AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Umursamıyor evet
Belki konuşmadığım için düşük bi ihtimal sildi dicem ne düşündüğü belli değil
Olaya göre değişir ama uzun zaman sonra silmişse ya şu an ya da geçmişte umursamış demektir
Çok saçma davrandı öyle böyle değil bende artık kafasına göre gelip gidip aylar sonra yazmasını istemiyorum her yerden engelledim zamanında yapmam gerekiyordu ama maalesef çok can sıkıcı bir durum sevgilinizden ayrılırsınız nettir ama bu sürekli belirsiz öyle olsa bu jadar uzulmezdim
Saçma davranış derken neler yaşandı
Belki belirsizlik hissinin senden kaynaklı bir sebebi de olabilir zira bazı durumlarda özeleştiri yapmak kolay değildir
Ya flört gibi birsey oldu ilişkiye gecilmeycegini konuştuk kendisi kopamayacak gibi sürekli başlarda arıyordu sonra bende dedim normal konusacaksan konusucam olmaycak oda sonra o ilgiyi alakayı sifirladi yazıp yazıp kafa buluyor gibiydi hiç baslardaki gibi insan gibi davranmdi hep düzelir diye umut ettim hatasini anlayip düzeltmedi üstüne birde birdey olammis zaman geçince hatırlatmaya çalışır gibi konuşmaya calsti gibi gsoteddi yine çözüm yok ben taktığım ve üzüldüğümle kaldım hiçbir şekilde umursayip umursamadigini gsitermiyirdu çok kötü..
Hani sevgilinden ayrikirsin olmadı anlasamasik dersin kapanır bu kapanmiyor sürekli çözmeye calsitikca karıştirdi dedim psikoljisimi bozuk isteyince insan gibi konuşuyor bana yapıyor diye düşündüm hep benim yazıp peşinden kosmami ister gibi nasıl birsey ya
İşte sen istememişsin o istediği için denemiş sonra da uzaklaşmış, arada aklına gelince de denemiş sorun ne
İstemiyorsan zaten sohbeti kısa kesersin
Olay iki taraflı değilse adam nezaketini bozmadiysa ortada bir sorun göremiyorum
Hayır sorun birsey biter de insan gibi davranırsın her seferinde üste çıkmaya calismazsin sürekli haklı görüp kendini canım yerine koyup öylesine konusmaya calsiyordu
Haklı haksız onu bilemem de eğer sen istemiyorsan farklı davranması normal bir şey çünkü iletisimin şekli degisiyor
Ayrıyeten peşinden koşma mevzusu da saçmalık ilişkilerde bu tarz tabular olmamalı
İşte ne yapmaya çalıştığı belli değil çocukça hareketler yapıp yapıp iyi niyetinizi kullanmaya calsoyor
Valla bana adam bir şey yapıyor gibi gelmedi
Sen istiyor musun istemiyor musun net davranirsan böyle şeyler yasanmaz kanaatimce
Ben zamanında istemdiyimi söyledim kötü olmamak için arkadaş kalalım dedim kabul etti sonra iste o şekilde bi turlu denge kurulamadi kaldı düzeltmek için uğraştım hep kendine göre anlamamak için sarpasardi
aynen bak su an senin askindan sarhos olmus askindan ölüyor aynen sordugun soruyu skkm sordugu soruya bak aq
Seninde cevabını * iyice moralimi bozma
bebeyimm gercekler canını mı acıtıyor? yalanmi soyleseydim bu sorunun cevabini sende iyi biliyorsun ama s4l4ga yatiyorsun
Salağa yatanlar iste defolup gidiyor öyle de bi durum var
Hazmedemegi için mutlu olmammi bu jadat basit sanıyordu peşinde kosturcaak
Unutmaz, anlık sinirle silmiştir
Defolsun gitsin * ya bende engelledim öyle dönecek kapı yok
Hayır öyle sinirlenecek birsey yapmadim anlık ghostluyor mudur nedir akılda kalmak için ne belli değil konuşmayınca
Sınırımız geçerse karşılıklı pişmanlık duyabilirsiniz, engellemeyin.
Yok daha önce kaç kere yani konuştuk anlasamadik cevap vermiyorum umursamiyorum çok saygısız hep işine geldigi gibi ya mağdur edebiyatı yapıyor ya da konuyu degistrierwk üste çıkmaya çalışıyor
Zıt kutuplar çekiyor olabilir. Ara verin , özlerseniz tekrar yazarsınız
Yine numarayı kaydeder mi diyorsunuz hicbirseyi duzletmiyor ki hep birdey opmamis gibi anlık çok kötü birsey ya
Kayıtlıdır. Aklına yazmıştır. Dönerse biraz alttan alın yumuşak olun , sertlik ve kavgayla bir arpa boyu yol alamazsınız. Siz yumuşayın o da yumuşar , mutlu olmak istiyorsanız bunu yapın
Başta çok iyi davrandım hep firsata cevirdi cepte saydi bi insana yapılacak en büyük haksızlıklardan biri kırıldım diyorum umursamıyor tamam diyor devamlı suç gösterme çabası olursa olmaz diye salladi
Dediğim gibi, sizin niyetiniz üzüm yemek mi , bağcıyı dövmek mi?
Yani istiyorsanız ılımlı olun. Tepkiye tepkiyle karşılık vermeyin. Mutluluklar
Normal insan için çok doğru söylüyorsunuz tabiki de iyi niyetinizi böyle somuurnce yapacak birsey bırakmıyor dzuletmek duzelmek istemeyince mecbur.. yani üstüne emgelleyince umursamis görünmek istemiyorum sadece
silen erkek vazgeçen erkektir
maalesef donenler de oluyor ama eskisi gibi olmuyor
çok zor
bu senin elinde
ilişkiye genelde kadınlar yön verir
Soyle birsey var tek taraflı ilgi bekliyor bu hangi ilişki oluyorsa olsun kiriyor düzeltmek için çaba yok sürekli yazmak zorundaymissin gibi tavır sunu dese hata yaptım anlamadim senj kırdım oxur dilerim ya da gönül al bitti ondan sonra herkes kendi yoluna güzelce özgürlesmek vae hep böyle karıştırıyor
hep senden ilgi bekliyorsa
uzatma
tek erkek o değil
Ebet çok yanlış bir düşünce alma verme dengesi diye bitsey var her ilişkide sadece erkek kadın ilişkisi degil
umursamiyorudr
Seni şutlamış
hadi ordan onu ben zamanında sutladim
Anlamaza vurdu manipukatör
Silmiş işte numaranı seven silmez hiç bir zaman büyük olay plmazsa
Aylardir duruyordu cevap vermedim umursamiyordu yeni mi aklına gelmiş silmek burası saçma
Cevap vermezsen siler yani ben bile eski sevgilim cevap vermeyince sildi ne varsa zorla gönül olmuyor
Hayır ama normal bir insan değil 2 3 ay sonra işine gelmeyince anında olsa anlarim çok değişik bir insan
Birde birsey olmamis gibi durumlara bakıp bakip
Yani yazması lazımdı ben bile defalarca yazdım kız istemedi sildim ne varsa
Çok umursamaz üstelik cabasiz ilgi bekliyordu beni hep yalnız bıraktı sorun çözmeye calistikca daha çok battı hersey adam gibi konuşacak olan konuşur
Yani bir ilişkide ilgi yoksa bitiyor zaten umursamaz olmamak gerek
Hiç sevmesen bile insan gibi davranirsin sorun bu yüzleşmek sorunu çözmek istiyorsun yok
İzin vermiyor zaman geçince birsey olmamis gibi konuşmak istiuor
Kaçmak yerine sahip çıkması gerekiyor yüzleşip sorunları gidermek gerekken kaçmak basitçe olur yani bir sebebi olur kaçıyorsa da
Çözmeden konuşunca anlamı kalmıyor
Aylardir böyle tamam deyip geçiştirme iletişimi kestim anlamadi bende mutlu olduğum durumları paylaşıyordum bakıp geçiyordu önceden etkilenmiyordu şimdi gördugune göre etkilendi ya da kafada bitirdi
Bitirmiş de olabilir umudu kestiyse ama bir sebebi olmalı bir insan ileşimi kesmesinin nedeni olmalı
Çok önce ben kestim bir kere bile neden doye sormadı birsey olmamis gibi naber nasılsın doye gidip geliyordu sinir ediyordu en son 3 ay falan oldu cevap vermedim kalmıştı şimdi durumuma bakınca mi aklına gelmiş silmek yoksa böyle mi akılda kalacağını düşündü
Artık umudu kalmamıştır yani kendisini hazır hissetmez ilişkiye zihin olarak
En iyisi engellemek açık kapı birakmamak değil mi beklemek istemiyorum boş yere kısır döngüye giriyor
Dogrusu seviyorsan engelleme derim bir daha yazarsa büyük tartışma aç derim yani netmisin beni seviyormusun ciddi olacakmıyız dersin ya da komple sil engelle
Ya ama şöyle birsey var aylar oldu digru düzgün konuşmuyor iletişim kestim hep kırildigimi anlasin anlamamk için uğraştı çok bencil birde üstüne duruma bakıp silmesi sinir bozucu silecekse önce silseydi kapanır giderdi
Çok haklısın insanlar çok değişik anlayamıyorsun işte umarım hayırlısı olur hakkında kafana takma çünkü seni senden başkası düşünmüyor ailen bile
Yani düşünceli olan hep sen oluyorsun karşılığında aldığın değer sıfır zaman kaybı böyle tiplere ne yapsan boş anlamak istemeyince anlamıyor
Uzak durmak en iyisi kafan rahat olur kendine gelmen için öylelerinden uzaklaşmak iyi gelir
Ya valla tam karmaşa kendisi sağı solu belli değil garip kısım dediğim gibi aylar sonra mi silmek aklına gelmiş daha bir sorun mu var deme cesareti bile yok belki bir gün gerçekten pişman olur adam gibi yuzlesip gider doye olmadi
Yüzleşmek istemiyor demekki her kişinin sorunları oluyor elbet
Sunu öğrendim başta dengeyi iyi ayarlicaksin sonra iyice sarpa sarıyor sadece sildi üzerine engelledim ya onemsedi gibi düşünmesini istemiyorum tam bi hazımsızlık yaptığı
Kafa dengi çok önemli bence çünkü bir zaman sonra değişiyor
Başta birde böyle kafa dengi sanırsın araya mesafeler girdikçe içinden başka biei cikar
Aynı yerde mi yaşıyorsunuz
Yok baska şehirlerde avantaji da var dezavantajı da. yakında olsa yuzyuze konuşup yüzüne pat pat söyleyip böyle ugrastirmazdi uzak olunca da bir yandan görmezsin bir daha ama en azından bu jadat saçma olmazdı
Haklısın uzak olunca araya mesafeler giriyor
Bu kadar saçmalık üstüne saçmalık mantık yok karşıdakini insan yerine koyma çok bile sabrettim hala umursamıyor bu sinir bozucu oyle gösteriyor üstelik sanki kendi haklı benim yazmam gedekiyormus gibi belki yazdirmak sildi ya da son görülmeyi kapattı ama oyunlarla uğraşmaya gerek var mi net olmak lazım sonradan olmadığı diye böyle oyuncaga çevirmesi yanlış insanla dalga geçer gibi
Belki küstü anlamami bekliuor hiç bu zamana kadar yazmadigim icin bunu bahane ederek küçük bi ihtimal ama bi duruma bakıpta ya silip ya da başka ayarlar yapmazsin
Küsmüş olsada birden gitmesi tuhaf sorabilir mesala
Bende anlayamadim ya blöf yapıyor ne yapacak doye deniyor bi ihtimal denenmek falan istemiyorum ugrasamam açık açık kim ne dicekse desin yani bu zamana kadar son görülmesi açık olan niye aniden kapatsin oda var belki sadece onu kapattı ya da direkt sildi belirsizlik kötü..
Bu kadar üzme kendini seven ugraşır mücadele eder karşılık verir bir tek seninle olmuyor maalesef
11 ay oldu aylardır ya hakketmedigim seyele yaşadığım için üzüldüm sadece biri sevrsin olmaz o ayrı birsey herkesi sevmek zorunda değil ama bu jadat yüzsüz sürekli işine geldigi gibi davranan biri nedir ya
Sadeve başta ilgi versin sonra yok olsun şerefsizlik tam
Yaptıgı çok kötü tabiki ilgiden sonra gitmesi
Ve üstüne niye yazmıyorsun doye üste çıkıyordu devamlı suçlu çıkartma çabası
Büyük piskolojik olarak iyide değil sanırım seni suçlaması falan
O kadar derinden üzdü ki hani hazmedemiyorsunuz haksızlığı olay bu zamanında simdi artık iyiyim ama bu son siomesi ya da ghostlqmasina sinir oldum onun oyunları ya da gelgitiyle ugrasamam
Uğraşılcak şeyler olsa mücadele edersin ama o yok
Evet gerçekten tanısanız ne yaocagini kestirseniz adam gibi konuşur anlaşılır böyle ne yapmak istediği belli olmaya bitsey denmez doye düşünüyorum çünkü çözümü olan şeye sürekli bir sorun çıkarıyor üstüne umursamıyor ilgi bekliyor insanın ya aklıyla oynuyor ya gecrkten psikolojisi bozuk
Seninde piskolojik olarak yıpratmış benim için böyle birisi yıprancak ömür adardım
Daha fazla zaman harcamak istemiyorum sürekli işi gücü kafa karisitip gitmek iyi niyeti kötüye kullanıyor bu çok kötü buna katlanamadim
Sürekli olması bıktırıyor insanı sogutur
Ebet zaten sağlıklı düşünen biri mantıklı davranırdi naparsan yap umrumda değilsin gibi davranmazdi
Çok kendini bana sorgulatti acaba karakteri mi gerçekten boyleydi yoksa hep saf iyi niyetli gördüğünden mi hatalarını sürekli kamufle edip kabul etmedi bunu sorguluuordum şimdi artık hicbirsejilde yorulmak istemiyorum kimsenin de yaptığı yanına kar kalmasın yani şimdide bir anda sildi gsoterip acaba narsist manipulstif bir insan olduğu için cezalandırıyor mu yoksa zaten döner bir gün diye deniyor mu
Giden o sen nie dönüyorsun ki seven her zaman adım atar mesala benim konuştuğum vardı mesaj atıyorum cevap yazmıyor o yüzden sogudum
Normal adam ya da kadın zaten cevap alamazsa tavır alır ya da siler bu normalde bende iste sürekli belirsiz durum olunca belki konuşuruz diye başta kopamiuordum
Cevap vermeyince de umursamıyor gorunuyordu
Umarsamak degil istemiyor bence
Istemiyorsa başta silseydi birdey olmamış aylar sonra geliyor kontrol etmek ya da boşluğu doldurmak için sonra cevap vermiyorum etkilenmiyor basta değersiz hissetirdigi için dönsün istiyordum sonradan zaten iyice belirsiz hal alıp askıda kaldi
Senin gibi birisini bulamaz o yüzden dönmüştür ama ciddi olması lazımken gitmiş
Ya sağlam insan erkek kadın farketmeksizin önce insanda bi karakter olur sadece yine kafa karıştırmak için sildi mi yoksa herkese son görülmeyi falan mı kapatmıştır merak ettirmek icin
Karakterli olmak herkesin işi degil bence profilinden belli olur bence
Insan bi utanır ya insanın dengesiyle oynasin süreli eline ne geçiyor anlamadim şizofren gibi
İnsanlarda utanma olmaz piskolojik derler yaptıklarını kabullenmek istemezler
Malsef sadece menfaati varsa ya hatam olduysa özür dilerim bilmenne bunun üstüne bile aciyordunuz
En büyük acı kendini değmeyecek birisi için üzmek oluyor
Evet kendini birsey sanan vurdumduymaz manyak insan verdigi değerin degmenesine uzukurmus okadar
Kendini bir şey zannediyor demekki
Engellendiğini farkettimi acaba onu merak ediyorum
Etmiştir baktıysa umursamaz ise bakmaz
İkisi arasinda hissediyorum hiç tık yok ama hakketti yani yeter o kapı sürekli açık değil
Geçte olsa öyle değil mi
Degerini bilmiyorsa zorlamanın anlamı yok ilerde daha fazla üzülebilirdin
Evet böylede bi durum var gdievrk olan adam gibi gitsin gereksiz beklentiye girmek istemiyorum
Girmede bence beklenti üzer seni yok eder yıkar
Yok sadeve insan olduğum için insanı dger görmek istediğim her defasında sadece kendini onemsemeyen öküz gibi karşılık verildi
Seven insan böyle yapmaz bir sebebi olmalı yapıyorsada
Hiç yazmadım ona ondan olmuş olabilir ama kaç ay sonra tepki gösterirsin yani hep kendine göre garip çok kırdı beni verdiğim değerin karşılığını alamadim ister arkadaş ister diğer türlü o gün sildiğini düşünüp her yerden engelledim hakkediyor çünkü hatalarını kabul etmeyip hep aynı kısır döngü açık konuşma yok ama bir yandan da engellediğini anlayınca onemsedigimi sabmasini istemiyorum
Çok haklısın bir sebebi yokken tavır yapması saçmalık seven yapmaz hiç bir zaman kavga edersin küsersin bir yere kadar
Engellemeyi her şekilde hakketmiyor mu ama bir yandan da sanki çok onemliymis gibi engellemekle uğraşmış gibi görünmek istemiyorum
Affedersin kırıldım dedim zamanında umursamadi vurdumduymazlık 1 2 aydır bi hateket enerjisi sessizlik arayış içinde gibi ne düşündüğü belli değil
Arayışta olabilir başka bir şey de olabilir önemli olan karşındakini yok saymamak gerek
Umursamaz