Hanımefendi, boş ve gereksiz değil. Aşk ve sevginin miadı dolmaz, bu yorumunuza katılmıyorum. İki insanın birbirine verdiği değer, sevgi ve saygının oranı öylesine ölçülü olmalı ki duygular nankörlüğe yönelmesin. Aslına bakarsanız güzel sevmek kavramı diye bir şey burada devreye giriyor. Her aşk ve sevginin içerisinde mutlak suretle tartışma da vardır. Ancak tartışmaları bile aradaki o bağ tatlılığa çevirir. Hayatınızdaki insana her doğan güneşte ve her ay ışığında tekrar aşık olabilmektir sevgi.
İşte o kişi haramda huzur aramasından sebeple, aşkınıza ihanet etti. Yukarıda belirttiğim yorumda şunu anlatmak istemiştim iki insan tek bir bedende yaşayabiliyorsa aşktır. Keza buna örnek; yusufçuk böceğidir.
Geçmiş olsun başınız sağ olsun. Sevgiyi bilen bir kalpte, altın gibi parlayarak baş taçı olacağınızı unutmayın ve iyiler daima sonunda mutlaka kazanır.
Diliyorum ki; hayatınıza size hakettiğiniz değeri verecek, sizi başında taç edecek sevgiyi tekrar yaşatacak kişi kapınızı çalmadan girer. Sevgi kapıyı çalmadan içeri girendir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Şarkıyı dinlemedim. Sevdiğim olamdı şmdye kdr ya benim sevme tuşum bozuk galiba kismeyi sevemiyo yüreğim 😂
Öyle bir tuş zaten yok. Birini sevdikten sonra oluşan duygular bunlar 😊
Oldu ama şimdi elleri seviyor. Biz de boşuna tövbe etmedik sevmelere..
Her birey aşk ve sevgi denilen o muazzam duyguyu bir başkasında kaybediyor. Sonra da yalnızlığını seviyor.
Maalesef
Ben artık o duyguları bitirdim, sizin de deyiminizle: tövbe ettim. Yalnız olmakta iyiymiş en azından şüphe yok.
Tövbe etmedim aslında. Boş ve gereksiz olduğunu anladım. Ne kadar çabalarsan çabala bitiyor miadı dolunca.
Hanımefendi, boş ve gereksiz değil. Aşk ve sevginin miadı dolmaz, bu yorumunuza katılmıyorum. İki insanın birbirine verdiği değer, sevgi ve saygının oranı öylesine ölçülü olmalı ki duygular nankörlüğe yönelmesin. Aslına bakarsanız güzel sevmek kavramı diye bir şey burada devreye giriyor. Her aşk ve sevginin içerisinde mutlak suretle tartışma da vardır. Ancak tartışmaları bile aradaki o bağ tatlılığa çevirir. Hayatınızdaki insana her doğan güneşte ve her ay ışığında tekrar aşık olabilmektir sevgi.
Olduk. Hepsini yaşadık, yaşattık. Sonu ne oldu? Hüsran. Haramda huzur arayana huzur haram oluyor..
İşte o kişi haramda huzur aramasından sebeple, aşkınıza ihanet etti. Yukarıda belirttiğim yorumda şunu anlatmak istemiştim iki insan tek bir bedende yaşayabiliyorsa aşktır. Keza buna örnek; yusufçuk böceğidir.
Sorsan en aşık o. En çok o seviyor.
Tabi öyle söyleyecek. O kendi duygularıyla yüzleşmeyi biliyor mu acaba?
Bolca zamanı oldu son 4 senedir..
Değil 4 sene 4 asırda geçse sevgiyi bilmeyen insana hiç bir şey anlatamayız. Sevgi öylesine muazzam bir duygudur ki kalbe hayat verir.
Fazlası da öldürüyor. O dozunu ayarlayamadı hiçbir zaman.
Geçmiş olsun başınız sağ olsun. Sevgiyi bilen bir kalpte, altın gibi parlayarak baş taçı olacağınızı unutmayın ve iyiler daima sonunda mutlaka kazanır.
Zerre kadar umudum yok benim. Hevesim de öldü çünkü. Umutsuz ve beklentisiz şekilde daha huzurlu yaşıyorum hayatımı.
Diliyorum ki; hayatınıza size hakettiğiniz değeri verecek, sizi başında taç edecek sevgiyi tekrar yaşatacak kişi kapınızı çalmadan girer. Sevgi kapıyı çalmadan içeri girendir.
Dilemeyin. Kendiniz için dileyin. Ben o kapıyı söktüm. Duvar ördüm.
Nasıl dilerseniz, sağlıkla esen kalın.
Teşekkürler
Hiç hakkım yok aşk sorularına cvp vermeye🤐
Neden kendinize aşkı yasakladınız mı?