Öncelikle merhabalar buradaki insanlardan herhangi bir ilgi arayaşında değilim bunu belirtiyorum çünkü sadece tavsiye istiyorum ve diğer insanların ne düşündüğünü merak ediyorum pek fazla arkadaşım yok bir kaç tane çocukluktan bir tane de yakın kız arkadaşım var o kadar bu zamana kadar tek bir uzun ilişkim tek bir sevgilim oldu instgramdan takip isteği attığım kızlar geri dönmez dışarıda konuşmaya çalışsam sapık ilan edilirim oysaki çevremde bir kaç arkadaşımın bunun için hiç çaba sarf etmesine bile gerek olmuyor toksik ilişkiden çıktım 6 ay önce yeni bir ilişki yapmak istiyorum ama full red yiyorum ve bu hiç iyi gelmiyor bana sanki hayatımda beni bir tek o eski sevgilim beğenmiş ondan başkası tipimi beğenmeyecekmiş gibi hissediyorum ki oda terk etti zaten insanların düşüncelerine ihtiyacım var çok mu çirkinim çok çirkin olduğumu düşünmüyorum biraz kilo var hani konuşmamda muhabbettim de bir sıkıntı yok gayet normal konuşabiliyorum kızların karşısında elim ayağıma dolaşmıyor ama sıkıntı ne niye kimsenin gözüne güzel gelmeyecek kadar çirkinmiyim ben? Hiç bir kızın istemeyeceği kadar çok düşündürüyor bu konu beni hayatta daha büyük dertlerim var evet ama kimse tarafından sevilmemek beğenilmemek çok düşündürüyor beni gerçekten bana yardımcı olucak tavsiyelerinizi dinlemekten memnuniyet duyarım şimdiden teşekkür ediyorum

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil