Bence aceleye gerek yok. Flört evresi daha hoş ve keyifli oluyor :) O yüzden 4-5 ay flört etmek daha iyi.FlörtPeki ya sizce, flörtten sevgililiğe geçiş süresi ne kadar olmalıdır? #Ankaralı #Aşkİlişkileri
Sizce flörtten sevgililiğe geçiş süresi ne kadar olmalıdır?
flört milört hıkaye ınsanlar 15 sene flört hayatı yasıyorlar ondan sonra ıyıce tanıdık bırbırımızı evlenelım dıyorlar evlıliğinin ilk yılında hooppp bosanma davası ne oldu birbirimizi tanıyamamışız. zaten yapılan istatısliklere bakın bosananların cogu flort hayatı yasıyanlar oyuzden ben görücü usülüne eski usül taraftarıyım
İlkten iyi görünür kaba saba biri çıkar evlenince de demirle döver ozaman naptım ben dersin. tv lerde görüyoruz insanlıktan nasibini almamış insan müsveddeleri var Hayırlı insanlar çıkarsın karşına
4-5 ay flört mü olur🙄 O kadar zamanda evliliğe karar verilir😝 İnsanları tanımak için yıllara gerek yok, bir iki buluşmada herkes kendini ele verir. Ya olursun ya olmazsın belirsizlikleri sevmem.
4-5 ay mı? :D En fazla1 gün flört ederim.2. veya 3. güne sevgili oluruz, hep böyle oldu ilişkilerim.2. buluşmada birlikte olmayan kızla da sevgili olmam zaten. Diğer türlü kızlar çok oyalıyor. Hayatımda böyle bir negatifliğe ihtiyacım yok. Zaman kaybedemem öyle kızlarla.
4-5 ay fazla bence, bir insanla ilişkinin başlamasına karar vermek için uzun bir süre gibi geliyor. Flört etmeye başladıktan sonra o kadar zaman düşünüyorsan zaten bir şeylerden emin değilsindir, aylarca sürünmeye gerek yok :D
En İyi Cevaplar