Ne ararlar ne sorarlar ama düğünleri olduğu zaman da utanmadan davetiye yollayıp düğüne çağırırlar. Amcamın kızına nasıl ayar veriyorum oynat bakalım; 

Öncelikle başın sağ olsun. Benim akrabalarla pek bir ilişkim yok. Amcam veya dayımlarla bayramdan bayrama selamlaşırım sadece. Herhangi bir samimiyetim yoktur. Zamanında o samimiyeti bitirdim kafam rahat.
Akrabaya akbaba demelerini cidden çok iyi öğrendim. Çoğu işe yaramaz insan. Birisi ile zoraki kan bağı var diye de samimi olamam. Samimi olduğum kişiler belli, akrabadan da daha iyiler.
Normal hayatta yüzüne bakmayacağım insanlarla sırf aramda kan bağı var diye niye muhattap olmam gerektiğini ben pek anlamıyorum.
Akrabalarımdan sadece sevdiklerim umrumda. Kalanını aramam sormam, düğününe gitmem.
Çok iyii.. Cenazeye gelmemiş ki eli kanda olsa gelir insan sitem ediyor düğünüme gelmedin diye. Yakışanı yapmışsın.👌🏻
Başınız sağ olsun bu arada..
Sağolun 🙏
Vardı. Bu tür insanlar düğünde, hastanede, cenazede kalabalık görünmek ister. Güç gösterisi gibi bir şeydir, hem kendi içlerinde hem dışlarında. Ne paylaştın diye sor, hiç. Elde ancak bunlar var.
Cevap
9Cevap
akrabalarımla iletişimde değilim. böyleleri varsa bile ki kesin vardır, beni tanıdıkları için kimse bana bunun sorgusunu yapamaz. d
Bu mesajdan sonra tanımışlardır, eminim herkese gösterecektir mesajımı 😂
ilk başta başınız sağolsun..
sonrasında ise akrabalarımla görüşmüyorum aşağı yukarı aynı sebeplerden dolayı..
Sağolun 🙏
haddiz çook varda bayramda bile gidip bayramlaşmam akrabalarla 11-12 yıldır bağım yok
Hayır yok. Çok güzel cevap vermişsin. Ben senin yerinde olsam daha ağır konuşurdum.
İşimin olmayacağı akrabalarım var.
Böyle çok iyi.
Konuşmanın devamını merak ettim çay koyup geliyorum
Devamı yok, engelledi beni 😂
Var herhalde tam bilmiyorum, akrabalara hakim değilim
Akrabalar bildigin yilan. Hic degismez bu herkeste aynidir.
neyse küfür etmeyecem ben sinir oldum burada hadsizliğe bak
Özrü kabahatinden büyük desene
Hayır yok başınız sağolsun sizinde
okudum da içim rahatladı be
En iyisi hiç birisiyle içli dışlı olmamak
Muhteşem ayar vermişsin
amca oglu amca kizi pismanliktir hep bi sorun cikarirlar abi
Cok uzucu
Bir de ayıp ettin falan diyor. Aradı bir ton şey söyledi bide
Ne kadar utanmaz arlanmaz insanlar var uzuldum senin adina
Çoktan sildim onları, 2,5 sene oldu daha arayıp sormadılar bile
iyi yapmissin ama neden hala dusunuyorsun 2,5 sene olmus yoksa icindekileri tam anlamiyla karsi tarafa soyleyemedin mi😄
Söylemek istediğim baya şey var aslında😂
Çok iyi laf sokmuşsun
Helal knk
ben engel atardım direkt
Koca karı muhabbeti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?