Götu kalkan sevgilim pisman olacak mi?

Herkese iyi akşamlar. Kötu türkçem için özür diliyorum ben azerbaycandan yazıyorum.

Neyse size hekayimi anlatmak istiyorum (biraz uzun olacak özür dilerim..)

Bir erkek ile tanış olmuştum İnstagramda 5 ay evvel. İlk başlarda herşey çok güzel idi (zaten ilk başlarda herşey çok güzeldir..). 3 hefte sonra bana beni sevdiğimi söyledi, bende o zamanlar onu sevmiyordum sadece dost idi benim için, ve bezı sebeblerden onnunla sevgili olmak istemiyordum (mesafe çok var aramızda). O da biraz uzaklaşti bende dedi “sevdiğim kız ile dost kalmak istemiyorum, gitsem daha iyidir”. Bende onu kaybetmek istemiyorum ona gore onunla sevgili olmağı seçtim.. Günler geçtikçe çok sevmeğe başladım hetta onu benden daha çok sevmeye başladım, bana herşey veriyordu : sevgi, deyer, huzur,...

Fakat benim onu çok sevdiğimi anlamış ve götu kalkmağa başladı : mesajlara 2 saat sonra cavab vermeler, söğuk söğuk cavablar, bana verdiği deyeri azaldı,..

Üstelik ben evden çok çıkan bir kız deyilem, erkek dostum yoktur, başka erkeklerle konuşmuyorum, belkide bu sebeblerden kendi kendine demiştir “zaten benden başkası kimsesi yoktur, söğuk davransamda benden ayrılmayacaqdır..”

Misal için, keçen gece kavga etmiştık ben ona demiştın niye böyle davranıyorsun falan, o da bana “başımı yorma” söyledi ve yatmağa gitti.. her zaman böyle yapıyor onun yüzünden kavga ediyoruz üzülüyorum sonra kaçıyor yatmağa..

Ben sabretım dedim belkide çok işleri vardır kafası karışıkdır ne bilim.. fakat bu gün bir son verdim butun bunlara. Bu sabah ona dedimki “ya beni döğru düzgün seveceksim ya reddolacaksan”, cavab olarak bana dedi “benim sevgim böyledir sevmiyorsan kapı açiktir.” Ben cavab olarak dedim “böyle sevgi olmaz olsun. kızlar onlara deyer veren erkekleri sevirler, kavga edende yatmağa geden erkekler yok. Artık yazmayacam sana”. Cavab vermerdi. Bu akşam onunla son bir kez herşeyi düzeltmeye çalıştim, bana cavab olarak ne verdi biliyor musunuz? “Demedin ki yazmayacaksin? Niye yazıyorsun? Barışmak istiyorsun? Ben isyemiyorum bloka at beni başımı daha çok yorma”.

Bu mesajden sonra attım bloka ve bir daha asla cıkartmayacam onu ordan.. çok üzüluyorum gerçekten ona güvendiğim için bu kadar deyer sevgi vaxt vermişim.. insanlar niye bu kadar acımasızdır hiç mı Allahtan kormuyolar mı.. Sizce pişman olacak mı? Sizce iyi davrandım mı? 😞😞
Götu kalkan sevgilim pisman olacak mi?