Aşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. İşin çok zor ki , gidersen kaçar, bir oluşum süreci içerisindesin, Şimdi yaptığın her hareket tersine teper,
Onun durumunu ben söyleyelim sen anla, Kavgayı çıkartan sensin, Bu her ne kadar karşındakini anlamak için yapılsa da, O Aşık ise durum onun için hayal kırıklığına uğramasına sebep verir. Sevmeyen kırılmaz, bir hayvan misali egosunu tatmin etmek için her türlü sabrı ve oyunu sergiler, Ama seven birisi ise onu kaybettiğini söylemem gerek.
Senden uzaklaştığını fark ettin, Aslında senden ilgi beklemektedir, Her şeyi unutup duyarlı bir şekilde etkileşmeni bekler, Duyarlı olmayı sakın unutmayın.
Eğer kontrolsüz salınıma yol açıyor ise, git gellli, Kendinizi korumaya alın,
Ne kendinizin ne de onun zarara düşmesine izin vermeyin, Çekingen erkekler tam baş belasıdırlar, gelişim evresi içerisindedirler, Çekingenlik aynı zamanda sizin doğal korumanınızın da olabileceğini unutmayın.
12 Yorumla
Soran1 yılkavgada bir şey demişti bende şey yazdım şimdi geçen yaptığın hiç hoş değildi senden beklemezdim dedim açılmasını sağlamaya çalışcam haber vercem herkese burdaki o kadar yazdı herkes (: ayrıca kavgayı o çıkarttı numaramı sil o zaman yazdı birden vedalaşmıştık bende hiç kaydetmedimki deyip ekran görüntüsü attım çok sinirlendi kavga ordan başladı ama kendisi gitmemi istedi sonrada gidince böylr tepki verdi dugularımı ölçüyor gitmem sandı gidincede sinirlendi işte
- 1 yıl
Mümkünse iletişimi kesme, her şey olacağına varır,
Eğer müdahale gerekir ise duruma göre yardımcı olurum,
Ha buradaki görüşleri kaideye alma,
Çünkü bunları daha önce yaşadım, başkalarının aklına uyman için, onların kafa yapısına sahip olman lazım, Benim en büyük hatalarım başkalarının düşüncelerini bulaştırmak oldu,
Birbirinizi seviyor iseniz sevgi her zaman yol bulur tek istisna, yüzünüze bakmayacak kadar saygısızlıklardan kaçının yeter.
En İyi Cevaplar
1 yılBu tür taktikler yerine, içtenlikle davranmak daha doğru olur. Aşkta, hisler önemlidir ve taktik yaparak bir yere varılmaz. Karşısına geçip içinizden geçenleri söylemeniz ya da bir kahve içmek için teklifte bulunmalısınız.
Sosyal medya ilişkisi yaşıyorsanız ise, lafı uzatmadan ”Ben, sana aşığım.” gibi çok sıradan ama net bir cümle kurabilirsiniz. İlişkilerde, net olmak çok önemlidir. Sakın ”Bana bir şans verir misin?” gibi sorular sormayın! Sadece, hislerinizi anlatın ve bekleyin. Vereceği cevaba göre hareket edebilirsiniz.12 Yorumla
Soran1 yılaşık değilse rezil olurum bende çekiniyom
Ona bir şekilde sevgilinizle ilişkinizin bittiğini söyleyin, laf arasında ya da bunu rahat söyleyebileceğiniz bir konu açarak olabilir. Sanırım onun da boşta olup olmadığını biliyorsunuzdur. Ondan hoşlandığınızı onun anlayabileceği kelimelerle, gülümseme ve bakışlarınızla gösterebilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgilim var demişsen açılması için bir sebep yok. Şu anda sevgilin olduğunu düşünüyorsa zaten açilamaz. 2 hafta önce aynı şeyi ben yaptım. Yani söylemek bayağı zor oldu ama kendisine karşı bir şeyler hissettiğimi söyledim çünkü asla açılacak karakterde birisi değil. Bayağı şaşırdı yutkundu, sesi bir garipleşti yani bundan dolayı bayağı garip oldu. Sonuç olarak istediğimi alamadım ama bana" seviyorum ve değer veriyorum "dedi. Konuşmayı kesti. En azından belirsizlikten kurtulmuş oldum kafam daha rahatladı. Bence belirsizlik içinde yaşamamalisin
16 Yorumla
Soran1 yılkavgada bir şey demişti bende şey yazdım şimdi geçen yaptığın hiç hoş değildi senden beklemezdim dedim açılmasını sağlamaya çalışcam haber vercem herkese burdaki o kadar yazdı herkes ayrıca kavgayı o çıkarttı numaramı sil o zaman yazdı birden vedalaşmıştık bende hiç kaydetmedimki deyip ekran görüntüsü attım çok sinirlendi kavga ordan başladı ama kendisi gitmemi istedi sonrada gidince böylr tepki verdi dugularımı ölçüyor gitmem sandı gidincede sinirlendi işte
Cevap sahibi1 yılBizim olayimizda buna benzer bişeydi şaşırdım şu an 😀
Soran1 yıleee naptınız nasıl çözdün bu işi yardım et
Cevap sahibi1 yılAşko biz bitirdik. Konuştum ona karşı hislerimin olduğunu söyledim cok şaşırdı, heyecanliydi da, yutkunup durdu.. afaladi kısaca... Sonra senden bunu beklemezdim dedi. Bende duygularima engel olmadığımı , yanlış bir durum yapmadığımi söyledim. Heyecandan karistirmiyim diye iki sayfa dolusu söyleyeceklerimi yazmıştım. Bu konuyu burada kapatalım dedim sayfaları yirttim oda israrla ne yazmistin devamını söyle dedi bende soylemicem dedim. 1 saate yakin yalvardı, aglicam falan dedi. Sonuç olarak devamını bilemediği için birdaha benimle konuşmayacagini söyledi. Seviyorum, degerde veriyorum ama konusmicam dedi. Birdaha bana mesaj atma dedi. Bende tamam dedim. Çözemedim yani. Gözümün önünde olma dedim.
Soran1 yılseviyor ama bitirdi sebebi ne bitirmesinin tuhaf
Cevap sahibi1 yılKonuşmanın devamını ogrenemedi kudurdu ya soylersin arkadaşlığımız devam eder ya da bitiririiiz arkadaşlığımızı dedi. Bilmiyorum. Seviyomuydu sevmiyormu anlamadim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
"özel bir şey sorucam, bana söylemek istediğin bir şey var mı?
eğer varsa hiç çekinmeden söyleyebilirsin."birazcık "biliyorum, farkındayım" tarzında ufak bir gülümsemeyle tabiii.
12 Yorumla
Soran1 yılkavgada bir şey demişti bende şey yazdım şimdi geçen yaptığın hiç hoş değildi senden beklemezdim dedim açılmasını sağlamaya çalışcam haber vercem herkese burdaki o kadar yazdı herkes ayrıca kavgayı o çıkarttı numaramı sil o zaman yazdı birden vedalaşmıştık bende hiç kaydetmedimki deyip ekran görüntüsü attım çok sinirlendi kavga ordan başladı ama kendisi gitmemi istedi sonrada gidince böylr tepki verdi dugularımı ölçüyor gitmem sandı gidincede sinirlendi işte
Cesaret ver. Erkekler yenileceğini bildi savasa girmez. Sen ona biraz gaz ver altan altan. Gaza getir ama sakın kıskandırmaya çalışma. Ters tepe bilir.
21 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılGülşen be adam şarkısını aç evin önünden geç şahin arabayla shshsh
22 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılTam ilgileneceğim tipte bir adamsın ama sana bir türlü çekilmiyorum, bir şey hissetmiyorum..
12 Yorumla
Soran1 yılreddettim şu an adam gitti bunu dersem
- 1 yıl
Bence tam tersi olur. Tam ilgileneceğim tipte bir adamsın diyorsun ya..
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılDaha çok soru sor, merak et, iletişime geç
Çekindiğini nasıl anlıyorsun?
