Bu isin sonu nereye gidicek?

sürekli git gelli toksik bi ilişkim vardı. kendisi ilk sevgilim ama biz tanıştıktan sonra bir süre sevgili olmadık sürekli küs barıştık. sevgili olduğumuz gün telefonunda beni şüpheye düşüren bir şey gördüm ve daha o gün kavga ettik kalktım gittim ayrıldık sonra tekrar barıştık. sevgiliyken bana hikayelerini gizledi ve arkadaşlarıylayken aradığımda hiçbir şekilde açmıyordu hep bi bahanesi vardı. eskiden ailesi de biliyordu ama en son sevgili olduğumuzda arkadaşları bile bilmiyordu. bazen saatlerce yazmıyordu ve yazınca tartıştığımızı söylüyordu ama biz zaten bu yüzden tartışıyorduk. yalvar yakar barışıp sonra yine aynı şeyleri yapıyordu sevmediğini düşündüğüm için beni suçluyordu, bu yüzden ayrıldığımda da beni suçluyordu. buluşmalarımız çok güzel geçse de genel olarak hep ilgisiz ve umursamazdı hep kendisi geliyor sonra yine bana değersiz hissettiriyordu. sürekli kavga ediyoruz hiç anlaşamıyoruz ama ondan başka birini de istemiyorum kimseye bir şans bile vermiyorum ama o ne kadar sürekli bana dönse de ayrıldıktan 1 hafta sonra başkasıyla konuşuyor. ama benim kimseyle görüşmemi istemiyor yakın erkek arkadaşım olmasını istemiyor, kendisinin de kız çevresi hiç yoktu ama iki kızla tanışıp arkadaş olunca bana olan bütün tavrı değişti. hayatımdan çıkardığım için pişman değilim daha güzel şeyleri hak ediyorum ama neden sürekli kendini hatırlatıp sonra ortadan kaybolduğunu anlamıyorum sevdiğini iddia ediyor ama kaybetmemek için hiçbir çabası yok sadece konuşuyor yaptığı hiçbir şey yok. ne istiyor anlamıyorum bir süredir hiç iletişimimiz de yok
Bu isin sonu nereye gidicek?