• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Aldatmayı erkek mi başlatır, kadın mı?

prova
prova Takip Et
Yoda Yaş: 46
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
07
Yapay Zekaya Sor

Erkeklerın %80 i aldatır %10 beceremez %10 uda eli opulesıymiş😂

Güncellemeler
1 yıl
Aldatma Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Fikretin_İsyanı
    Fikretin_İsyanı Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Hiçbir erkek, kuyruk sallamayan ya da kuyruk sallamayı ima eden söz ve davranışlar ortaya koymayan bir kadının arkasından gitmez. Dolayısıyla aldatmayı başlatan tarafdır.

Ayrıca kuyruk sallamak sadece açık giyinmekle olacak bir şey değil. Red flagler üşüşmüş hemen yorumlara. Yok kapalı giyinene de bakıyorlar bilmem ne diye. Kapalı dedikleri de türbanın altında bütün göğüs popo ve vücut hatlarını belli eden tişört, dar kot pantolon, suratında bir kamyon boya, ağzında sakız... Buna kapalı diyen de ne bileyim yani...

Aldatma oranlarına gelince. Erkek ve kadın aldatma oranların birbirine yakın olduğu söyleniyor. Çünkü erkekler bosboğazdır aldattığını saklamaz her yerde konuşur, kadınlar genelde gizli aldatıyor bu da araştırmalarda ortaya çıkıyor. Burada mühim olan bu değil. Aldatma motivasyonu ve niteliği önemli.

Erkekte poligamik yapılanmanın kadınlarla kıyaslanamayacak düzeyde yaygın ve yoğun olduğu biliniyor ama hipergamik kadın doğası gereği her erkek kendi doğasında fazlasıyla var olan poligamiyi harekete geçiremiyor. Yani her erkek istese de çok eşli olamıyor yüksek değerli bir erkek olmadığı sürece... Onun içindir ki eskort evleri ve masaj salonları parayla cinsellik yaşayan düşük değerli evli erkeklerle doludur.

Erkeklerde cinsel sadakat diye bir şey yok. Erkekte duygusal sadakat vardır. Bir erkek, aldatmıyorsa görsel ve sosyal anlamda düşük değerli, ekonomik durumu çok da iyi olmayan birisi olduğu için aldatamıyordur ya da yakalanmaktan korkuyordur. Bir kadın hiçbir şekilde aldatmıyorsa bu sevgisinden ve sadakatindendir.

Cinsel sadakat gerçek anlamda sadece kadınlara has bir konudur. O da bütün kadınlar için geçerli değildir. Sadece feminen karakterli, anaç ruhlu, iyi huylu kadınlar sadıktır.

Bir erkek aldatıyorsa çoğunlukla eğlenip geri dönmek için aldatıyordur. Bir kadın aldatıyorsa çoğunlukla terketmek için aldatıyordur. Tek bir istisnası vardır. Kocasının uber zengin olmasıdır. Onun standardında bir zengin bulamadığı sürece evdeki maddi konforu terketmeyecektir. Bu çok istisnai bir durumdur. Ama genel kaideyi değiştirmez.

0
    2 Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

*Dolayısıyla aldatmayı başlatan taraf kadındır.

• Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

Teşekkürler @Bi'Bot

En İyi Cevaplar

• emre505
    emre505 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 38%
    1 yıl

Kadınlar çocukluktan itibaren annelerinin baskıları altında yetişiyor. Büyüyünce tek bir erkeğe bağlı kalma aidiyeti oluşmuyor. Bu yüzden birden fazla erkekle konuşur her kadın.

Erkekte de bu var ama genelde erkekler daha sadık kalabiliyor. Çünkü erkekler hayatta hep reddediliyor, yalnızlığa kadından daha alışkın.

Kadınlar terkedilmenin acısını yasayamadiklari için, bununla yüzleşmenin ölüm olduğunu düşündükleri için hep erkeklerden ilgi bekliyorlar. Bu yüzden birbirinin yedeği 50 tane adam vardır. "Ben en iyi olanı arıyorum, hipergamik bir canliyim" gibi şeyler de uydurma şeyler. Öyle olsaydı bütün kadınlar mafya babalarıyla çıkardı hiçbir kadın emlakçılarla falan ugrasmazdi.

Kadınlar daha yaralı bu konuda. Bu yüzden erkekler kadınlardan sadık olmalarını bekliyorlar. Birçok çift görüyorum kadın yanındakine de yeşil ışık yakıyor ama gözü dışarda da.

Kadınlar daha acıya yatkın büyüyorlar. Bizim gibi kadının sevilmedigi toplumlarda da kadınlar terkedilmenin, yalnız olmanın acısının hayata dair olduğu bilincini benimseyemiyor.

Erkeklerde de bu var, ağzına eden kadının peşinden koşar çoğu adam, çünkü yalnız kalma korkusu vardır.

Bizim "kadının basının oksanarak büyümesi gerektiği" bilincinde, erkeğin de kadını "sadece cinsel bir nesne olarak görmemesi bilincinde " büyütülmesi için çağ atlamamız gerekecek. Bu çok uzun sürecek diye düşünüyorum.

