1 yılHiçbir erkek, kuyruk sallamayan ya da kuyruk sallamayı ima eden söz ve davranışlar ortaya koymayan bir kadının arkasından gitmez. Dolayısıyla aldatmayı başlatan tarafdır.
Ayrıca kuyruk sallamak sadece açık giyinmekle olacak bir şey değil. Red flagler üşüşmüş hemen yorumlara. Yok kapalı giyinene de bakıyorlar bilmem ne diye. Kapalı dedikleri de türbanın altında bütün göğüs popo ve vücut hatlarını belli eden tişört, dar kot pantolon, suratında bir kamyon boya, ağzında sakız... Buna kapalı diyen de ne bileyim yani...
Aldatma oranlarına gelince. Erkek ve kadın aldatma oranların birbirine yakın olduğu söyleniyor. Çünkü erkekler bosboğazdır aldattığını saklamaz her yerde konuşur, kadınlar genelde gizli aldatıyor bu da araştırmalarda ortaya çıkıyor. Burada mühim olan bu değil. Aldatma motivasyonu ve niteliği önemli.
Erkekte poligamik yapılanmanın kadınlarla kıyaslanamayacak düzeyde yaygın ve yoğun olduğu biliniyor ama hipergamik kadın doğası gereği her erkek kendi doğasında fazlasıyla var olan poligamiyi harekete geçiremiyor. Yani her erkek istese de çok eşli olamıyor yüksek değerli bir erkek olmadığı sürece... Onun içindir ki eskort evleri ve masaj salonları parayla cinsellik yaşayan düşük değerli evli erkeklerle doludur.
Erkeklerde cinsel sadakat diye bir şey yok. Erkekte duygusal sadakat vardır. Bir erkek, aldatmıyorsa görsel ve sosyal anlamda düşük değerli, ekonomik durumu çok da iyi olmayan birisi olduğu için aldatamıyordur ya da yakalanmaktan korkuyordur. Bir kadın hiçbir şekilde aldatmıyorsa bu sevgisinden ve sadakatindendir.
Cinsel sadakat gerçek anlamda sadece kadınlara has bir konudur. O da bütün kadınlar için geçerli değildir. Sadece feminen karakterli, anaç ruhlu, iyi huylu kadınlar sadıktır.
Bir erkek aldatıyorsa çoğunlukla eğlenip geri dönmek için aldatıyordur. Bir kadın aldatıyorsa çoğunlukla terketmek için aldatıyordur. Tek bir istisnası vardır. Kocasının uber zengin olmasıdır. Onun standardında bir zengin bulamadığı sürece evdeki maddi konforu terketmeyecektir. Bu çok istisnai bir durumdur. Ama genel kaideyi değiştirmez.
02 Yorumla- 1 yıl
*Dolayısıyla aldatmayı başlatan taraf kadındır.
- 1 yıl
Teşekkürler @Bi'Bot
En İyi Cevaplar
Kadınlar çocukluktan itibaren annelerinin baskıları altında yetişiyor. Büyüyünce tek bir erkeğe bağlı kalma aidiyeti oluşmuyor. Bu yüzden birden fazla erkekle konuşur her kadın.
Erkekte de bu var ama genelde erkekler daha sadık kalabiliyor. Çünkü erkekler hayatta hep reddediliyor, yalnızlığa kadından daha alışkın.
Kadınlar terkedilmenin acısını yasayamadiklari için, bununla yüzleşmenin ölüm olduğunu düşündükleri için hep erkeklerden ilgi bekliyorlar. Bu yüzden birbirinin yedeği 50 tane adam vardır. "Ben en iyi olanı arıyorum, hipergamik bir canliyim" gibi şeyler de uydurma şeyler. Öyle olsaydı bütün kadınlar mafya babalarıyla çıkardı hiçbir kadın emlakçılarla falan ugrasmazdi.
Kadınlar daha yaralı bu konuda. Bu yüzden erkekler kadınlardan sadık olmalarını bekliyorlar. Birçok çift görüyorum kadın yanındakine de yeşil ışık yakıyor ama gözü dışarda da.