11 Yorumla
1 yılHer an ölebiliriz insan bazı şeyleri demeli yoksa geç olur de o anlar
12 Yorumla
- 1 yıl
Karman çorman bir olay bence açık ve dürüst ol ve herşeyi söyle onunda sana dürüst ve açık olmasını iste
- Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı.
1 yılBoşuna uğraşma, özgüvensiz erkekten hayır gelmez
11 Yorumla
Soran1 yılkavgada bir şey demişti bende şey yazdım şimdi geçen yaptığın hiç hoş değildi senden beklemezdim dedim açılmasını sağlamaya çalışcam haber vercem herkese burdaki o kadar yazdı herkes ayrıca kavgayı o çıkarttı numaramı sil o zaman yazdı birden vedalaşmıştık bende hiç kaydetmedimki deyip ekran görüntüsü attım çok sinirlendi kavga ordan başladı ama kendisi gitmemi istedi sonrada gidince böylr tepki verdi dugularımı ölçüyor gitmem sandı gidincede sinirlendi işte özgüvensiz biri asla değil olaylar karışık bu hale geldi durum
Gizli Üye(30-35)1 yılGit yanına sevgilim yok de. Onu bilsin. Benim için değerli birisin de. Tanışıyormuluz uzun zamandır gibi hissediyorum de ama açılma normal söyle. O da ordan gaza gelip açılır.
15 Yorumla
Soran1 yılbu yorum baya iyi deneyebilirim bunu haber edecem size
Soran1 yılkavgada bir şey demişti bende şey yazdım şimdi geçen yaptığın hiç hoş değildi senden beklemezdim dedim açılmasını sağlamaya çalışcam haber vercem herkese burdaki o kadar yazdı herkes (:
Cevap sahibi1 yılSakin ol gaza gelme
Sen açılma
O açılsın ama onu kahraman yapacak bir şey kurgula
Soran1 yılne kurgulayayım aklıma bişey gelmiyor
Soran1 yıl?
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Senin yanında kendimi iyi hissediyorum gibi cümleler yeterlidir.
17 Yorumla
Soran1 yılen son kavga ettik ama desem kendimi ezdirmiş gibi olurum sanki ya da ?
Soran1 yılkavgada tuhaftı açıkçası kıskandı beni sanırım
Soran1 yıldirekt dersem ve aşık değilse resil olurum
Soran1 yılkavgada bir şey demişti bende şey yazdım şimdi geçen yaptığın hiç hoş değildi senden beklemezdim dedim açılmasını sağlamaya çalışcam haber vercem herkese burdaki o kadar yazdı herkes (:
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılŞu illa erkek açılır olaylarını bırakın artık. Sene 2024 hala aynı
14 Yorumla
- 1 yıl
Pek bir şey anlamadım ama erkek kırılgan bir erkek, haberin olsun. Sonra çok ağlarsın
Soran1 yılnereden anladın kırılgan oldugunu? anlamadıgın yeri sor anlatayım
- 1 yıl
Düzgünce yaz
1 yılAçıldığında senden karşılık alıcağına emin olunca belki açılır bunun içinde sevgilinin olmadığını bilmesi ve senin davranışlarınla ondan hoşlandığını belirtmen lazım cilve falan yap
00 Yorumla
1 yılEn iyi taktik bu göster ama elletme
03 Yorumla
Soran1 yılbaşka var mı bi fikrin
- 1 yıl
Diyosun
Açılmıyorsa sıkıntı. Ben olsam uğraşmam bile.
12 Yorumla
Soran1 yılaşık değilse rezil olurum bende çekiniyom sevgilim var sanıyor nornal yani
1 yılErkek çekiniyorsa yapacak tek şey beklemek ve iletişimi güçlendirmek. Kadın fazladan ısrarcı olamaz, sabretmek iyidir.. Bunun bi taktiği falan yok..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı. Açıl susam açıl içerideki hazineler seni bekliyor 🤣🤣🤣 40 yıldır bir kırk haramiler olamadın de
02 Yorumla
Soran1 yılkomik degil
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yılSana olan hislerinden emin olsa açılırdı. Bence zorlama
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılVerdiğin bütün sinyallere rağmen sana açılmıyorsa, o adamdan sana hayır gelmez.
00 Yorumla
1 yılKorkma tam gaz yürü de
111 Yorumla
Soran1 yıldegilse rezil olurum bunu dersem
- 1 yıl
Haklısın anlamak lazım. Direk sormalı. Bana karşı hislerin mi var demeyi bilmelisin
Soran1 yılbunu sorarsam korkup kaçar seni aevmiyorum dedim eskiden
- 1 yıl
O zaman sana açıldı mıydı, öyle dedin
Soran1 yılhayır başka bir durum vardı öyle demem gerekti
Soran1 yıl?
- 1 yıl
Konuş direk bence
Soran1 yılseni seviyorum mu diyeyim?
- 1 yıl
Hayır direk dediğim gibi soracaksın, bana karşı kalben hislerin mi var diye
Soran1 yılkorkar demez sevmedigimi sanıyo
- 1 yıl
MesajinaYazdim
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Pop manitan Var sanıyorsa çok beklersin
14 Yorumla
Soran1 yılderim yok diye
Soran1 yıl?
Senden hoşlanıyorum de
19 Yorumla
Soran1 yılayyyyy (: nasıl dedirttircem
Soran1 yılmesajlamı diyeyim kavgadan dolayı şu an birden buluşamam
Soran1 yıl?
Soran1 yılne affetmesi ya kendi başlattı beni üzende oydu en son ben 1 gün sonra kavgadan kimse yazmadı bana böyle demen hiç hoş değildi senden beklemezdim dedim ama o bu sıralar meşgul daha mesajımı görmedi
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Git konuş ne bekliyon
12 Yorumla
1 yılBi kahve içelim mi de
11 Yorumla
1 yılSuratına gül merhaba nasılsın de
11 Yorumla
Soran1 yılbunları zaten konusuypruz kavgadan dolayı şu an mesajlarda bir barışmamız lazım çnce suratına gülmem imkansız şu an
dişlerim âğrıyor hiç uğarasam 🦅😀
11 Yorumla
Sen açılsana iste
14 Yorumla
Soran1 yılarkadaşlıgımız mahvolur eger dersem
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. İçinden gelerek yapmalı
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKoçum ne zaman yürüyecen yeter yaz yeterli.
110 Yorumla
Soran1 yılemin olamıyom ama ya değilse?
Soran1 yılbaşka ne diyebilirim?
- 1 yıl
Sen yürü. Bu kadar önemli ise.
Soran1 yıldirekt olmayan birley lazım
- 1 yıl
Başka ortak bir arkadaşına sordur o halde eğer varsa..
Soran1 yılyok ):
- 1 yıl
Sal gitsin o zaman.
Soran1 yılseviyorum
Soran1 yıl?
Gizli Üye(36-45)1 yılHiçbir şey diyemezsin, beklemen lazım.
11 Yorumla
Soran1 yılbişey yapmazsam asla açılamıcak sevgilim var sanıypr
- Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle sevgilin olmadığını söyle belli et bir şekilde öğrenmesini sağla
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı. Çekinen adam mı olur
33 Yorumla
Soran1 yılsevgilim var sanıyor çünkü ve ben eskiden onu sevmedigimi söylemiştim
Soran1 yıltaktik lazım kbk ya
1 yılbişey deme aşkım slayy
21 Yorumla
Soran1 yılaşık değilse rezil olurum bende çekiniyom bişey yapmazsam asla açılamıcak sevfilim var sanıypr
ona sevgili gibi davran ilgilen bi süre sonra açılması lazım
00 Yorumla
1 yılSen cesur bir adamsın. Bence söyleyebilirsin sen de laf arasında.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılCilve yap
11 Yorumla
Biraz sen yakınlaşıp güveni verirsen açılır
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılAç ulan.
13 Yorumla
- 1 yıl
O zaman bekle ömrünün sonuna kadar. Belki açılır, şu ilk adımı bekleme zırvanızdan kurtulduğunuz gün sınıf atlayacaksınız.