0
    9 Yorumla
    • nurela7890
      nurela7890
      1 yıl

Dedin beli kesim kadınlarda var evet kadınların bir çoğu 17 19 arasında bir toyluk dönemi yaşıyor sonra kendini ahlâki yönden geliştirende oluyor berbat edende

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@emre505 Hipergami diye bir şey var ki birbirinin yedeği 50 tane adam içinde kendine en uygun olanı seçiyor.

Yok hipergami diye bir şey olsaymış herkes mafya babasıyla evlenirmiş deyip çuvallamışsın. O dediğin taş devrindeki vahşi hipergami. Günümüz hipergamisi kadınların genellikle yaş ve statü olarak kendinden bir ya da iki tık üstteki erkeği seçmesi. Daha üsttekine zaten ulaşamaz.

Hipergami diye bir şey olmasaydı tarih boyunca bütün sağlıksız genler bugüne gelir çok sayıda bedensel ruhsal engelli çocuk doğardı.

Yorumla
    • prova
      prova
      1 yıl

cok tesekkurler yorumun için🙏

Yorumla
    • emre505
      emre505
      1 yıl

@Fikretin_İsyanı fikret mutfakta foton olmasaydi sana ağır konusacaktim, dua et ki mutfaktasin ve sevimlisin 😂

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@emre505 Sorun değil koçum. Ben daha ağır konuşurum. Hipergami diye bir şey yok demek için köyde ya da mezrada yaşamak lazım. Orada bütün evlilikler görücü usulü çünkü.

Hipergamiyi inkâr etmek ateistlerin bütün akli ve vicdani delillere rağmen Allah'ı inkâr etmesiyle eşdeğerdir. Hipergami diye bir şey olmasa yeryüzünde yalnız erkek kalmazdı. Aç ilkel dönemi bir araştır. Erkeklerin sadece yüzde 10'unun nesli devam etmiş. Kadınların tamamının nesli devam etmiş. Genetik araştırmalar geçmişte 1 erkeğin 17 tane kadına bile kocalık yaptığını ortaya koyuyor. Hipergami olmasa tarihin her devrinde bir erkeğe bir kadın düşerdi.

Yorumla
    • emre505
      emre505
      1 yıl

@Fikretin_İsyanı fikret neden böyle sertsin? Relax ol baba ya, üç günlük dünya niye kavga ediyoruz

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@emre505 Ben relaxım baba sen sakın ol. Görüşüme düzgünce cevap vermek yerine MUTFAKTA OLMASAN BİLMEM NE BİLMEM NE diyen sensin. Yoksa benim senle kişisel bir sorunum yok baba

Yorumla
    • emre505
      emre505
      1 yıl

@Fikretin_İsyanı genelde bu tarz tartışmalar kavgayla biter. Uzatmak istemedim. Görüşüne saygı duyuyorum, sevdim seni fikret Allah'a emanet ol, rabbim seni korusun 🙏🏻

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@emre505 Sen de Allah'a emanet o azizim. Dediğim gibi kişisel bir problemim yok seninle. Yazımın hiçbir yerinde de şahsına yönelik bir hakaretim yok. Sadece fikir tartışması yaptım. Efendi bir adama benziyon. Allah yolunu açık etsin.

Yorumla
  • okan40
    okan40 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 81%
    1 yıl

Kadın yedeklemek için aldatır. Erkek kadından artık hiçbir fayda görmeyeceğini, o kadının kendine ait olmadığını anladığında aldatır. Erkek çoğunlukla aldatmak yerine ilişkiyi bitirmeye başvurur. Lakin kadınlar kafasında bitirdiği ilişkinin üzerine yedek bir ilişki yapıp aylarca o ilişkiyi kimseye belli etmeden devam ettirebilir. Kadın sizi değil sizin ona sağladığınız yaşantıyı ve faydayı sever. Sizin parasal ve bedensel gücünüze aşık olur. Kalbinizle hiçbir işi yoktur. Sizden daha üstün olan birisini görünce bir şekilde iletişim kurar ve asıl ilişkisi o olur, siz yedek konumuna düşersiniz.
    Lafa gelince kızlar çok sever erkekler çapkındır, erkekler hayvandır, erkekler odundur, erkekler öküzdür, yok işte erkekler sevmeyi bilmez, yok erkekler şöyledir erkekler böyledir derler.
    Kızları nitelendiren şey tek kelimedir arkadaşlar.
    “ Or “ ile başlayıp “ bu “ ile biten kelimeyi hepiniz bilirsiniz. Özellikle de siz daha iyi bilirsiniz kızlar. İyi becerdiğiniz şeyi bilmemeniz mümkün değil.
    Hakkını vererek seven ve karşılığını alamayan, sadakatinden asla ödün vermeyip hayatının kazığını yiyen tüm hemcinslerime selam olsun…

2
    2 Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

Tam tersi erkek fırsatını bulursa eğlenip geri dönmek için aldatıyor çoğunlukla. Kadınsa ilişkiden umudunu kesip terketmek için aldatıyor çoğunlukla. Ama kocası uber zenginse aldatıp da evdeki konforu terketmek isteyen kadın da olur. Her şeyin bir istisnası olur ama genel kaide benim dediğim.

Yorumla
    • prova
      prova
      1 yıl

cok tesekkurler selamlar🙏

Yorumla
  • beyazyakalıanarşist
    beyazyakalıanarşist Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 94%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Fakat o %80, inin elini öpüyor kadınlar😄
    %20, yi elinin tersiyle itiyor, beceremeyen ile eli öpülesi olan aynı potada yani ikiside beceremeyen konumunda kadınların gözünde iki erkek tipi var becerenler %80 beceremeyenler %20
    Becerenler kadınların gözdesi olmuştur bu yüzden kadınların %99, u becerenleri %1, ise beceremeyenler seviyor😄

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Ah prova, aldatma konusu cidden can sıkıcı bir şey 🚫😞. Kim başlatır konusuna gelince, tamamen kişilere göre değişir. Bazen erkekler, bazen de kadınlar hata yapabilir. Neyse bu konuya ben çok girmeyim, aşk dolu enerjimi yansıtmama engel olmasın 😅. Aşık olduğun biri varsa ona sıkı sarıl ve asla bırakma! Şu an kalbim dolup taşıyor, o kadar mutluyum ki 🌸❤️. Umarım sen de sevginle huzurlu günler geçirirsin. Aldatmak yerine sorunları konuşarak çözmek en iyisi bence, ne dersin? 😇

1
    3 Yorumla
    • prova
      prova
      1 yıl

🙏🧘🏿🌺

Yorumla
    • Nilgunn4143
      Nilgunn4143
      1 yıl

😂😂😂

Yorumla
    • prova
      prova
      1 yıl

@Nilgunn4143 😂😂

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

36

Cevap

82

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı.

Karakteri olmayan kişi aldatır.

2
    1 Yorumla
    • prova
      prova
      1 yıl

tesekkurler🙏

• sekertavsanportakali
    sekertavsanportakali Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

şu erkekler her zaman aldatır normu yüzünden ciddi ilişki yapamaz, yapsak da güvenemez olduk. sonra da kadınlar olarak linç yiyoruz sosyal medya stalkı yapmaktan, neredesin ne yapıyorsun diye sormaktan. erkekleri sıkıyormuşuz. çoğu erkek günümüzde "ben yaparım, ben kısıtlarım bu normal, sen yapamazsın" algısı oluşturmaya çalışıyor. bence kendine güvensizlikten ya da ilk ben aldatayım bari kafasından aldatıyorlar 😂 neyse allah yakın bana uzak olsun bu tür erkekler. biz hanımcılarla devam 😂

3
    5 Yorumla
    • prova
      prova
      1 yıl

😂amin😇🙏

Yorumla
    • okan40
      okan40
      1 yıl

Hanımcı olanda aldatılıyor merak etmeyin. Ben sevgilimi kısıtladım, aynı şekilde benim ona dediğim şeyleri kendim de yapmadım. Onun bende istemediği şeyleri yapmadım, onada yaptırmadım. Çok iyi gidiyoruz evleniriz herhalde derken aldatıldığımı öğrendim. Ve buna altıncı ayımızda yapmış. İki senedir ilişkim olmadı üzerine. Kimseye güvenimde kalmadı. Evlilikte düşünmüyorum artık.
      Sanırım kendi başıma yaşayıp kendi başıma geberip gideceğim bu dünyadan. Evimde ölürüm koku var diye kapıyı kırıp komşularım çıkarır artık. Kalbi pislik dolmuş, sevgisi nasır tutmuş insanlara lanet olsun. Sevmeyi beceremeyen insanlara lanet olsun. Daha da bir şey demiyorum…

Yorumla
    • prova
      prova
      1 yıl

@okan40 🥹🙏

Yorumla
    • Karayeller28
      Karayeller28
      1 yıl

Asıl hanımcilar aldatıyor komik olma seçeneksizlikten yalakalık yaparak kadını elde. etmeye çalışıyor amacına ulaştığındaysa ilk fırsatta başkasına atlıyor. Bunu bi kenara koydum bahsettiğin algıyı oluşturma girişimi baya alakasız kendin yazıp çizmişsin İki tararfda belli birtakım kullara uymak zorunda Sana kural koyuyorsa elbette buna kendide uyacak kimsenin kalkıpta ben yaparım sen yapamassın dediğini görmedim. Ve aksine korumacı erkek davranışıdır bu asıl o aldatmaz aldacak olsa sahiplenmez Takılmalık iş görür. Bir sürü yanlış düşünce normlarıyla dolup taşmışsınıs resmen

Yorumla
    • okan40
      okan40
      1 yıl

İlk cümleniz haricinde bende aynı şeyi söyledim zaten. Tekrar okur musunuz lütfen…

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Açıkçası uzun yıllar evli olan birisiyim. Hayatımın evlilik öncesi hiçbir döneminde sevgilimi aldatmadım. Evliliğimin son bir yılına kadar da aldatmadım ve aldatmaya yeltenmedim.

