Kendimi çok kötü hissediyorum normal mi?

Merhaba neredeyse 1 buçuk yıllık ilişkimizi 1 buçuk ay kadar önce bitirdik sebebi sürekli tartışmamız ortak yolu bulamamamiz karşılıkli ikimizde birbirimizi seviyoruz fakat ikimizde aynı şekilde düşünüyoruz bunu dile getirdik bizden olmayacagini barissak bile yeniden kavga edip mutsuz olacağımızı düşünüyoruz sürekli kırıyoruz birbirimizi fakat ben şu an biriyle konuşmaya karar verdim önüme bakıp unutmak istedim konuşmaya başladığım ilk an içime bir öküz oturdu sanki tabiri caizse o an anladım sanırım ben kimseyle konuşmak istemiyorum başka birisiyle bağ kurmak ilişki yaşamak başkasının bana sarılması dokunması böyle bişey sanırım benim için hicbizaman mümkün olmayacak başkasını istemiyorum bunu anladım konuşmaya karar verdiğim kişi bizim kavga ettiğimiz sebeplerin benim istediğim herşeyi yapıyor yapacak birisi ama sanırım olay bu değilmiş ben böyle birini istemiyorum anlatabildim umarım içimi dökmek istedim ve fikirleriniz benim için önemli daha önce bu duyguyu yaşayan var mı ne yapmalıyım...
Kendimi çok kötü hissediyorum normal mi?