Kadınlar daha acıya yatkın büyüyorlar. Bizim gibi kadının sevilmedigi toplumlarda da kadınlar terkedilmenin, yalnız olmanın acısının hayata dair olduğu bilincini benimseyemiyor.
Erkeklerde de bu var, ağzına eden kadının peşinden koşar çoğu adam, çünkü yalnız kalma korkusu vardır.
Bizim "kadının basının oksanarak büyümesi gerektiği" bilincinde, erkeğin de kadını "sadece cinsel bir nesne olarak görmemesi bilincinde " büyütülmesi için çağ atlamamız gerekecek. Bu çok uzun sürecek diye düşünüyorum.
09 Yorumla- 1 yıl
Dedin beli kesim kadınlarda var evet kadınların bir çoğu 17 19 arasında bir toyluk dönemi yaşıyor sonra kendini ahlâki yönden geliştirende oluyor berbat edende
- 1 yıl
@emre505 Hipergami diye bir şey var ki birbirinin yedeği 50 tane adam içinde kendine en uygun olanı seçiyor.
Yok hipergami diye bir şey olsaymış herkes mafya babasıyla evlenirmiş deyip çuvallamışsın. O dediğin taş devrindeki vahşi hipergami. Günümüz hipergamisi kadınların genellikle yaş ve statü olarak kendinden bir ya da iki tık üstteki erkeği seçmesi. Daha üsttekine zaten ulaşamaz.
Hipergami diye bir şey olmasaydı tarih boyunca bütün sağlıksız genler bugüne gelir çok sayıda bedensel ruhsal engelli çocuk doğardı. - 1 yıl
@emre505 Sorun değil koçum. Ben daha ağır konuşurum. Hipergami diye bir şey yok demek için köyde ya da mezrada yaşamak lazım. Orada bütün evlilikler görücü usulü çünkü.
Hipergamiyi inkâr etmek ateistlerin bütün akli ve vicdani delillere rağmen Allah'ı inkâr etmesiyle eşdeğerdir. Hipergami diye bir şey olmasa yeryüzünde yalnız erkek kalmazdı. Aç ilkel dönemi bir araştır. Erkeklerin sadece yüzde 10'unun nesli devam etmiş. Kadınların tamamının nesli devam etmiş. Genetik araştırmalar geçmişte 1 erkeğin 17 tane kadına bile kocalık yaptığını ortaya koyuyor. Hipergami olmasa tarihin her devrinde bir erkeğe bir kadın düşerdi. - 1 yıl
@emre505 Ben relaxım baba sen sakın ol. Görüşüme düzgünce cevap vermek yerine MUTFAKTA OLMASAN BİLMEM NE BİLMEM NE diyen sensin. Yoksa benim senle kişisel bir sorunum yok baba
- 1 yıl
@emre505 Sen de Allah'a emanet o azizim. Dediğim gibi kişisel bir problemim yok seninle. Yazımın hiçbir yerinde de şahsına yönelik bir hakaretim yok. Sadece fikir tartışması yaptım. Efendi bir adama benziyon. Allah yolunu açık etsin.
Kadın yedeklemek için aldatır. Erkek kadından artık hiçbir fayda görmeyeceğini, o kadının kendine ait olmadığını anladığında aldatır. Erkek çoğunlukla aldatmak yerine ilişkiyi bitirmeye başvurur. Lakin kadınlar kafasında bitirdiği ilişkinin üzerine yedek bir ilişki yapıp aylarca o ilişkiyi kimseye belli etmeden devam ettirebilir. Kadın sizi değil sizin ona sağladığınız yaşantıyı ve faydayı sever. Sizin parasal ve bedensel gücünüze aşık olur. Kalbinizle hiçbir işi yoktur. Sizden daha üstün olan birisini görünce bir şekilde iletişim kurar ve asıl ilişkisi o olur, siz yedek konumuna düşersiniz.
