Sevgilimle ayrılıp barışıyoruz. Ayrılma sebebi geç yazmasından dolayı.6 ay önce küsmüştük bu sebepten. Geri döndü. Buluştuk. Sonra yine aynı sebepten dolayı ayrıldık. 3 ay sonra yine geri geldi. İlişkine sahip çık dedim çok geç yazıyorsun ilgiyi benden bekliyorsun dedim. 1 3 saat arayla cevap veriyor. İşten de saat 2 de çıkıyor. Dün Günaydın yazmış bende yazdım. Ondan sonra cevap yok. Ardından Hikaye paylaşmış. Bende takipçisi olan kızların hepsine istek attım gıcıklığına belki kızlara yazıyordur ya da buluştu şüphesiyle. Sonra sinirlenip bana yazdı neden arkadaşlarıma istek ve mesaj atıyorsun dedi sevgilileri yazdı felan. İyice abarttı. Özür dile dedi. Halbuki mesaj da atmadım. Bende bu kadar Büyüttüğün için özür değil sana yol veriyorum dedim. Oda tamam dedi. Engelledi. 2 hafta sonra yazdı. Neden Beni üzüyorsun yazmış. Her defasında hiç bir şey olmamış gibi geri geliyor. Sonra da bugün buluşalım yazdı. Bende gelemem başka güne ee o zaman yarına dedi. Darlıyor ikide bir. Çok kararsızım sizce neden böyle yapıyor? Çok saçma komik bir şey oldu böyle git gel.
.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer