Kızlarr ERKOLAR KAPATILSIN !! neden mi hemen gelinnnn soruyorum size ;?

Kızlar 2,5 yıldır erkek arkadaşımla bir birlikteliğimiz var. Bu 2,5 yıllık süreçte kıskançlıktan başka hiçbir konudan kavga çıkmadı yani normal günlerde de hiç kavga eden biri olmadık. Ama konu kıskançlık olunca hep kavga çıktı. Erkek arkadaşım açık giyinmemi asla istemedi ve istemiyor kışın külotlu çorapla bile elbise etek asla istemiyor yazın da aynı şekilde crop şort vs ben yazın o istemese bile giyiyorum ama kışın da kavga çıkmasın diye giymiyordum onun dışında sporda tayt asla istemiyor bol şeyler giy diyor instagrama açık herhangi bi şeyle asla fotoğraf atamazsın diyor özel bi gün olur doğum günü vs kız kıza meyhaneye gidemezsin oynayamazsın ortalıkta diyor kız kıza arkadaşlarımla ne biliyim denize gidip girmemi asla istemiyor neymiş kız kıza sürtemezsin kendini denizde teşhir edemezsin diyor yani ilişkimizin ilk 6 ay 1 yıl içerinde hiç bu kadar değildi sanırım ilişki yeni ve kendini söz sahibi yapmak istemediği için ama şu an inanılmaz derecede bir kısıtlama yapıyor ben ondan önce de bu dedikleri gibi biri olmadım hep yerli yerinde giyindim ama istediğimi de giydim kız kıza arkadaşlarımla da vakit geçirirdim yani o kadar farklı bi bakış açısı var ki benim yaptığım şeyler ona göre hiçbir kızım yapmaması gereken şeyler ve çok yanlış şeyler olduğunu söylüyor yaptığım hiçbir şey yok her kız gibi kız arkadaşlarımla vakit geçirmem ya da elbise şort giymem de bence hiçbir şey yok ama ona geldiğinde ailem para verirse yurt dışına 3-5 gün farklı farklı yerleri görmek istiyorum diyor birlikte gidelim diyorum ben de birlikte gitmek istiyorum ama param 2 kişiyi karşılayamazsa ve tek kişilik para bulursam tek gidicem birdaha bu şans gençken gelmicek diyor ben de o zaman tek başıma yurt dışına giderim gezmeye dedim hayır sen KIZSIN başına bi şey gelir gidemezsin benim başıma bi şey gelmez diyor birde ben delirdim ve en son geçen gün kız arkadaşlarımla yıllar sonra günübirlik denize gittik ve bana kız kıza plajda öyle giyinerek denize girdin sürttün vs dedi bunu tekrar yapıcaksan bitsin dedi gerçekten inanamıyorum artık sizin düşüncelerinizi çok çok merak ediyorum lütfennn yazar mısınız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻napmalıyımm
Kızlarr ERKOLAR KAPATILSIN !! neden mi hemen gelinnnn soruyorum size ;?