Lafa gelince kızlar çok sever erkekler çapkındır, erkekler hayvandır, erkekler odundur, erkekler öküzdür, yok işte erkekler sevmeyi bilmez, yok erkekler şöyledir erkekler böyledir derler.
Kızları nitelendiren şey tek kelimedir arkadaşlar.
“ Or “ ile başlayıp “ bu “ ile biten kelimeyi hepiniz bilirsiniz. Özellikle de siz daha iyi bilirsiniz kızlar. İyi becerdiğiniz şeyi bilmemeniz mümkün değil.
Hakkını vererek seven ve karşılığını alamayan, sadakatinden asla ödün vermeyip hayatının kazığını yiyen tüm hemcinslerime selam olsun…22 Yorumla- 1 yıl
Tam tersi erkek fırsatını bulursa eğlenip geri dönmek için aldatıyor çoğunlukla. Kadınsa ilişkiden umudunu kesip terketmek için aldatıyor çoğunlukla. Ama kocası uber zenginse aldatıp da evdeki konforu terketmek isteyen kadın da olur. Her şeyin bir istisnası olur ama genel kaide benim dediğim.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılFakat o %80, inin elini öpüyor kadınlar😄
%20, yi elinin tersiyle itiyor, beceremeyen ile eli öpülesi olan aynı potada yani ikiside beceremeyen konumunda kadınların gözünde iki erkek tipi var becerenler %80 beceremeyenler %20
Becerenler kadınların gözdesi olmuştur bu yüzden kadınların %99, u becerenleri %1, ise beceremeyenler seviyor😄00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah prova, aldatma konusu cidden can sıkıcı bir şey 🚫😞. Kim başlatır konusuna gelince, tamamen kişilere göre değişir. Bazen erkekler, bazen de kadınlar hata yapabilir. Neyse bu konuya ben çok girmeyim, aşk dolu enerjimi yansıtmama engel olmasın 😅. Aşık olduğun biri varsa ona sıkı sarıl ve asla bırakma! Şu an kalbim dolup taşıyor, o kadar mutluyum ki 🌸❤️. Umarım sen de sevginle huzurlu günler geçirirsin. Aldatmak yerine sorunları konuşarak çözmek en iyisi bence, ne dersin? 😇
13 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂
- 1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı.
u 1 yılKarakteri olmayan kişi aldatır.
21 Yorumla- 1 yıl
tesekkurler🙏
1 yılşu erkekler her zaman aldatır normu yüzünden ciddi ilişki yapamaz, yapsak da güvenemez olduk. sonra da kadınlar olarak linç yiyoruz sosyal medya stalkı yapmaktan, neredesin ne yapıyorsun diye sormaktan. erkekleri sıkıyormuşuz. çoğu erkek günümüzde "ben yaparım, ben kısıtlarım bu normal, sen yapamazsın" algısı oluşturmaya çalışıyor. bence kendine güvensizlikten ya da ilk ben aldatayım bari kafasından aldatıyorlar 😂 neyse allah yakın bana uzak olsun bu tür erkekler. biz hanımcılarla devam 😂
35 Yorumla- 1 yıl
Hanımcı olanda aldatılıyor merak etmeyin. Ben sevgilimi kısıtladım, aynı şekilde benim ona dediğim şeyleri kendim de yapmadım. Onun bende istemediği şeyleri yapmadım, onada yaptırmadım. Çok iyi gidiyoruz evleniriz herhalde derken aldatıldığımı öğrendim. Ve buna altıncı ayımızda yapmış. İki senedir ilişkim olmadı üzerine. Kimseye güvenimde kalmadı. Evlilikte düşünmüyorum artık.
Sanırım kendi başıma yaşayıp kendi başıma geberip gideceğim bu dünyadan. Evimde ölürüm koku var diye kapıyı kırıp komşularım çıkarır artık. Kalbi pislik dolmuş, sevgisi nasır tutmuş insanlara lanet olsun. Sevmeyi beceremeyen insanlara lanet olsun. Daha da bir şey demiyorum… - 1 yıl
Asıl hanımcilar aldatıyor komik olma seçeneksizlikten yalakalık yaparak kadını elde. etmeye çalışıyor amacına ulaştığındaysa ilk fırsatta başkasına atlıyor. Bunu bi kenara koydum bahsettiğin algıyı oluşturma girişimi baya alakasız kendin yazıp çizmişsin İki tararfda belli birtakım kullara uymak zorunda Sana kural koyuyorsa elbette buna kendide uyacak kimsenin kalkıpta ben yaparım sen yapamassın dediğini görmedim. Ve aksine korumacı erkek davranışıdır bu asıl o aldatmaz aldacak olsa sahiplenmez Takılmalık iş görür. Bir sürü yanlış düşünce normlarıyla dolup taşmışsınıs resmen
Gizli Üye(36-45)1 yılAçıkçası uzun yıllar evli olan birisiyim. Hayatımın evlilik öncesi hiçbir döneminde sevgilimi aldatmadım. Evliliğimin son bir yılına kadar da aldatmadım ve aldatmaya yeltenmedim.
Ama bazı arkadaşların bahsettiği ilgi ve arzuların karşılik bulmaması aldatma noktasina itti.
Şimdi burada başlatan mı yoksa başlattıran mı sorumlu, asıl ona bakmak gerek bence.
Not: Evli olmayıp o zaman boşan diyen birçok kişi çıkacaktır. Aormak istiyorum o zaman Evlilik cinsellik faktörü hariç 10 üzerinden 9 ve saygı sevgi eksik değil. Sadece bu faktör sebebi ile herşeyi bırakıp boşanır mısın?12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılRica ederim.
1 yılDoğrudur, piyasada vücudunu teşhir eden utanmaz edepsiz basit kadın var ki bunlar yüzünden erkekler zinaya meylediyor karisiida onlar gibi güzel. ve bakımlı değilse. imani zayıfsa karısını aldatıyor buna sebep olan kadınların cezası çok ağır olacak. Ayrıca bir kadin sadece kocasına süslenir en özel en Seksi yerlerini kocasına açar. Çoğu kiz daracık giyiniyor herşeyi belli oluyor açık saçık herkes goruyor. Dış guclerin amacı buydu zaten toplumu İslam dininden uzaklaştırmak ve ahlaksizlastirmak
13 Yorumla- 1 yıl
Adam evli karısı yanında yarı çıplak ya karını öyle girenler etkilenecek karını Allah bilir ne duygular. icinde düşünecek sen bunu nasıl. kabullenirsin ya da hiç kiskanmiyor musun karını. Domuzlar eşini kiskanmaz.
- 1 yıl
👏 ah ah kadını o kadar basitlestirdiler ki üzülüyorum kadınlar veya kizlar buna izin vermemeli.
Gizli Üye(30-35)1 yılBiri açıklık ile ilgili yorum yapmış ta kapalı kızlara bile bön bön bakan bir millet var karşımızda. Yaşlı başlı adam genç kızı süzüyor veya yüzlercesi. Bunun dar giymekle ilgisi az. Ha bak baya dibine kadar özelini belli edersen açıklık konusunda, göğsünü aşırı açarsan minicik etek giysen kalça boyu evet açık haricindde demek istediğim kapalı da olsan bakıyorlar ki.. kişilikle ilgili.
Yurt dışında daha kapalılar bu arada.
Soruda ki soruya gelirsem kişiyle ilgili bu ve artık doğru düzgün insan çooook az. Çoğu kişi çok kişiyle flört oluyor bu bile aldatma benim için
25 Yorumla- 1 yıl
Bunun dar giyinmekle baya bariz şekilde alakası var. Vucudu sadece boyanmış gibi görünüyor bütün hatlar şekiller meydanda elbette testestron yüzünden bakmadan edemezler.
Cevap sahibi1 yıl@Karayeller28 kapalılara neden bakıyorlar o zaman. Alakası var yok değil ama dediğim boyutta ise var değilse bazı kızlar öyle giyiniyor bu ne giymiş diye ben bile dönüp bakıyorum o koşulda erkek baktı denmez
- 1 yıl
Kapalılar eğer çok dar giyiniyorsa yine aynı şeye sebep oluyorlar Önceden bol giyinilirdi şimdi ki kapalılar dar ferace giyiyor. Çarşaflı olanlarda ilginç geldiği için bakan olursa olur genelde şunuda açıkca söyleyebilirim ki dekolteli olanlarsa katbe kat daha fazla bakışa mağruz kalır.
Cevap sahibi1 yıl@Karayeller28 hayır peçe olarak düşün evet bazı kapalılar kapalı bile değil onlar normal ama düzgün kapalı olanlar hani illa kapalılık ta değil bol giysi olarak ta bakıyorlar absürt olmadığı halde hani absürt olsa kızlar da bakar bilmiyorum bakan hepsine bakıyor benim için artık
- 1 yıl
Kat be kat daha az bakan oluyor ve daha çok acaba suriyeli mi gibi meraktan bakan oluyor art niyetli bakan nerdeyse olmuyor.
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Diyalog sorunudur aldatmak. Kadınlar da erkekler de aynı oranda aldatır. Basit şeylere Sustukça sıradan şeyler birikir ve büyür. Asıl dert haline gelir. Fakat bu hataları yapan uyarılmadığı için farkına varamaz. Bu duruma kızıp İsyan eden ise genel toplam olduğunu izah edemez!
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Zaten kadınlar hep masum değilmi? %90ı aldatıyor kadınların geri kalanıda aldatma çabasında kıvranıyor🤣
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kadın sinyal verdikten sonra, eğer ortam ve şartlar uygunsa erkek affetmez.
%10'luk dilimdekilere beton yetmez zaten:))
14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.
1 yılAldatmanın cinsiyeti olmaz, tamamen yetişme şekliyle ve oluşan karakterle ilgilidir.
Bilimsel araştırmalar (ki ne kadar bilimsel olduğu tartışılır) bir cinsi veya öbür cinsi çoğunlukta gösterse de bu bir sonraki aldatma vakasının o cinsten çıkacağı anlamına gelmez.
Neden halen bunun araştırıldığını anlayamamışımdır, fikir almak istesen demin söylediğim sebepten onu da alamazsın.
00 Yorumla Aldatma konusu üzerine yapılan araştırmalarda; Kadınların erkekleri daha fazla aldattığı ancak çok zeki davranışlar sergilediği ve işini kusursuzca yaparak kendisini sakladığı için hiçbir erkeğin haberinin olmadığı açıklanmıştır.
*Kadın korkulması gereken bir varlık, kadın isterse herşeyi yapar kimsenin de ruhu bile duymaz.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılHocam son zamanlarda yapılan istatistiklere göre erkeklerle kadınlar aldatma konusunda kafa kafaya gidiyor, haberin olsun yani. Ve hatta 20'li bandındaki kadınlar erkeklere göre daha çok aldatıyor
11 Yorumla Yağmur yağsa erkek dersiniz kadınlar ilgi boşluğundayken sinekle bile aldatır
11 Yorumla
1 yılEli öpülesi gruptanim yavrum. 34 bedenli küçük memeli isen bul beni 😜
12 Yorumla- 1 yıl
44 isen olmaz bak 😜
1 yılGenelde bunu yapan erkekler olur ama kadınlar da yapmıyor değil %80 erkekse %20 kadındır aldatan bu tamamen kişini karakterine de bağlı bir durum kişinin içinde varsa bunu yapmak yapar yetiştirildiği aile ve çevre çok önemli rol oynuyor bun da
12 Yorumla- 1 yıl
Bu oran doğru değil zaten %80 değil o ayrı hikayede mevcut oranalrda Yakalanan taraf oldukları için Kadınların %68 sonuçlarıyla yüsleşmeyecek olsam aldat8rım demiş.
- 1 yıl
@Karayeller28 genel olan durumdan bahsediyoruz tabiki istisnalar vardır zaten dediğim iki tarafta masum değil
- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
1 yılKadınlar da çok fena aldatıyorlar bunu sen de biliyorsun
12 Yorumla- 1 yıl
Kadın süzmüyor mu sanıyorsun,, çaktırmadan bakar kadınlar,,,,, erkekler mal göremezler ben görürüm ama😅
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bu bir cinsiyetten ziyade karakter meselesi.
14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılHayatimsa biri varken alsatmadim heleki elimi asla. Aldatmam😂😂😂
16 Yorumla- 1 yıl
Yani o senin dusuncen yenisini eskisiyle niye aldattin o da muamma
- 1 yıl
Tabikide hayatinda sana tecrube katmis oldu sadece
- 1 yıl
Bende tesekkur ediyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılOran uydurma ama şunu biliyoruz saklamayan taraf olduğu için erkek zannedilir aslında kadındır. Fakat kadınlar kendi aldatmalarına kılıf uydurmak için Bunu ortaya atarlar ki son derece saçma 🤣 bu şeye benziyor hırsızlık yapmaya kalk tutumlanırsan bi dk tek hırsız ben değilim başka hırsızlık yapanda var. Gibi saçma s, alak bir savunma görmedim. Karaktersizsen Özgüvenin yokta başkalarından toplamaya kalkıyorsan e o zaman aldatırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkeklerin %80 ninneye göre aldatıyormuş bilmiyorum gö, tten uydurma bir bilgi Aksine kadınlar daha fazla aldatır. Ama aldatan erkekler arasında saklayan nerdeyse olmazken Kadınlar çok iyi gizlerler bu yüzden erkekler aldatır sanıkır čoğunlukla
00 YorumlaÖnce aldatmak isteyen aldatır. 😃 Cinsiyet değil de kişiliğe ait birtakım şeyler önemli etken bu aldatmacalarda.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kim daha mutsuz ve cesretliyse o başlatir. Cinsiyeti yok bunun. Aldatmak asla çözüm değil. Ama erkek de , kadın da buna etmemeli..
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBen tipsizim aldatmayı bırak daha 1. sini bulamadım ki 2. sini bulayım. Bu daha çok tiple alakalı bir mesele.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAsıl aldatanlar kadınlar. Neredeyse hepsi aldatıyor.
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYüzde 60ı
Genelde erkekler, kadınlarda yol verir buna karı vermez oram buram arığrıyor der erkekte aldatır genelde
10 Yorumla
1 yılBazı feministler ve hatta onlara hoş görünmek isteyen meriçler "kadın veya erkek fark etmez aldatma aldatmadır" filan diyecekler ama işin aslı öyle değil. Kadının aldatması ile erkeğin aldatması aynı değildir...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılAldatmayı ilk önce karakteri bozuk olan başlatır. Onların cinsini s*kiyim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı.
1 yılKişilik, karakter meselesi erkek veya kadın başlatır diyemeyiz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkeklerin yüzde onu aldatır beceremez diğerlerinin de adını çıkarır hepsi aldatıyor sanılır. Kadınların yüzden doksanı aldatır çaktırmaz kadınlar çok sadık sanılır. Mevzu budur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bu yaşıma kadar gördüğüm; imkan ve fırsatı olan kadın veya erkek aldatır.
10 Yorumlakesinlikle erkek yapamadıysada karşıdaki kadin reddetmiştir
210 Yorumla- 1 yıl
Ya da hiç teklif etmemiştir. Zaten o konularda potansiyeli, cesareti ya da donanımı yoktur. Erkekte cinsel sadakat yok. Duygusal sadakat vardır. Bir erkek aldatmıyorsa aldatamadığı ya da yakalanmaktan korktuğu için. Bir kadın aldatmıyorsa gerçekten sadakatinden.
