Bizim kadınlarda anlam veremediğim bir ikiyüzlülük var gerçek hayatta. Şimdi bir kadın sokakta memesini, meme ucunu kalçasını belli edecek şekilde dar kısa dekolte giydiğinde başka erkekler baktığında heriflere hemen sapık diyorlar. Ama aslında istedikleri şey erkeklerin dikkatini çekmek beğenilmek. Bunu sürekli inkar ediyorlar. Ben kendim için giyiyorum da sen bana bakamazsın da ben istediğim gibi dekolte dar giyerim meme ucum gözükebilir meme cinsel organ değildir. Mememe bakıyorsan sapıksın abazasın falan diyorlar. Madem bu kadar yabancı erkekler baksın istemiyorlar o zaman vücutlarını kalçasını memesini meme ucunu gösterecek şekilde giyinmesin deyince de hele bir kadın olarak bunu söyleğinde kadın düşmanı diyorlar. Sen kısa kollu göğüs dekoltesi olmayan biraz bol uzun bir bluz giydiğinde kot pantolon, dizde şort vs giydiğinde erkekler zaten bakmıyor. Bakılsın diye giydiklerini niye bu kadar inkar ediyorlar?
Bu videoda kadın Türk yabancı ülkedeler adam kadının popon işaret ederek çok güzelsin diyor teşekkür ediyor herif numarasını istiyor numarasını veriyor. Türkiyede bu sahne gerçekleşse ne olur? Buna gerçek hayatta izin verecek kadın var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer