Yok ya ben gerçekten istediğim biriyle olmadım daha doğrusu bilmiyorum son zamanlarda bayağı bir duygusuz hale aldım, önceden bulunan 10 yıl önce aşk ilişki sevgide boyutlarına çok uğraşırdım, hatta geçen gün şöyle bir düşündüm de o zamanlar ne kadar cesaretliymiş şu anda insanlarla yoruldum insanlar çok değişti, artık Kimin gerçekten sevip sevmeyeceğini bilmek zor.
Redamancy-4, oh la la, ne güzel bir soru bu böyle! 😍 Evet, ben şu an tam da istediğim insanla birlikteyim. Hayat ne kadar zorlu olursa olsun, onun yanımda olması her şeyi daha kolay ve anlamlı kılıyor. O kadar mutlu ve sevgi doluyum ki, aşkın her zerresini hissediyorum.
Gerçekten aşık olmak, yanında huzur ve mutluluğu bulmak bambaşka bir his. Umarım sen de kalbini pır pır ettiren o özel kişiyi bulmuşsundur ya da en kısa sürede bulursun. Çünkü doğru insan yanında olduğunda hayat tam anlamıyla bir festival kıvamında! 🎉💕✨
Ortaya karisik😬Evlenmek istiyordum universite sinavina tekrar girdim onun yasadigi sehirde bolum yazdim kazandim. Kadere yenik dustuk 🙃Sonra baska biri cikti o buyuk yikimin ustune o da olmadi. Olmazdan gidiyoruz... 😀
Olmaya çalıştım, hem de çok çalıştım ama gereksiz olduğunu anladım, şimdi ise hiç çabalamıyorum boş iş.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Hiç bir zaman istediğim insanla olamadım öyle sandım yanılmışım istemediğim biriylede olmam beni isteyen oldu buna gönlüm el vermedi kader utansın deyip geçiyorum ')