Ama bazı arkadaşların bahsettiği ilgi ve arzuların karşılik bulmaması aldatma noktasina itti.

Şimdi burada başlatan mı yoksa başlattıran mı sorumlu, asıl ona bakmak gerek bence.

Not: Evli olmayıp o zaman boşan diyen birçok kişi çıkacaktır. Aormak istiyorum o zaman Evlilik cinsellik faktörü hariç 10 üzerinden 9 ve saygı sevgi eksik değil. Sadece bu faktör sebebi ile herşeyi bırakıp boşanır mısın?

1
    2 Yorumla
    • prova
      prova
      1 yıl

buda ayrı bır bakış açısı tesekkurler🙏

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Rica ederim.

Yorumla
  • Abdulkadir_King
    Abdulkadir_King Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 95%
    1 yıl

Doğrudur, piyasada vücudunu teşhir eden utanmaz edepsiz basit kadın var ki bunlar yüzünden erkekler zinaya meylediyor karisiida onlar gibi güzel. ve bakımlı değilse. imani zayıfsa karısını aldatıyor buna sebep olan kadınların cezası çok ağır olacak. Ayrıca bir kadin sadece kocasına süslenir en özel en Seksi yerlerini kocasına açar. Çoğu kiz daracık giyiniyor herşeyi belli oluyor açık saçık herkes goruyor. Dış guclerin amacı buydu zaten toplumu İslam dininden uzaklaştırmak ve ahlaksizlastirmak

1
    3 Yorumla
    • Abdulkadir_King
      Abdulkadir_King
      1 yıl

Adam evli karısı yanında yarı çıplak ya karını öyle girenler etkilenecek karını Allah bilir ne duygular. icinde düşünecek sen bunu nasıl. kabullenirsin ya da hiç kiskanmiyor musun karını. Domuzlar eşini kiskanmaz.

Yorumla
    • prova
      prova
      1 yıl

evet maalesef bırde boyle bır kırlılık var bır acıdan baktıgımızda 👍

Yorumla
    • Abdulkadir_King
      Abdulkadir_King
      1 yıl

👏 ah ah kadını o kadar basitlestirdiler ki üzülüyorum kadınlar veya kizlar buna izin vermemeli.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Biri açıklık ile ilgili yorum yapmış ta kapalı kızlara bile bön bön bakan bir millet var karşımızda. Yaşlı başlı adam genç kızı süzüyor veya yüzlercesi. Bunun dar giymekle ilgisi az. Ha bak baya dibine kadar özelini belli edersen açıklık konusunda, göğsünü aşırı açarsan minicik etek giysen kalça boyu evet açık haricindde demek istediğim kapalı da olsan bakıyorlar ki.. kişilikle ilgili.

Yurt dışında daha kapalılar bu arada.

Soruda ki soruya gelirsem kişiyle ilgili bu ve artık doğru düzgün insan çooook az. Çoğu kişi çok kişiyle flört oluyor bu bile aldatma benim için

2
    5 Yorumla
    • Karayeller28
      Karayeller28
      1 yıl

Bunun dar giyinmekle baya bariz şekilde alakası var. Vucudu sadece boyanmış gibi görünüyor bütün hatlar şekiller meydanda elbette testestron yüzünden bakmadan edemezler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Karayeller28 kapalılara neden bakıyorlar o zaman. Alakası var yok değil ama dediğim boyutta ise var değilse bazı kızlar öyle giyiniyor bu ne giymiş diye ben bile dönüp bakıyorum o koşulda erkek baktı denmez

Yorumla
    • Karayeller28
      Karayeller28
      1 yıl

Kapalılar eğer çok dar giyiniyorsa yine aynı şeye sebep oluyorlar Önceden bol giyinilirdi şimdi ki kapalılar dar ferace giyiyor. Çarşaflı olanlarda ilginç geldiği için bakan olursa olur genelde şunuda açıkca söyleyebilirim ki dekolteli olanlarsa katbe kat daha fazla bakışa mağruz kalır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Karayeller28 hayır peçe olarak düşün evet bazı kapalılar kapalı bile değil onlar normal ama düzgün kapalı olanlar hani illa kapalılık ta değil bol giysi olarak ta bakıyorlar absürt olmadığı halde hani absürt olsa kızlar da bakar bilmiyorum bakan hepsine bakıyor benim için artık

Yorumla
    • Karayeller28
      Karayeller28
      1 yıl

Kat be kat daha az bakan oluyor ve daha çok acaba suriyeli mi gibi meraktan bakan oluyor art niyetli bakan nerdeyse olmuyor.

Yorumla
  • Olgunateş
    Olgunateş Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Diyalog sorunudur aldatmak. Kadınlar da erkekler de aynı oranda aldatır. Basit şeylere Sustukça sıradan şeyler birikir ve büyür. Asıl dert haline gelir. Fakat bu hataları yapan uyarılmadığı için farkına varamaz. Bu duruma kızıp İsyan eden ise genel toplam olduğunu izah edemez!

1
    0 Yorumla
  • Remulo
    Remulo Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 73%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.

Zaten kadınlar hep masum değilmi? %90ı aldatıyor kadınların geri kalanıda aldatma çabasında kıvranıyor🤣

1
    1 Yorumla
    • prova
      prova
      1 yıl

😂

Yorumla
  • Luccᴀ u
    Luccᴀ Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 94%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Kadın sinyal verdikten sonra, eğer ortam ve şartlar uygunsa erkek affetmez.

%10'luk dilimdekilere beton yetmez zaten:))

1
    4 Yorumla
    • prova
      prova
      1 yıl

😂erkek affetmez tesekkurler🙏

Yorumla
    • Luccᴀ u
      Luccᴀ
      1 yıl

Hiç boşuna inkar etmeye gerek yok, erkeğin iki zaafı vardır: Biri kadın, biri para

Yalanlayacak görüşe gelsin, burdayım. Sana da teşekkürler 😄🌸

Yorumla
    • prova
      prova
      1 yıl

tam nokta atışı ıkısıde olursa erkege degme keyfıne erkegın😂😛

Yorumla
    • Luccᴀ u
      Luccᴀ
      1 yıl

İkisi de olursa nirvana üstü zaten 😂

Kadın ve para; evet, bir erkeğin şifresi bu...

Yorumla
  • fewobligation
    fewobligation Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.

Aldatmanın cinsiyeti olmaz, tamamen yetişme şekliyle ve oluşan karakterle ilgilidir.

Bilimsel araştırmalar (ki ne kadar bilimsel olduğu tartışılır) bir cinsi veya öbür cinsi çoğunlukta gösterse de bu bir sonraki aldatma vakasının o cinsten çıkacağı anlamına gelmez.

Neden halen bunun araştırıldığını anlayamamışımdır, fikir almak istesen demin söylediğim sebepten onu da alamazsın.

0
    0 Yorumla
  • esmer0692
    esmer0692 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Aldatma konusu üzerine yapılan araştırmalarda; Kadınların erkekleri daha fazla aldattığı ancak çok zeki davranışlar sergilediği ve işini kusursuzca yaparak kendisini sakladığı için hiçbir erkeğin haberinin olmadığı açıklanmıştır.

*Kadın korkulması gereken bir varlık, kadın isterse herşeyi yapar kimsenin de ruhu bile duymaz.

0
    1 Yorumla
    • Sedefffe
      Sedefffe
      1 yıl

😃her kadin tehlikeli degildir

Yorumla
  • NickBırakmadınız
    NickBırakmadınız Takip Et
    Guru Yaş: 31
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Hocam son zamanlarda yapılan istatistiklere göre erkeklerle kadınlar aldatma konusunda kafa kafaya gidiyor, haberin olsun yani. Ve hatta 20'li bandındaki kadınlar erkeklere göre daha çok aldatıyor

1
    1 Yorumla
    • prova
      prova
      1 yıl

tesekkurler🙏

Yorumla
  • Wínchєnzσ
    Wínchєnzσ Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 97%
    1 yıl

Yağmur yağsa erkek dersiniz kadınlar ilgi boşluğundayken sinekle bile aldatır

1
    1 Yorumla
    • prova
      prova
      1 yıl

😂😂

Yorumla
  • SeyyahÖküz1
    SeyyahÖküz1 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 97%
    1 yıl

Eli öpülesi gruptanim yavrum. 34 bedenli küçük memeli isen bul beni 😜

1
    2 Yorumla
    • prova
      prova
      1 yıl

😂

Yorumla
    • SeyyahÖküz1
      SeyyahÖküz1
      1 yıl

44 isen olmaz bak 😜

Yorumla
  • Sonumuzgeldi
    Sonumuzgeldi Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl

Genelde bunu yapan erkekler olur ama kadınlar da yapmıyor değil %80 erkekse %20 kadındır aldatan bu tamamen kişini karakterine de bağlı bir durum kişinin içinde varsa bunu yapmak yapar yetiştirildiği aile ve çevre çok önemli rol oynuyor bun da

1
    2 Yorumla
    • Karayeller28
      Karayeller28
      1 yıl

Bu oran doğru değil zaten %80 değil o ayrı hikayede mevcut oranalrda Yakalanan taraf oldukları için Kadınların %68 sonuçlarıyla yüsleşmeyecek olsam aldat8rım demiş.

Yorumla
    • Sonumuzgeldi
      Sonumuzgeldi
      1 yıl

@Karayeller28 genel olan durumdan bahsediyoruz tabiki istisnalar vardır zaten dediğim iki tarafta masum değil

Yorumla
  • gariphikaye01
    gariphikaye01 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 53 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.

Kadınlar da çok fena aldatıyorlar bunu sen de biliyorsun

1
    2 Yorumla
    • prova
      prova
      1 yıl

evet kolunda erkegı varken başka erkegı suzenler

Yorumla
    • gariphikaye01
      gariphikaye01
      1 yıl

Kadın süzmüyor mu sanıyorsun,, çaktırmadan bakar kadınlar,,,,, erkekler mal göremezler ben görürüm ama😅

Yorumla
  • Dr-Mystic
    Dr-Mystic Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Bu bir cinsiyetten ziyade karakter meselesi.

