Sürekli ugrasan akrabalar bakar mısınız?

Baba tarafi bu şekilde annem babam sahip çıkmadı onların eline kaldım güzel günler de gösterdiler ama hor görüp küçümseyici sürekli annene benziyorsun babana benziyorsun sinirlenince annesiz denmesini derslerime çalışmayıp okul çıkışı kütüphanenin bilgisayarında stardoll oynadım diye ağzımı boğazımı kan revan içinde bırakacak şekilde dovulmemi bakkaldan geç döndüm diye sokak ortasında dovulmemi.. bunlar küçükkendi büyüyünce derslerim için tek bir destek fikir bile verilmeyip tek başıma birakilmami üzerine üni kazanmayınca sadece sonuçlar da yanımda olup sonuçlar kötü gelince asagilanir şekilde küçümsenmemi unutamıyorum.. özellikle annem babam başımda yoktu ve bana bakanlar da pek okul hakkında bilgi sahibi değillerdi diğerleri de destek çıkmadı hep sonuçlar odaklı gittiler kendi çocukları için gecelerini gündüzlerine kattılar benim için hiçbir sey yapmadılar sadece tek yeğenleri olmama rağmen.. aramıyor sormuyor diye düşünüyorlar ama nedenini de bilmiyorlar sanki.. evet küçükken destekleri oldu ama kıyafet aldılar giydirdiler falan işte... Şu an bile hâlâ bazısı hor görüyor atarli giderli konuşuyor cocuklarina öyle iyi davranıyorum ki öyle seviyorum ki asla elimi kaldırmadım ama birisi bu uniye bile gidemedi, tembel, sanki çalışıyor da kazanacak zaten kazanamaz ki boşuna çalışıyor sözlerini sözlerinde bile elimi kaldirmadim.. 13 yaşından tut 7 yaşında olanı bile bunları biliyor çünkü anneleri bahsettiği için.. güzel giyinince tuhaf bakıyorlar sanki hafif kıskançlık oluyor çirkin giyinince utanıyorlar.. evlerine gittiğimde 1 kaşık yemeği çok görüyorlar hatta birinin evine kaç keredir gidiyorum 1 tabak yemek bile verdiğini hatırlamıyorum ona da çocuğuna bakmak içim saatlerce durup aç geldiğimi hatırlıyorum ama başkaları olsa tabak tabak sunum yaparlar gel de ara bunları gel de sor.. kendi çocukları yapınca ergen oluyor daha 17 yaşında bile iş yapmıyorum diye neler denmişti 🤣
Sürekli ugrasan akrabalar bakar mısınız?