ya benim farkettiğim bir şey var benim kuzenim var ve ondan daha güzelim ama onu hep istemeye geliyorlar.
ben açığım o kapali tesettürlü farece giyen bir ki, üstelik lise mezunu ben üni okuyorum. anlamadım ya ne buluyor lar
ben açığım o kapali tesettürlü farece giyen bir ki, üstelik lise mezunu ben üni okuyorum. anlamadım ya ne buluyor lar
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ya salla güya onlari namuslu görüyorlar. Obje gibi meta gubi muamele edecekler sen üzülme. Daha kalitelisini bulursun
nasıl yani anlamdım
aslında kiz çok iyi ama
sadece merak ediyorum
Onu yobazin biri alacak. Sen daha modern akıllı birini bulursun demek istedim. Sen belki daha zor bulacaksın ama muhtemelen dhaa iyisini bulacaksin
aslında ben de öyle düşünüyorum ama gerçekten yok kimse konuşmuyor bu sene mezun olucam zor iş bulurum kpss var birde
abi senin derdin var senin soruları okudum da Allah kolaylık versin
Ya internet insan dolu tanisirsin. Dert etme bence. Yanlış anlamayacagini bilsem tanışalım derdim ama 🤷🏻♂️
işte burdan da çok absürt olur siz neden evlenmediniz
Profilimden son soruma bak anlarsın. Absurt olmaz ya bence. Biz fazla düşünüyoruz
anladım valla zormuş
Erkek için maalesef kat be kat dhaa zor
Dindar olmasını seviyorlardır ya da karakterini bu işler sadece güzellikle olmaz ki güzellik göreceli bir kavram belki de güzel buluyorlardır
Daha üni okuyorsun canım seni istemeye niye gelsinler. Onu istemeye gelebilirler okulunu bitirmiş yani senide istemeye gelen olur illa ki merak etme canını sıkma
Çünkü sen okuyomuşsun o yüzden
okuyorum ama iste bu sene mezun olucam kesin işte bulamam kaldım
Ne okuyorsun hemen evlenmek mi istiyorsun