Soran1 yılarkadaşlıgımız mahvolur ama dersem
Bir şey deme
12 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılAçıl susam açıl
111 Yorumla
- 1 yıl
O zaman ufak mesajlar ver. Gözlerine manidar bak biraz daha ya da akşam o mesaj atmadan napiyosun diye birden mesaj at o da olmazsa durduk yere çok sıkıldım bu yerde kahve içmeye gidelim mi de. Ondan sonra bir tane daha plan kur onun ve deki sen nereye dersen oraya gidelim vs. Yani normal bir arkadaşın demicegi şeyler kör değilse anlar.
Soran1 yılmantıklı ama kavga ettik önce bi barışmamız lazım
- 1 yıl
İyi ya söyle seninle küs kalmak üzüyor beni gel... Kafeye kahve ismarlim konuşalım. Sonra çocukla konuşurken hayran hayra bak🤷
- 1 yıl
Mal değilse boş olmadığını anlar
Soran1 yılseninle küs kalmak üzüyor beni gel yazsam itici olur muyum bu kız cepte der mi? başka sorunlarımız var sevgiyle alakası olmayan o yüzden ilişki yapmak istemiyor benle böyle dersem cepte diye bekletebilir beni?
Soran1 yılbu belirsizlik beni öldürecek resmen hala yazmadı yazmasını bekliyorum tlfu kapalı
- 1 yıl
Hayır aksine trip atan kızdan nefret eder erkekler. Seninle küs kalamam demek üstü kapalı sensiz olamaz demek. Bunu anlar bu 1. İkincisi doğru bir ADAMsa cepte diye bir kavram yok kimse kimseyi cebine koyma peşinde değil kalbine koyma peşinde. Eğer onun seni sevdiğinden eminsen yani kafanda kurmamışsan bu iki hareketinden sonra mutlaka adım atar. Ha istersen adım adım sana yaklaşım şeklini ya da bu yaptıklarına olan tepkisini söyle yardımcı olalım olabildigim kadar 🤷
- 1 yıl
Kapalı mı aradın mi wp den mesaj mi attın
Soran1 yılmesaj attım dur sana özelden anlatayım
- 1 yıl
Tamamdır
1 yılUyudun mu ben uyumadımda aaa yaz ☺️
12 Yorumla
- 1 yıl
Erkekler cesareti seviyor en fazla ne kaybedersin ki ama kazanacağın büyük Bi aşk olabilir
1 yılCilve yap :)
113 Yorumla- 1 yıl
Dediğim gibi cilveli bakış at. Alttan alttan onunla ilgili ince detayları hatırla. Bunu ona hissettir. Emin ol seni kucağına alıp kaçıracaktir.
Soran1 yılyazışma olarak de kavga ettik bir anda buluşamayız şu an
Soran1 yılyazışma olarak yapabikecegim bir taktik lazım
- 1 yıl
Buluşma zaten. Sadece bakış at. Bu onu etkileyecektir.
- 1 yıl
Yazışma olarak onun hakkında ince detayları hatırla. Bu ona şunu hissettirir vay be benim hakkımda şu detayı unutmamış diyecektir. Mesaj da cilve yap :)
Soran1 yılbaşka peki?
- 1 yıl
İstekli olduğunu göster. Arzulu olduğunu. Ama hadi yatağa gidelim gibi değil. Ufak naz yaparak vs..
Soran1 yılya yanlış anlar başka birley lazım
- 1 yıl
Anlamaz merak etme
Soran1 yılben onu tanıyom başka fikrin var mı
- 1 yıl
Şu an yok.
- 1 yıl
Bisey olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bırak açılmasın Allah’ın pısırığı!!!
03 Yorumla
Soran1 yılşerefsiz degil çünkü sevgilisi olan brine yürümeyecek kadar asil birisi.
- 1 yıl
Serefsiz dememiski pısırık demis
1 yılAçıl susam açıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAçılmaz ne yaparsan yap.
00 Yorumla Bana asiksin, zorlama artik de 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Açıl susam açıl de
@Çiçekbal01 Yorumla
1 yılBelki de sandığın gibi aşık falan değildir 😃
00 Yorumlahay tüküren saçma sapan aşklarınıza
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılYakın ve sıcak davran
00 Yorumla
1 yılSen acil ona
118 Yorumla
- 1 yıl
Ne demek rezil ya en fazla reddeder istemiyorum der yani
Soran1 yılarkadaslıgımız biter o zamanda
Soran1 yılen son vedalaştık gitmek istedi bende tamam dedim 30 dk sonra geri yazdı Sil o zaman numaramı dedi bende hiç kaydetmedim ki deyip ekran görğntüsü attım çok sinirlendi bu sefer birşeyler dedi kavga ettik bu kadar bende şimdi geçen yaptıgın hiç hoş degildi senden beklemezdim dedim yazdım şimdi geri dönecek bekliyom
- 1 yıl
Eminmisin döner diye
Soran1 yılbirde numaramı silecegini demişti silmemiş hakkında kısmı kişilerine açık ve bende görünüyor halla hakkında kısmı birde onun son görülmesini görmek için kendiminkini açmak zorunda kaldım farkedip son görülmesini kapatmış aljsjdhdjsksjs birde süreli mesajlar kullanıyor onuda kapatmış skdkdıd
Soran1 yıldöner bence beni kıranda kavga edende oydu? bu yazdıgıma döner mi sence?
- 1 yıl
Bıkmıştır senden
- 1 yıl
Sogumustur
Soran1 yılsogusa böyle yapmaz uğraşmaz ona aşık oldugumuda bilmiyo
Soran1 yıl?
- 1 yıl
Seni bekliyorum ya
Soran1 yılne dşceksen yaz buraya ya da yazma sen bilirsin
- 1 yıl
Özele yazdim
Soran1 yılbas git
- 1 yıl
Yardım istiyorsun bir de bas git diyorsun senDe tam bir kapalı tesettürlü kappesin
- 1 yıl
Anladın mi
- 1 yıl
Sana dedim
1 yıluzatma sen açıl çok güzel olacak her şey izle gör
01 Yorumla
Soran1 yılofffff inşallah ya
Loser
01 Yorumla
Soran1 yılkim
1 yılben * istiyor musun?=
04 Yorumla
Soran1 yılbu aik degil
- 1 yıl
sksmek aşk yapar
Soran1 yılbaika taktik ver sks hariç
- 1 yıl
başka bi taktik yok
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSen acil
00 Yorumla
1 yılSen bir adım atmalisin
00 Yorumla
1 yılAçıl susam açıl
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Seni seviyorum de
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSen ona açıl
11 Yorumla
Soran1 yılo olmuyo işte başka bişey kazım
Gizli Üye(25-29)1 yılSen açıl
13 Yorumla
Soran1 yılkavgada bir şey demişti bende şey yazdım şimdi geçen yaptığın hiç hoş değildi senden beklemezdim dedim açılmasını sağlamaya çalışcam haber vercem herkese burdaki o kadar yazdı herkes ayrıca kavgayı o çıkarttı numaramı sil o zaman yazdı birden vedalaşmıştık bende hiç kaydetmedimki deyip ekran görüntüsü attım çok sinirlendi kavga ordan başladı ama kendisi gitmemi istedi sonrada gidince böylr tepki verdi dugularımı ölçüyor gitmem sandı gidincede sinirlendi işte aşık değilse rezil olurum bende çekiniyom
Cevap sahibi1 yılSal boş ver başka birini bulursun
Soran1 yılonu seviyorum
1 yılAraya birini koy
01 Yorumla
Soran1 yılyok
Gizli Üye(18-24)1 yılGel sevişelim de
04 Yorumla
Soran1 yılolmaz o aşk değil o yanlış anlar
Cevap sahibi1 yılOtele çağır yemeğe çağır geldin geldin de aldın aldın de gidiyor de😇😇🥰
Soran1 yılbaşka taktik ver skş hariç
Cevap sahibi1 yılburada olmaz.. yazdim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne