Güzellik & Bakım Kızlar acil cevap verin keee? esraacik19 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu kahverengi boya ne diye geçiyor adı ne. Hiç kullanmadım önereceğiniz bir marka var mı şu an almak istiyorum dışardayım acil cevap verin. Kızlar acil cevap verin keee? Cevapla Marka Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Bunun adını bilmek zor gdss 0 0 Yorumla
ALevLeriNiçinde58 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Valla benim makyaj bir rimel bir eyeliner olduğundan detaylarını pek bilmiyorum ama galiba kontür diye geçiyor hiç kullanmadım böyle şeyler.. 0 2 Yorumla esraacik19 +1 yıl Çünkü böyle bir güzelliğe gerek yok canısı ❤️❤️ Yorumla ALevLeriNiçinde58 +1 yıl Teşekkür ediyorum güzel bakıyorsun, güzel kalbin saolsun yavrum 🌺 Yorumla
Kömüüür Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Kontür bunun adi canim tüm markaların var diye biliyorum bütçene uygun olanı al 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bunun adını bilmek zor gdss
Valla benim makyaj bir rimel bir eyeliner olduğundan detaylarını pek bilmiyorum ama galiba kontür diye geçiyor hiç kullanmadım böyle şeyler..
Çünkü böyle bir güzelliğe gerek yok canısı ❤️❤️
Teşekkür ediyorum güzel bakıyorsun, güzel kalbin saolsun yavrum 🌺
Kontür bunun adi canim tüm markaların var diye biliyorum bütçene uygun olanı al