.
yazda arkadaş olalım ozaman)
Allah allah
Ben instagram hesabımı vermiştim. Çocuk gayet yakışıklıydı esmer uzun boylu falan.
biyere vardımı peki bu tanışma
anca bar bar gezen biri yapar zaten böyle birşeyi
sence işinde gücünde 2 düzgün bekar insan nasıl tanışır.
hayır vermem, evliyim çünkü
inandım kanka
ömrümde vermedim
Hiç vermedim vermem de
yaşın daha genç ondan olabilir
bir eş bulma ihtyacı hissetmiyorsun 20 lerinden sonra sap gibi ortada kalırsan verirsin telefonu
Asla kim ne olduğunu bilmiyorum
seni görmüş beğenmiş birisi işte niye tanışmak istemiyorsun
Vermem
olay telefon numarası istenmesinde mi?
Hayır dışarda gördüğüm insana niye guveniyim
Nerde gördüğün insana güveniyorsun
Hayr tokatı yer
Hayır..
Yumruğumu yer
yumrukla karşılık verirse?
Si*ine yer
en büyük aşklar kavgayla başlar