Cinsel sadakat kadına has bir konudur. O da kadınların hepsi değil. Sadece feminen karakterli, anaç ruhlu, iyi huylu kadınlar için geçerli bu söylediğim. - 1 yıl
Babamlar amcamlar eniştemler dayımlar kuzenlerim arkadaşlarımdan önemli bir Kısmı bir kez olsun aldatmadılar denemediler bile şimdi Kadın redmi etmiş oluyor. Muhatap oldukları yok Bıktım sizin gibi Genelleme hastalarından
- 1 yıl
Banada gelen oldu ben niye aldatmadım o zaman sevgilim var dedim yolladım Sormama gerek mi var zaten biliyorum biz ailelerle bayramdan bayrama gorusmuyoruz heralde Sen sordun mu ki bu kanıya vardın
- 1 yıl
Benimde çevremde çok fazla aldatan kadın var Evet butün kadınlar aldatır buyur şimdi açıkla bakalım
1 yılErkek ilk başta sevdiğini aldatır seviyorum sen benimsin diye diye sonra aradan zaman geçer sevdiğini aldatır senle olmak mecbur mu seni sevmek başka kız mı yok gibi çünkü erkek bu ne yapacagi belli olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılErkek başlatır kadın yediremez kendine ve o da aldatır sonrasında kendini kötü hisseder. Doğanın kanunu bu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,8b cevap paylaştı. kim kötü davranıyosa karşı tarafa o başlatır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHe erkek bir kadınla aldatır. Yine aldatan kadındır
10 YorumlaKadınlar senden daha çok parası olan birini gördüğü an seni bırakır
10 YorumlaYalan söylenilse aldatmıştır. Başka kadına gitmişse aldanmıştır net 😚
10 Yorumla
1 yılErkek de aldatsa kadın da aldatsa sebebi erkektir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. karakter meselesi kızı erkeği yok bence bu iğrençliğin
00 YorumlaBen senin cevabına katılıyorum ama aldatan kadınlara da yuh
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılAldatmak ne ki 🤣 yalan söylemek te aldatmaya girer mi
00 Yorumla Beyler yorumlara dikkatli bakarsanız eğer aldatma potansiyeli yüksek kızların erkek yazmış olduğunu göreceksiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl%80'in eli daha çok öpülüyor ama :)
Gerçekçi olalım ki aldatmayı beceremeyen erkeği tek bir kadın bile isremiyor zaten...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar daha uzman aldatmakta
12 Yorumla- 1 yıl
Erkekler s4lak aldatsa bile belli ediyoruz 😂😂 ama kadınlar gizleme konusunda harikalar
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Kadınların %90 aldatır hiçbiriside belli etmez
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bence kadınlarda daha fazla
14 Yorumla- 1 yıl
Aldatmanın duygusali cinseli yoktur bir kadın istemedigi sürece hiç bir erkek yaklasamaz gunumuzde kadınlar daha çok meyilli ve bahaneleride kocam bana ilgi göstermedi sevgilim benimle uzak hep abi ayrılın napiyorsaniz yapın yani bu sözüm iki cins için geçerli
Benim için aldatmak dünyadaki en aşağılık en seviyesiz en pislik olay
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Kimin başlatacağı belli olmaz
11 YorumlaErkek yüz bulamazsa asılamaz...
Kadın başlatır...00 Yorumla
1 yılBazen kadın bazen ise erkek kim daha güvensiz, aklı havada ise o aldatır
10 YorumlaKesinlikle erkek başlatır sonra da kız onu sezer bilir :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılEn karaktersiz tarafından başlatılır.
20 Yorumla
1 yılKarakteri bozuk olan başlatır.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılAldatmayı kanı bozuk olan başlatır
20 Yorumla Kadın baslatır kadın her zaman seçen taraf olduğu için daha zengin daha yakışıklı daha kaslı birini bulunca gizli gizli seks yapar
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılErkek başlatır bence.
10 Yorumla
1 yılKim yaptı bu oranlamayı?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. İnsanlığı olmayan aldatır
10 Yorumla
1 yılKadın ya da erkek fark etmez namussuz namussuzdur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKaraktersiz kimse o başlatır cinsiyet yok burada.
10 Yorumla
1 yılBayanlar da melek melek 😁
10 Yorumlacinsiyeti mi var bunun
10 Yorumla- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım