Sevdiğim insanla evlenme kararı aldıktan sonra bu kişiden bir anda soğudum ne yapacağım bilmiyorum?

Bir önceki ilişkimde çok büyük bir aşk yaşadım 1 sene sürdü ancak aldatıldığımda bitirdim. Her anlamda birbirimize çok uyumluyduk ayrılırken içim yanarak ayrıldım. Aradan belli bir zaman geçti ve biriyle tanıştım. İyi aile çocuğu işi gücü yerinde gayet nazik eğlenceli çok iyi de baba olacak yapıda birisi. Başta her şey güzeldi sevgi hissetmeye başladım. Ama bir önceki ilişkimde olduğu gibi herhangi bir aşk yaşamam söz konusu bile değil. Kendisi bana aşık beni çok seviyor ve evlilik yoluna girdik. Her şey bir anda oldu ben de çok sağlıklı düşünemedim sanırım. Sevdiğimi ve bir ömür yanında olabileceğimi hissediyordum başta ama şu anda nefes almasına bile tahammül edemiyorum. Herkes benim kendisinden her konuda 3 gömlek büyük olduğumu söylüyor. Yaptığı her davranış gözüme batmaya başladı. Evleneceğiz yakında nişanımız var. Ama ben ilk başta düşündüğüm gibi onunla bir ömür yanyana geçirebileceğimi zannetmiyorum. Ne yapacağım bana bir şey söyleyin..

Sevdiğim insanla evlenme kararı aldıktan sonra bu kişiden bir anda soğudum ne yapacağım bilmiyorum?