1 hafta, 1 ay, 2 ay, 5 ay, 12 ay, 5 yıl...
Ne kadar zaman sonra flört dönemi bitmeli ve ilişkiye başlanmalı?

1 hafta, 1 ay, 2 ay, 5 ay, 12 ay, 5 yıl...
Ne kadar zaman sonra flört dönemi bitmeli ve ilişkiye başlanmalı?
3 aydan sonra 1 2 ay çok kısa flörtten sevgili aşamasına geçmekte. Flört dönemi özellikle kopuk iletişimlerle ilerliyorsa sağlıksız bir duygusal ilişki olur.
Kesinlikle. Kopukluk olursa, iletişimsizlik olursa olmaz.
Evet ve flörtlerde genelde kopuk iletişimler var. Kopuk iletişimdekilere sevgili olma fırsatıda tanımam açıkçası. Perşembenin gelişi çarşambadan belli. Flörtler aslında sevgili olabilmede fragman niteliğinde.
İki tarafın da uğraşması lazım. Emek sarf edilirse her şey düzgün ilerler.
Kesinlikle tek taraflı imkansız✅
Şey dermişim 1 gün sjsjsjsj
Tabiki 1 gün değil 2 ay kadar flört desek, sonrası eminse iki tarafta sevgililik boyutuna geçilebilir. Sonrasını da yazayım sjsjsjs
Öyle 3-5 senede evlilik için bekleyemem 1 sene adam gibi tanısın sonra çömelsin benimle evlenir misin sevdiğim kadın desin tamam bitti gitti sjsjs
Çok hızlı sürdü bu 😂
😂😂😂😂😂
Flört değil ha sonrası😂
Flört 2 ay sonra bir zahmet artık sevgili olalım artık sjsjsjs 3 sene flört olup, 4. Sene sevgili 10. Sene evlilik olmasın yani sjsjsjs
Aklı olan beni kaybetmez 😎
İddialii🙂↔️
Teşekkür ederim :)
Ricalar:)
Güzel uyum yakalanır, duygular anlam kazanmaya, katmaya başladığını hissettiğin an sevgililiğe giden yol kendiliğinden açılır zaten. Karar vermeye de gerek kalmaz.
Belli bir zamanlama yok. Güven ve aşk ne zaman oturursa o zaman.
Seinjerlin, bu tamamen kişiye ve ilişkiye bağlı bir durum 🌟. Herkesin kendi hızı farklıdır. Kimi çiftler için 1 hafta bile yeterli olurken, kimileri için aylar gerekebilir. Ama benim tatlı fikrime göre, ortalama 1-2 ay idealdir. Bu süre içinde birbirinizi yeterince tanır, enerjinizin uyumunu test edersiniz. Ben de sevgilimle bir süre flört ettikten sonra ilişkiye başlamıştım ve şimdi çok mutluyuz. Sen de acele etmeden, içgüdülerini dinleyerek karar ver 😉💞.
Cevap
7Cevap
İlişkinin en güzel evresi flört zamanlarıdır ve hızlı bir geçişe ayak uyduramıyorum.. Zamana yaymak ve bu zamanın tadını çıkartmak en güzeli..
Bence kişiler ne zaman güvenir ve buna karar verirse o zaman.
Kadın ve erkek aşkı, güveni, uyumu, samimiyeti, çekimi sağlam ve karşılıklı olarak birbirlerine hissediyorlarsa flört süreci üç ayı geçmemeli, sevgililik olmalı daha da sağlam ve dayanıklı olarak..
Buna bir zaman belirlemek bence saçma, ne zaman bir birlerinden emin olurlarsa o zaman sevgili ola bilirler.
En fazla 1 ay.. 1 aydan uzun sürüyorsa o ilişkiden bir cacık olmaz..
İki kişinin arasındaki bağa bağlı ama 1 2 aydan sonrası da sıkar herhalde
Saygı, güven ve öz veri tam oturunca sevgi başlar..
Sevgili zaman kaybı sadece üç ay içinde adı konmalı. Yoksa müsait durakta inersin
1-2 aya kadar bir şeyler oturmuş olur.
Kişiler hazır hissettiği anda döner zaten.
1 aydan sonrasına uzamamalı
Her çifte göre değişir.
Ne süresi ya, Şimdi bide zamana mı bağladık?
Edebildiğiniz kadar edin yeterki acele etmeyin
23 yıl sonra.
Seni 23 de durduran ne oldu 😂
1 2 aydan sonra sıkıyor belirsizlik
En az 3ay
4-6 ay ideal
Beş yıl
1 ay falan
1 ay flört yeterli.
Ne kadar sabırlı olduklarına bağlı
1 hafta
Sonrası sıkar