Ya yorumlar çok acımasızca erkeklerin fıtratında korumacılık vardır. Babalık vs. Eğer sevgisinden eminsen bence bunu çok sorgulama fakat fantazilerinde ya da sevişirken ensest duygulara burunuyorsa olabilir. Ona beni başka türlü kaydetmeni istiyorum bende seni küçük oğlum diyemi kaydedeyim diye dalga geçebilirsin rahatsızligini dile getirebilirsin. Benim bir arkadaşım da sevgilsiini küçük kızım diye severdi ama sevgiden yani ayrıca sevgilin senden seks yapmak isteyebilir önemli olan sen istiyor musun o senin sınırlarına saygı duyuyor mu ya da sen gerçekten sınırı güzel cekebiliyor musun? Önemli olan sen ve senin fikirlerin. Bence sevgi sözcüğü olarak kullanılabilir. Ve dediğim gibi rahatsızsan dile şakayla getirebilir ya da beni böyle kaydet ben senin kızın değilim diye dalga geçebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılSevişirken ensest duygulara büründüğünü nasıl anlarım peki ve bende istedim arkadan yapmayı yani ve çok seviyorum rahatsızlığımı dile getirdim ne var bunda diyor ama ben yine dile getiricem ve önden yapmak istemiyorum diyince de hayır yapıcaz felan diyor istemiyorum diyorum ama bakalım
En İyi Cevaplar
+1 yılKüçük filozofum'u duymuşluğum oldu ama küçük kızım ne arkadaş 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ fazla itici bi hitap ya. Pedofili hastası olması muhtemel şahsın. Küçük kızlara ilgili duyuyor olabilir ayrıl gitsin. Evlenince çocuğunu istismar eder bunun böylesi
01 Yorumla- +1 yıl
İlgi ya ilgi duyuyor olabilir ** başlıycam klavyesine 😂😂
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım, bu biraz tuhaf bir durum olmuş açıkçası. Herkesin sevgilisiyle olan hitap şekli farklı ama “küçük kızım” biraz garip kaçabilir. Beni mesela “Kalbimin Tatlı Prensesi” falan diye kaydeder 😅. Ama tabii herkesin tercihi farklı, bence önemli olan senin bu hitabı nasıl hissettiğin. Eğer sende bir rahatsızlık uyandırıyorsa, konuşup daha hoşuna giden bir şey önerebilirsin! 💕💪😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet çok saçma.. psikolojisi bozuk
00 Yorumla
+1 yılOlm bu Tuğkan'ın şarkı sözü ile ortaya atılmış çok absürt bir tabir ya. Tuğkan'ı severim ama fantezisyon yapan zoofili, ensest, Allah yolundan sapmışlar bu sevimli tabirleri hayal dünyalarında kim bilir hangi zevklerine kurban ediyorlar.
minik civcivim, küçük kızım, güzel kızım
Yorumlarından da anladığım kadarıyla safsın kızım sen. Bu adam seni kullanıp miktir olup gidecek. Kanma iki güzel lafa, üzülürsün bebeğim. Gerildim sabah sabah. Erkekler bizim gibi duygulu canlılar diil. Sadece gôt boyuyor. Pardon göz yazacaktım. Anladın sen.
213 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılBeni kullanıp atamaz çünkü geri geliyor her fırsatta ve şu an da da zaten evlenecek konumda değiliz daha barışalı iki ay olacak vakit geçirerek anlayabiliriz birşeyleri aslında
- +1 yıl
Kızım ruhunu ve bedenini haşat ettikten sonra vakit geçirseniz ne olacak ki Allah aşkına. 🤣 Bi de diyorsun ki geri geliyor. Gidiyor demek ki bu adam arada. Araya kim bilir neler giriyor. Akıllı ol başkanım.
Soran+1 yılNe yapmam gerek peki ayrıl derseniz ayrılamam aklım onda kalır aynı yerdeyiz bir de ne yapmam gerek
Soran+1 yılAbsürt kalacak ama çok seviyorum
- +1 yıl
Kızım sen ayvayı yemişsin. Tez zamanda kurtulmanı diliyorum bu hastalıktan.
Soran+1 yılOffff offff çok sevdiğimi biliyor aldatmasına rağmen barıştık ama arkadaşına demiş ki ben çok ahını aldım biliyorum arkadaşı da biliyor benim ne kadar çok sevdiğimi
- +1 yıl
Kızım sen ne anlatıyon gözünü sevim be. Aldatmış ama seviyor musun. Acilen doktora görünmelisin. Bi insan çocuğun olmadığı sürece senden nasıl daha kıymetli olabilir. Aklım almıyor yok. Akıl gider bu konuşmada. Az akıllı olun be. Ay çıldırdım ya.
- +1 yıl
Bu yoruma şapka çıkardım 🎩
- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılBilinç altında farklı bir mevzu var konuşamayi sevmediğim bir konu. Erkeklerin bazen bilinç altı cinsellikte ve fantezide çok farklı ve absürt olabiliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım
Aşırı saçma, "kızım" sevgiliye hitap olarak kulanilamayacak kelimelerden biridir, hem hoş değil "kızım" demek, hemde etik değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılDady merakimi varki. Aranizda yas farki var mı
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır aynı yaştayız bana bugün diyor ki ben herkezden büyüğüm
Soran+1 yılİkimiz de 25 yaşındayız
- +1 yıl
Ama genede dady meraki var
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Küçük kızım mı 🙄 senin yerinde başka bir kız olsa hemen engeli basmıştı Kraliçem, Bir tanem, Hayatım, Kalbimi iyileştiren koymak yerine neden bu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Öncelikle sen onun kızı değilsin, sevgilisisin. Bence hoş değil ben de istemem
10 Yorumla
+1 yılsaçma değil ben de güzel kızım demeyi seviyorum
00 Yorumla
+1 yılDaha romantik hitaplar varken bu biraz tuhaf olmuş ama fena değil
00 YorumlaSaçma küçük kızım hoş durmuyor farklı şeyler çağristirabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı. Bu samimiyet falan değil büyüklük taslamak. Hayatından çokar onu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni tatlı ve şirin buluyordur sevecen minyon geliyorsundur. Bu arada yorumlarda gördüm. EVLENMEYECEKSEN YAPMA SAKIN !
04 Yorumla
Soran+1 yılMinyon değilim arkadan yaptık önden de istiyor ben evlenmek istiyorum o da istiyor ama şu an da değil zaten
Cevap sahibi+1 yılMinyon geliyorsun derken öyle gibi olabilir. Evlenmeden yapma sej
Soran+1 yılYa ben ne yapacağımı şaşırdım kafam çok karışık yapmam evet yapmam zaten tek arkadan o kadar
Cevap sahibi+1 yılYapma çünkü çekip gitmeyeceğinin garantisi yok yarın evlenmeye kalksan başkasıyla ya yalanları yaşıyacaksın ömür boyu ya da adam kabul etmeyecek seni
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Herkesin farklı iltifat ve lakap şekli olabiliyor tabii.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. ortanca kızı ve büyük kızıda vardır.. bence yerini ve sıralamanı sormalısın sen kaçıncısın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmiş olsun yakında bana babacığım de derse şaşırma 😀
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlamadım
Cevap sahibi+1 yılManit biraz sapik olabilir
Soran+1 yılCinsellik isteyen biri bakireyim yapalım dedi yapmadım evlenmeden istemiyorum ama çok istiyor
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen ciddi düşünmüyor
Soran+1 yılArkadan yaptık önden de yapmak istiyor ciddi düşünmediğini nereden anladınız ki
Cevap sahibi+1 yılKüçük kızım dan
Soran+1 yılOnu bir anlık dedi öyle kaydedeceğini sanmam seni kadınım yapıcam diyor önden yaptığımız da benim kadınım olacakmışım ( öyle kaydetmiş sordum şimdi )
Cevap sahibi+1 yıl😃😃😃😃
Soran+1 yılFikriniz hala aynı mı
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de öyle kaydetmiştim sonra minik kızım diye çevirdim. Sonra beni aldattı. Yak abi yak
00 YorumlaLa kizim ger*zekali olma pls. Yeme bu numaralari. Digerlerine de gülüm, cicegiim, herseyiiim filan der bu. Bu kardeşim kanma sakin!
01 Yorumla
Soran+1 yılYok kanmam da değiştir diyorum ne var bunda diyor öyle kaydetti
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma değil çok saçma
00 Yorumla
+1 yılBence kadınlar saf sevgiyi haketmiyorlar ne olmuş yani öyle kaydettiyse seviyo kızı gibi sahiplenmiş işte rahatsız olduysan meden hayatına girdinki
00 YorumlaTatlı kaydetmis aslında ama ergence mi geldi sanki bilemedim ama bence insan sevince boyle oluyor olabilir bence yani
00 Yorumla
+1 yılDüşünüyorum da yok bayağı saçma
21 Yorumla
Soran+1 yılYa ben saf temizim ve biz arkadan yaptık önden de yapmak istiyor beni küçük kızım diye kaydetmiş cidden ve ben seninle evlenirim niye evlenmeyeyim diyor sen benimsin felan dedi bana arkadan yaparken
- Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl çocukça davranıyorsan demek
03 Yorumla
Soran+1 yılAma ben sevdiğim adamla çocukta davranmak isterim her şekilde yani bir büyük gibi bazen de çocuk gibi
- +1 yıl
Olabilir. Fakat yetişkin olmanın bir koşulu çocukluğu geride bırakmaktır. Özellikle duygusal durumlarda çocuklaşıyorsan ailevi bir eksiklik hissediyor olabilirsin
Soran+1 yılYok duygusal durumlarda çocuklaşmıyorum
+1 yılKaç yaşında ki kendisi
013 Yorumla
Soran+1 yılİkimiz de 24
- +1 yıl
Başkaları var muhtemel
Soran+1 yılOna soruyorum yok olsa derim diyor artık herşeyden çok sıkıldım diyor
Soran+1 yılBu çocuk ilk sevgilisi tarafından en yakın arkadaşıyla yatakta bastı o günden beri kendini pek toparlayamıyor ama beni de unutamamış geri geldi zaten aynı yerde çalışıyoruz mesela birazdan görücem onu ve biz arkadan yaptık önden de istiyor benimle evlenmezsin diyorum evlenirim diyor neden evlenmeyeyim
- +1 yıl
Hayır sakın verme çok istiyor ise aileleri devreye soksun Nisan düğün belli olsun
Soran+1 yılBana dediği tek şey şu ve doğru biraz da şu an da evi yok arabası yok o da birşeylere adım atmadan evlenmek istemiyor bende az buz çeyiz dizdim ikimiz de çalışıyoruz o da diyor ki önce evi alalım ama ondan öncesin de beni ailesinin evine götürüp tanıştırması gerek sizce yapar mı ailesi biliyor beni
- +1 yıl
Normal çalışma. ile ev alınmaz sana zaman kazanmaya çalışıyor.
Soran+1 yılZaten alınmaz nasıl zaman kazanmaya çalışıyor derken
- +1 yıl
Akli sıra alacam o zaman evleniriz diyip seni yatağa atma kafasında
Soran+1 yılBen ne yapacağımı bilmiyorum ilk sevgilim çok seviyorum ve aynı yerde çalışıyoruz
- +1 yıl
Detaylı konuşmak ister misin
Soran+1 yılOlur tabi
- +1 yıl
Yapman gereken belli
- Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı.
+1 yılKüçük kızım, ortanca kızım, büyük kızım.
03 Yorumla
Soran+1 yılOne şimdi
- +1 yıl
Senin gibi başka sevgilileri de var.
Soran+1 yılAz önce sordum güldü sadece yok dedi sonra da
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük kizin kim derdim
011 Yorumla
Soran+1 yılSaf temiz seviyorum öyle biriyim belki de ondan öyle kaydediyor ve hala bakireyim yapalım diyor yapmıyorum
Soran+1 yılAhahah ama onu soracağım ona iyi dediniz
- +1 yıl
Bak ciddi diyorum bana da has kadinim diyordu it kac kez o ne demek yedeklerin mi var diyordum (varmis😅)
Soran+1 yılOhaaaa cidden miii
- +1 yıl
Yani sürekli cinsellik diye diretmesi de sinyal
Soran+1 yılNeyin sinyali
- +1 yıl
Toksik herif
Soran+1 yılÖzür dilerim anlamadım cidden
- +1 yıl
Yani tehlikeli sürekli öylr yapiyorsa demek istedim
Soran+1 yılEvlenmeden yapmam dedim ona ve artık herşeyden sıkıldığını söyleyen biri çok hovarda biriydi ama artık yapmayacağım diyor ve bu kişi dürüst birisi yaparsa yaptım der
Soran+1 yılVe biz arkadan yaptık önden de yapmak istiyor
+1 yılsen de baba diye kaydet bitsin bu ilişki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılsen de babacim diye kaydet
10 Yorumla
+1 yılSen de oğluşum diye kaydet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılKüçük aşkım deseydi bence daha hoş olurdu.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKaç yaşında evli mi? Acaba
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşağılık herifin teki çünkü
00 Yorumla
+1 yılKolem diye kaydetmeye bime degmez🤮🤮
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Demekki buyuk kizida var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMinik tatlı birseysin galiba
09 Yorumla
Soran+1 yılMinik değilim tatlı buluyor evet
Cevap sahibi+1 yılTatlı minikler candır karisma adama
Soran+1 yılKaydetmesi ensest ilişki değil mi
Cevap sahibi+1 yılO niyetle kaydetmemiştir emin ol
Soran+1 yılNasıl bu kadar eminsiniz buradaki yorumları okumadınız sanırım
Cevap sahibi+1 yılYorumlara bakma adami sen taniyorsun sen biliyorsun burada herkes kafasina gore sallar sen rahatsiz oluyorsan ona deistirmesini soylersin
Cevap sahibi+1 yılMinik serçem bal peteğim neşem huzurum pastam damla çikolatam civcivim kuzum buna bnzer seyler kaydetmesini soyle🥳
Soran+1 yılHaklısınız teşekkür ederim ama umarım bana ensest yaklaşmaz
Cevap sahibi+1 yılYaksalirsa bana söyle doverim onu😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçma değil ama gereksiz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçma ergence bir şey
00 Yorumla
+1 yılEnsest bi ilişki
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir ilişki anlamadım
Soran+1 yılNeden böyle dediniz ki
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılO ne ya hsvdkxnbdj
01 Yorumla
Soran+1 yılDimi işteee cidden öyle kaydetmiş
+1 yılSugardaddyin mi oluyor senin 😃
08 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır da neden öyle dediniz
Soran+1 yılSaf temiz seviyorum öyle biriyim belki de ondan öyle kaydediyor ve hala bakireyim yapalım diyor yapmıyorum
- +1 yıl
Aferin yavrucum
Soran+1 yılGüzel anlamda mı dediniz
- +1 yıl
Tabisi
Soran+1 yılBiz arkadan yaptık önden de yapmak istiyor ama ben önden yapmak istemiyorum
- +1 yıl
Bence de yapma. Arka neyine yetmiyormuş 😃
Soran+1 yılYapmayacağım ama arkadan yapmama rağmen ya benimle evlenmezse ve Bu çocuk ilk sevgilisi tarafından en yakın arkadaşıyla yatakta bastı o günden beri kendini pek toparlayamıyor ama beni de unutamamış geri geldi zaten aynı yerde çalışıyoruz mesela birazdan görücem onu
+1 yılÇok itici
10 YorumlaKaç yaşında evli mi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Aşırı saçma …
00 YorumlaKaç yaş var ki aranız da
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Saçma
00 Yorumla
+1 yılBüyük kızıda var kesın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. saçma evet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmam
00 Yorumla
+1 yılSapık demekki
00 Yorumla
+1 yılHayır çok minnoş
00 Yorumla
+1 yılÇok hoş bence
01 Yorumla- +1 yıl
Ulan herkes niye kötü düşünmüş hiç mi kimseye kızım demediniz 😅
Baya saçmaa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılsaçmalık ötesi
00 Yorumla O ne lan öyle evlatsever gibi 🤣
00 Yorumla
+1 yılYok be normal
00 Yorumla
+1 yılçok saçma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEnsest düşünceleri olan birisi olabilir
00 Yorumla
+1 yılgayet normal
027 Yorumla
Soran+1 yılNormal mi cidden ne bilim takarım ben biraz böyle şeyleri
- +1 yıl
normal tabi küçük çıtır kızsan normal senin yaş kaç
Soran+1 yılBakireyim yapalım diyor yapmadım istemiyorum evlenmeden yaşım 24 onun da yaşı 24
- +1 yıl
Evlenmeden yapma
Soran+1 yılHer iki taraftan da mı peki
- +1 yıl
aynen.
- +1 yıl
Sen istiyor musun
Soran+1 yılArkadan yaptık
- +1 yıl
yapmışsın zaten önemli olan zar değil ki o zaman önden de ver gitsin
- +1 yıl
o zaman arkadan devam edin neyi sorun yapıyor
Soran+1 yılÖnden de yapmak istiyor
- +1 yıl
erkek ister. Sen niye vermiyorsun
Soran+1 yılBenimle evlenmez diye sonrasında ama evlenirim diyor neden evlenmeyeyim diyor
- +1 yıl
Seninle evlenmeyecek ki zaten
- +1 yıl
amacı sadece seni *
Soran+1 yılEvlenmeyeceğini nereden anladınız ki
- +1 yıl
erkek olduğum için erkeğin niyetini düşüncelerini çok iyi bilirim. Evlenmek istese arkadan yapmazdı
Soran+1 yılAma yapıp evlenen arkadaşlarım da var
Soran+1 yılEvlenirim niye evlenmeyeyim dedi bana da erkek arkadaşım benimsin benim olacaksın dedi bana
- +1 yıl
tabiki öyle diyecek yok evlenmem mi diyecek ti 😊safmısın sen 😊
Soran+1 yılBu çocuk ilk sevgilisi tarafından en yakın arkadaşıyla yatakta bastı o günden beri kendini pek toparlayamıyor ama beni de unutamamış geri geldi zaten aynı yerde çalışıyoruz mesela birazdan görücem onu
- +1 yıl
seni sevmiş olsaydı zaten ikinci sevgilisi ol mazdı. seni bırakıp gitmez di. geri gelmesinin neden başka birini bulamadığı için eşek gibi mecburiyetten geldi. seni sevdiği için değil. tek amacı seninle zevk için seks yapmak o yüzden senle
Soran+1 yılYa ben çok seviyorum ilk sevgilim sevdiğim için de arkadan yaptım ailesi beni biliyor gerçekten farklı niyetim yoktu arkadan yaparken sevdiğim için yaptım o başka birini buldu yine bulurdu ama beni sevmiş çok sevmiş sarhoşken dedi normalken de dedi
- +1 yıl
ahh ahhh 😃
Soran+1 yılNeden öyle dediniz şimdi :(
- +1 yıl
öyle işte
Soran+1 yılYa lütfen söyleyin :(
Hayır çok tatlı
00 Yorumla
+1 yılErgen misiniz
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!