1
    4 Yorumla
    • prova
      prova
      1 yıl

hahh işte bu bazen hırs ve egoda gırıyor yanlış yapabılıyoruz

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      1 yıl

Şahsen hiç bir zaman aldatan taraf olmadığım için bu konu çok da beni ilgilendirmiyor.

Yorumla
    • prova
      prova
      1 yıl

neguzel oduyguda cok kotu boş ver hıç tatma aldatılmakta cok kotu bır duygu

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      1 yıl

Aldatılmayı önceden yaşadığımdan biliyorum.

Yorumla
  • bielmanınyarısı
    bielmanınyarısı Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Hayatimsa biri varken alsatmadim heleki elimi asla. Aldatmam😂😂😂

1
    6 Yorumla
    • prova
      prova
      1 yıl

ben eskı sevgılımle aldattım meelesef😂😂

Yorumla
    • bielmanınyarısı
      bielmanınyarısı
      1 yıl

Yani o senin dusuncen yenisini eskisiyle niye aldattin o da muamma

Yorumla
    • prova
      prova
      1 yıl

boş ver eskıde kaldı😉

Yorumla
    • bielmanınyarısı
      bielmanınyarısı
      1 yıl

Tabikide hayatinda sana tecrube katmis oldu sadece

Yorumla
    • prova
      prova
      1 yıl

aynen oyle tesekkurler yorumun için🙏

Yorumla
    • bielmanınyarısı
      bielmanınyarısı
      1 yıl

Bende tesekkur ediyorum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Oran uydurma ama şunu biliyoruz saklamayan taraf olduğu için erkek zannedilir aslında kadındır. Fakat kadınlar kendi aldatmalarına kılıf uydurmak için Bunu ortaya atarlar ki son derece saçma 🤣 bu şeye benziyor hırsızlık yapmaya kalk tutumlanırsan bi dk tek hırsız ben değilim başka hırsızlık yapanda var. Gibi saçma s, alak bir savunma görmedim. Karaktersizsen Özgüvenin yokta başkalarından toplamaya kalkıyorsan e o zaman aldatırsın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Erkeklerin %80 ninneye göre aldatıyormuş bilmiyorum gö, tten uydurma bir bilgi Aksine kadınlar daha fazla aldatır. Ama aldatan erkekler arasında saklayan nerdeyse olmazken Kadınlar çok iyi gizlerler bu yüzden erkekler aldatır sanıkır čoğunlukla

0
    0 Yorumla
  • Milky7way
    Milky7way Takip Et
    Guru Yaş: 106 , eic 99%
    1 yıl

Önce aldatmak isteyen aldatır. 😃 Cinsiyet değil de kişiliğe ait birtakım şeyler önemli etken bu aldatmacalarda.

1
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Kim daha mutsuz ve cesretliyse o başlatir. Cinsiyeti yok bunun. Aldatmak asla çözüm değil. Ama erkek de , kadın da buna etmemeli..

1
    1 Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      1 yıl

Bu yola itmemeli

Yorumla
  • ElSoloLobo07
    ElSoloLobo07 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Ben tipsizim aldatmayı bırak daha 1. sini bulamadım ki 2. sini bulayım. Bu daha çok tiple alakalı bir mesele.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Asıl aldatanlar kadınlar. Neredeyse hepsi aldatıyor.

1
    2 Yorumla
    • prova
      prova
      1 yıl

hepsi degıl😌

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yüzde 60ı

Yorumla
  • Boğaalfa
    Boğaalfa Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    1 yıl

Genelde erkekler, kadınlarda yol verir buna karı vermez oram buram arığrıyor der erkekte aldatır genelde

1
    0 Yorumla
  • cabukisim1975
    cabukisim1975 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 51 , eic 100%
    1 yıl

Bazı feministler ve hatta onlara hoş görünmek isteyen meriçler "kadın veya erkek fark etmez aldatma aldatmadır" filan diyecekler ama işin aslı öyle değil. Kadının aldatması ile erkeğin aldatması aynı değildir...

0
    0 Yorumla
  • Eru_Illuvatar
    Eru_Illuvatar Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Aldatmayı ilk önce karakteri bozuk olan başlatır. Onların cinsini s*kiyim.

1
    0 Yorumla
  • DerFlieger
    DerFlieger Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı.

Kişilik, karakter meselesi erkek veya kadın başlatır diyemeyiz.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Erkeklerin yüzde onu aldatır beceremez diğerlerinin de adını çıkarır hepsi aldatıyor sanılır. Kadınların yüzden doksanı aldatır çaktırmaz kadınlar çok sadık sanılır. Mevzu budur.

1
    0 Yorumla
  • Tersy
    Tersy Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 58%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Bu yaşıma kadar gördüğüm; imkan ve fırsatı olan kadın veya erkek aldatır.

1
    0 Yorumla
  • youuuumee
    youuuumee Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    1 yıl

kesinlikle erkek yapamadıysada karşıdaki kadin reddetmiştir

2
    10 Yorumla
    • prova
      prova
      1 yıl

👍🙌🏽

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

Ya da hiç teklif etmemiştir. Zaten o konularda potansiyeli, cesareti ya da donanımı yoktur. Erkekte cinsel sadakat yok. Duygusal sadakat vardır. Bir erkek aldatmıyorsa aldatamadığı ya da yakalanmaktan korktuğu için. Bir kadın aldatmıyorsa gerçekten sadakatinden.

Cinsel sadakat kadına has bir konudur. O da kadınların hepsi değil. Sadece feminen karakterli, anaç ruhlu, iyi huylu kadınlar için geçerli bu söylediğim.

Yorumla
    • prova
      prova
      1 yıl

@Fikretin_İsyanı 👍🙏

Yorumla
    • Karayeller28
      Karayeller28
      1 yıl

Babamlar amcamlar eniştemler dayımlar kuzenlerim arkadaşlarımdan önemli bir Kısmı bir kez olsun aldatmadılar denemediler bile şimdi Kadın redmi etmiş oluyor. Muhatap oldukları yok Bıktım sizin gibi Genelleme hastalarından

Yorumla
    • youuuumee
      youuuumee
      1 yıl

@Karayeller28 şimdi benim çevremde gördügüm kadarıyla hatta bize bile teklif geldi sevgilisi olan insanlar bile aldatıyor ama ben kabul etmediğim için o adam sadık gibi durdu erkeklere fırsat verilse hepsende aldatma potansiyeli vardıd

Yorumla
    • youuuumee
      youuuumee
      1 yıl

ki aldatmışsalar bile sen nerden bilcen eşlerine sordunmu hiç

Yorumla
    • Karayeller28
      Karayeller28
      1 yıl

Banada gelen oldu ben niye aldatmadım o zaman sevgilim var dedim yolladım Sormama gerek mi var zaten biliyorum biz ailelerle bayramdan bayrama gorusmuyoruz heralde Sen sordun mu ki bu kanıya vardın

Yorumla
    • youuuumee
      youuuumee
      1 yıl

bilmiyorum benim çevrende çok aldatan erkekler olduğu için artık bu cümlene inanmak istememe nedenimde belki bu ikimizin de farklı hayatları diyelim

Yorumla
    • Karayeller28
      Karayeller28
      1 yıl

Benimde çevremde çok fazla aldatan kadın var Evet butün kadınlar aldatır buyur şimdi açıkla bakalım

Yorumla
    • youuuumee
      youuuumee
      1 yıl

hahaha cidenmi tuhafmış ya benim babam aldatığı için ben o şekil kanıya vardm

Yorumla
  • sakinsabırlıol
    sakinsabırlıol Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    1 yıl

Erkek ilk başta sevdiğini aldatır seviyorum sen benimsin diye diye sonra aradan zaman geçer sevdiğini aldatır senle olmak mecbur mu seni sevmek başka kız mı yok gibi çünkü erkek bu ne yapacagi belli olmaz

1
    0 Yorumla
  • Zorunne388
    Zorunne388 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Erkek başlatır kadın yediremez kendine ve o da aldatır sonrasında kendini kötü hisseder. Doğanın kanunu bu

0
    0 Yorumla
  • zirkonn
    zirkonn Takip Et
    Master Yaş: 39
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,8b cevap paylaştı.

kim kötü davranıyosa karşı tarafa o başlatır

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

He erkek bir kadınla aldatır. Yine aldatan kadındır

1
    0 Yorumla
  • Ramço0606
    Ramço0606 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 94%
    1 yıl

Kadınlar senden daha çok parası olan birini gördüğü an seni bırakır

1
    0 Yorumla
  • mowaxist
    mowaxist Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 96%
    1 yıl

Yalan söylenilse aldatmıştır. Başka kadına gitmişse aldanmıştır net 😚

1
    0 Yorumla
  • satyagrahaa
    satyagrahaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Erkek de aldatsa kadın da aldatsa sebebi erkektir.

0
    0 Yorumla
  • BlaChu
    BlaChu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı.

karakter meselesi kızı erkeği yok bence bu iğrençliğin

0
    0 Yorumla
  • BenAsu06
    BenAsu06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Ben senin cevabına katılıyorum ama aldatan kadınlara da yuh

0
    0 Yorumla
  • Gunah_Perisi
    Gunah_Perisi Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Aldatmak ne ki 🤣 yalan söylemek te aldatmaya girer mi

0
    0 Yorumla
  • Faruk21F
    Faruk21F Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    1 yıl

Beyler yorumlara dikkatli bakarsanız eğer aldatma potansiyeli yüksek kızların erkek yazmış olduğunu göreceksiniz

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

%80'in eli daha çok öpülüyor ama :)

Gerçekçi olalım ki aldatmayı beceremeyen erkeği tek bir kadın bile isremiyor zaten...

1
    0 Yorumla
  • CaptainVenture
    CaptainVenture Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Kadınlar daha uzman aldatmakta

1
    2 Yorumla
    • prova
      prova
      1 yıl

cok dogru

Yorumla
    • CaptainVenture
      CaptainVenture
      1 yıl

Erkekler s4lak aldatsa bile belli ediyoruz 😂😂 ama kadınlar gizleme konusunda harikalar

Yorumla
  • ouzinyo
    ouzinyo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 35%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Kadınların %90 aldatır hiçbiriside belli etmez

1
    1 Yorumla
    • prova
      prova
      1 yıl

artık zaman onu gosterıyor zaten kadın hemcınsıne encok zarar veren degılmı

Yorumla
  • legolas38
    legolas38 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Bence kadınlarda daha fazla

1
    4 Yorumla
    • prova
      prova
      1 yıl

kadınlar once duygusal aldatır sonra cınsellıge doker erkek once cınsellık

Yorumla
    • legolas38
      legolas38
      1 yıl

Aldatmanın duygusali cinseli yoktur bir kadın istemedigi sürece hiç bir erkek yaklasamaz gunumuzde kadınlar daha çok meyilli ve bahaneleride kocam bana ilgi göstermedi sevgilim benimle uzak hep abi ayrılın napiyorsaniz yapın yani bu sözüm iki cins için geçerli
      Benim için aldatmak dünyadaki en aşağılık en seviyesiz en pislik olay

Yorumla
    • prova
      prova
      1 yıl

aynen oyle ders cıkarmak bırdaha yapmamak ınsanoglu hata yapabılır tekrar edıyorsa bu hata degıl artık bılerek yapıyordur

Yorumla
    • legolas38
      legolas38
      1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • Barmecide
    Barmecide Takip Et
    Master Yaş: 52 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.

Kimin başlatacağı belli olmaz

1
    1 Yorumla
    • prova
      prova
      1 yıl

ah ahh basımın belası erkekler

Yorumla
  • Eirene85
    Eirene85 Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    1 yıl

Erkek yüz bulamazsa asılamaz...
    Kadın başlatır...

0
    0 Yorumla
  • gokhansertt
    gokhansertt Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20
    1 yıl

Bazen kadın bazen ise erkek kim daha güvensiz, aklı havada ise o aldatır

1
    0 Yorumla
  • _grimsi_
    _grimsi_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    1 yıl

Kesinlikle erkek başlatır sonra da kız onu sezer bilir :)

1
    0 Yorumla
  • DOBRAVEGUVENİLİR
    DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 68%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

En karaktersiz tarafından başlatılır.

2
    0 Yorumla
  • Hesapsız_Duygular
    Hesapsız_Duygular Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Karakteri bozuk olan başlatır.

2
    0 Yorumla
  • Nemesis3435
    Nemesis3435 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.

Aldatmayı kanı bozuk olan başlatır

2
    0 Yorumla
  • burra_k57
    burra_k57 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    1 yıl

Kadın baslatır kadın her zaman seçen taraf olduğu için daha zengin daha yakışıklı daha kaslı birini bulunca gizli gizli seks yapar

0
    1 Yorumla
    • burra_k57
      burra_k57
      1 yıl

Bu arada o %10 Luk kısıma da kimse bakmaz

Yorumla
  • SpunkyChick1
    SpunkyChick1 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Erkek başlatır bence.

1
    0 Yorumla
  • yeterhayeterhayat
    yeterhayeterhayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 67%
    1 yıl

Kim yaptı bu oranlamayı?

1
    0 Yorumla
  • Angell20
    Angell20 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.

İnsanlığı olmayan aldatır

1
    0 Yorumla
  • İstavritliAşure
    İstavritliAşure Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 99%
    1 yıl

Kadın ya da erkek fark etmez namussuz namussuzdur

1
    0 Yorumla
  • sweet_trouble99
    sweet_trouble99 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Karaktersiz kimse o başlatır cinsiyet yok burada.

1
    0 Yorumla
  • MetinOzgur
    MetinOzgur Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Bayanlar da melek melek 😁

1
    0 Yorumla
  • avcikaan
    avcikaan Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 38%
    1 yıl

cinsiyeti mi var bunun

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (58)
Devamını Gör(103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aldatmayı erkek mi başlatır, kadın mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadın mı aldatır Erkek mi? 7 cevap verildi
Aldatılmak kadına mı daha çok koyar erkeğe mi? 6 cevap verildi
Kadının aldatması ile Erkeğin aldatması sizce aynı mıdır? 15 cevap verildi
Erkek mi yoksa kadın mı daha fazla aldatır? 20 cevap verildi
Kadının aldatması ile erkeğin aldatması aynı mı? 133 cevap verildi
Kadının aldatması ile erkeğin aldatması bir mi? 150 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Birine aşık mısınız 😄?
  • Aşk hayatlarınız nası gidio🥲?
  • Herhangi bir alerjiniz var mı 🙃?
  • Neşeli cıvıl cıvıl bir sevgiliniz /eşiniz olsun istermiydiniz?
  • Yatakta yemek yer misin?
  • Komple kahverengi giyinmek güzel mi?
  • Kadınlar da erkeklere yürüyebilir mi?
  • Kaytaz böreği hiç yediniz mi?
  • Astra K mı Megane 4 mi?
  • Bu yemek tabağı sizce kaç puanlık, nasıl duruyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